Discover English

Språkskola i centrala Melbourne som erbjuder gratis extralektioner samt ett uppskattat aktivitetsprogram.

“Tack för all er hjälp på Blueberry under min utlandsvistelse! Discover English är en utmärkt bra skola som rekommenderas varmt och Melbourne är en fantastisk stad! Nadia, 2019
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Melbourne är en modern stad som har massa att erbjuda - oavsett intressen! Discover English är en ambitiös skola som jobbar hårt med att få sina studenter att trivas och förbättra sin engelska på fler än ett sätt. Skolan är nyrenoverad med moderna och färgglada möbler och ligger i deras egna byggnad som består av 5 våningar. En skola där du trivs!

Centralt läge

Skolan ligger mitt i Melbourne, i hjärtat av stadens affärsdistrikt. Här är du omgiven av shoppinggallerior, företag och restauranger med kök från världens alla hörn. Discover English har lokaler på Collins Street och bra anslutningar till tåg, spårvagn och buss. Skolans lokaler är moderna och utrustade med det senaste. Här finns ett bibliotek, en student lounge och en takterrass som är en populär plats att sitta och sola, surfa på det trådlösa nätverket med en kopp kaffe och kanske plugga lite. Discover English har en "english only" policy som gäller för studenter som såväl som lärare.

Gratis extralektioner!

Skolan har ett unikt system där du får ta del av fem extralektioner per dag, samt fem timmars självstudier med tillgång till hjälp från lärare i skolans bibliotek. Exempel på ämnen som du kan plugga på extralektionerna är uttal, TOEIC, akademisk engelska, konversation och "vocab builder".

Ett fullspäckat aktivitetsprogram

Skolan lägger stor vikt vid att ha ett spännande och kul aktivitetsprogram för alla smaker. Vad sägs om Yarra Valley winery tours, surflektioner, Phillip Island, salsalektioner, golf och "sausage sizzle"?

Tre skäl att studera Engelska på Discover English i Melbourne

Fakta om Discover English

Minimiålder
18 år
Transfer
160 AUD (ca 1090 kr) från Tullamarine Airport.
Lov
Kontakta oss för information

Språkkurser och priser för Discover English

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Discover English.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Intensivkurs (General English, 20lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: Kursstart varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 60 minuter) per vecka. Som student på skolan har du också rätt till 10 extratimmar per vecka: fem timmar "tutorial style" i skolans bibliotek där du kan få hjälp av en lärare, samt fem timmars "free electives" där du får lära dig en massa spännande saker utöver den ordinarie språkundervisningen. Exempel på ämnen som du kan plugga på extralektionerna är uttal, TOEIC, akademisk engelska, konversation och vokabulär. Du kan ha lektion på förmiddagen eller eftermiddagen och du får ditt schema väl på plats.

Du kan även välja att läsa den här kursen med fokus på att förbereda dig inför att ta en IELTS examen.

Nyhet för 2020 är att skolan även erbjuder kvällskurser, kontakta oss för mer information.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 13 veckor.
Kurslitteratur tillkommer med 70 AUD (ca 480 kr) per kurs/kursnivå. Studentvisum är obligatoriskt om du läser mer än 12 veckor (om du inte läser på Working Holiday-visum där du får studera i upp till 4 månader). Vid inresa på studentvisum krävs OSHC-försäkring och detta betalas separat. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Discover English CSN

Examensförberedande kurs Cambridge FCE eller CAE (Cambridge ESOL, FCE CAE Courses, 20lpw) CSN

Längd: 10 eller 12 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: Kontakta oss för datum 2020

Du har 20 lektioner (à 60 minuter) per vecka. Kursen syftar till att förbereda dig för den Cambridge-examen du gör i slutet av kursen. Cambridge-examen bokas och betalas på plats och ligger ofta ett par dagar/en vecka efter kursslut. Du bör lägga till intensivkurs på denna förberedande kurs för att kursen ska blir CSN-berättigad då CSN kräver minst 13 veckor utanför Europa.

Som student på skolan har du också rätt till 10 extratimmar per vecka: fem timmar "tutorial style" i skolans bibliotek där du kan få hjälp av en lärare, samt fem timmars "free electives" där du får lära dig en massa spännande saker utöver den ordinarie språkundervisningen. Exempel på ämnen som du kan plugga på extralektionerna är uttal, TOEIC, akademisk engelska, konversation och "vocab builder".

