Mässa - studera och jobba utomlands!

Information

Sveriges största mässa med fokus på språk, jobb, volontär och studier utomlands!

Tid: Lördagen den 9 februari 11.00-16.00
Plats: Centralen 7A (Vasagatan 7A) bredvid Centralstationen i Stockholm.

Vill du ut i världen för att lära dig ett nytt språk, jobba, studera, resa och uppleva nya kulturer? Missa då inte vår mässa som vi på Blueberry Språkresor anordnar tillsammans med GoXplore och Bluberry College & Universitet. Här kommer du ha en möjlighet att få en massa inspiration för att bege dig ut på ditt nästa äventyr. Träffa språkskolor, college, universitet, jobb- och volontärarrangörer från alla världens hörn och lyssna på inspirerande seminarium. På plats kommer du även ha den fantastiska möjligheten att tävla om en resa till Australien!

Förra året hade vi ett besöksantal upp mot 1000 personer, vilket gör mässan till en av Sveriges största utlandsmässor för språk, jobb och studier utomlands! Save the date.

Personal och tidigare resenärer från Blueberry & GoXplore kommer att finnas plats för att svara på frågor, inspirera och tipsa om vad som kan bli ditt nästa stora äventyr. För dig som är sugen på att plugga språk utomlands är mässan ett utmärkt tillfälle att få svar på alla dina frågor om att plugga utomlands och få förstahandsinformation från skolorna själva och tidigare studenter inför ditt kommande språkäventyr ute i världen!

Tävling

Tävla & vinn en Australienresa med Cathay Pacific kryddat med 4 nätters boende & en 5 dagars surfkurs! Lägg upp din bästa äventyrsbild på Instagram med #goxploreblueberry, en fyndig bildtext ger pluspoäng. Tagga gärna @blueberrysprakresor @goxplore @blueberrycollegeuniversitet. Du kan redan idag påbörja tävlingen, men för giltigt deltagande behöver du även besöka mässan den 9 februari i Stockholm. Vinnaren kommer att utses klockan 14.00 i sal Svea! Är du inte där så går vinsten över till någon annan. Lycka till!

OBS! Tänk på att ditt konto behöver vara "öppet" för att vi ska kunna hitta ditt bidrag.

All information om mässan hittar du här

Anmälan

För att slippa att stå i kö är det bra att göra en föranmälan till vår mässa den februari. Fyll i nedan uppgifter, så återkommer vi inom kort med en bekräftelse och mer information. Självklart är det gratis.

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat onsdag 05 december 2018. Nyheten är giltig till söndag 10 februari 2019.

Nyheter » Mässa - studera och jobba utomlands!

- Läs mer här »