Kommentar: Kurslitteratur tillkommer med cirka 130 AUD (ca 885 kr). Examensavgift tillkommer med ca 355 AUD (ca 2415 kr). Denna kurs kan läsas på turistvisum, Working holiday-visum eller Studentvisum beroende på hur länge du vill stanna i landet. För studentvisum är det obligatoriskt att köpa till Overseas Student Health Cover. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Examensförberedande kurs Cambridge FCE eller CAE hos Discover English CSN

Examenskurs Cambridge CPE (Cambridge ESOL, CPE Course, 20lpw) CSN

Längd: 9 eller 12 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2019: 7/1-8/3 (9v) samt 9/9-29/11 (12v). Kontakta oss för datum för examen

Du har 20 lektioner (à 60 minuter) per vecka. Kursen syftar till att förbereda dig för den Cambridgeexamen du gör i slutet av kursen. Cambridge-examen bokas och betalas på plats och ligger ofta ett par dagar/en vecka efter kursslut. Du bör lägga till intensivkurs på denna förberedande kurs för att kursen ska blir CSN-berättigad då CSN kräver minst 13 veckor utanför Europa.

Som student på skolan har du också rätt till 10 extratimmar per vecka: fem timmar "tutorial style" i skolans bibliotek där du kan få hjälp av en lärare, samt fem timmars "free electives" där du får lära dig en massa spännande saker utöver den ordinarie språkundervisningen. Exempel på ämnen som du kan plugga på extralektionerna är uttal, TOEIC, akademisk engelska, konversation och "vocab builder".

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Examenskurs Cambridge CPE hos Discover English CSN

EAP - förberedelser inför högre studier i Australien (English for Academic Purposes) CSN

Längd: 5-20 veckor
Min. ålder:

Startdatum: Varje måndag

Vill du fokusera på akademisk engelska och förbereda dig inför höger studier utomlands? Då är detta kursen för dig! English for Academic Purposes (EAP) är framtagen för internationella studenter som vill förbereda sig inför fortsatta studier i Australien.

Kursen ges på tre nivåer: Intermediate, Upper Intermediate och Advanced. Du bör läsa minst 5 veckor.

Kommentar: Kursen är CSN-berättigad från 13 veckor. Kurslitteratur tillkommer med 70 AUD (ca 480 kr) per nivå. Studentvisum är obligatoriskt om du läser mer än 12 veckor (om du inte läser på Working Holiday-visum där du får studera i upp till 4 månader). Vid inresa på studentvisum krävs OSHC-försäkring och detta betalas separat. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan EAP - förberedelser inför högre studier i Australien hos Discover English CSN
Stämningen på skolan var jättebra och Melbourne är fantastiskt. Hanna Sköld
Tack för all er hjälp på Blueberry under min utlandsvistelse! Discover English är en utmärkt bra skola som rekommenderas varmt och Melbourne är en fantastisk stad! Nadia, 2019

Boende på Discover English

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Studentboende

Discover English kan erbjuda olika typer av studentboenden (enkel - respektive dubbelrum). Kontakta oss för mer information och priser.

Pris exemplet här gäller för dubbelrum i Budget Student Lodge. Depositionsavgift tillkommer och betalas på plats.

Anmälan Discover English med Studentboende

Värdfamilj med halvpension

Du bor hos en australisk familj. Att bo i värdfamilj är ett utmärkt tillfälle att få träna på engelskan och samtidigt lära dig mer om den australiska livsstilen och kulturen. Det är inte alla familjer som består av en traditionell kärnfamilj, utan många består av par utan barn eller ensamstående. Du har ett eget sovrum och tillägg kan göras för eget badrum med 50 AUD (ca 340 kr) per vecka.

Anmälan Discover English med Värdfamilj med halvpension

Värdfamilj utan måltider

Du bor hos en australisk familj. Att bo i värdfamilj är ett utmärkt tillfälle att få träna på engelskan och samtidigt lära dig mer om den australiska livsstilen och kulturen. Det är inte alla familjer som består av en traditionell kärnfamilj, utan många består av par utan barn eller ensamstående. Du bor i ett eget rum, det ingår inga måltider men du har tillgång till kök med självhushåll.


Anmälan Discover English med Värdfamilj utan måltider

Studieorter » Engelska » Melbourne » Discover English

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor