Lexis Byron Bay

Kombinera engelskundervisning och surflektioner i vackra Byron Bay

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Lexis är en språkskoleorganisation som funnits i många år i Australien och som även finns i Sydkorea och Japan. De erbjuder flexibla kurser och tar mycket väl hand om sina studenter. Lexis ser till att du får ut så mycket som möjligt av dina engelskastudier!

Stränder, surfing och blues

Om du är en hängiven surfare eller musikälskare så finns det en god chans att du har hört talas om Byron Bay. Med fantastiska stränder och surfing, funkiga kaféer, ett fartfyllt nattliv och med den världsberömda Bluesfesten har Byron Bay något för alla. Istället för att oroa dig för kollektivtrafiken, köp en cykel och cykla till skolan, stranden, staden, boendet, ja allt som garanterat är inom räckhåll.

Engelska och action

Med mindre klasser och med en internationell mix av studenter så kommer du hitta nya vänner för livet. Lexis har ett brett utbud av kurser och erbjuder såväl normalkurser som Cambridge-förberedande, IELTS-förberedande och för dig som vill kombinera ditt aktiva sinne med studierna så finns kursen Engelska och Surfing. Börja dagen i skolans lokaler och avsluta den på vågorna i eftermiddagssolen.

Moderna lokaler med närhet till allt

Lexis Byron Bay har sitt campus endast 15 minuters promenad från stranden och ligger mitt i händelsernas centrum. Skolan har nyrenoverade moderna, luftiga och ljusa lokaler och en stor specialbyggd studentlounge med uteservering. Lexis entusiastiska personal kommer att göra allt de kan för att se till att du når dina akademiska mål, samtidigt som de hjälper dig att få ut det mesta av din tid i Byron Bay.

Tre skäl att studera Engelska på Lexis Byron Bay i Byron Bay

Fakta om Lexis Byron Bay

Minimiålder
18 år
Transfer
Från Gold Coast kostar transfer 145 AUD (ca 990 kr) enkel väg
Lov
2020: 1/1, 27/1, 10-13/4, 8/6,5/10,25/12-1/1 2021

Språkkurser och priser för Lexis Byron Bay

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Lexis Byron Bay.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General English, 15lpw) CSN

Längd: 2-12
Min. ålder: 18

Startdatum: Kursstart varje måndag

Du har 15 lektioner i veckan och lektionerna sker på förmiddagen så att du har eftermiddagarna fria för att utforska Byron Bay och uppleva Australiens laid-back attityd. Du tränar alla fyra delar av språket: tala, läsa, skriva, lyssna. Klasserna är små, cirka 8 studenter, vilket ger en personlig känsla och mer tid med läraren.

Om du vill läsa både för- och eftermiddag kan du välja intensivkursen.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med
Kurser mellan 2-8 veckor: 135 AUD (ca 920 kr)

Kurser mellan 9-12 veckor: 200 AUD (ca 1360 kr)

Denna kurs kan läsas på turistvisum eller Working Holiday-visum.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Lexis Byron Bay CSN

Intensivkurs (General English Full time, 20+5lpw) CSN

Längd: 2-20
Min. ålder: 18

Startdatum: Kursstart varje måndag

Du har 20 + 5 lektioner i veckan och lektionerna sker på både för- och eftermiddag. Kursen är riktad till dig som vill öka ditt självförtroende när du använder engelska. 20 lektioner av kursen fokuserar på att hjälpa dig blir bättre på att tala, läsa, skriva och förstå engelska i allmänhet. De resterande 5 lektionerna är tillval där du kan fördjupa dig i ett ämne. Exempel på tillvalsämnen är uttal, English through Drama, English through Music, bokklubb, TOEIC Preparation, affärsengelska, konversation, akademiskt skrivande. tillvalen varierar från skola till skola.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med:
Kurser mellan 2-8 veckor: 135 AUD (ca 920 kr)

Kurser mellan 9-17 veckor: 200 AUD (ca 1360 kr)

Kurser mellan 18-24 veckor: 260 AUD (ca 1770 kr)

Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För 2-12 veckors kurs och vistelse så kan du resa in på turistvisum, studentvisum eller working holiday visum. Om du läser Intensivkursen i 13 veckor eller mer så måste du ansöka om studentvisum eller working holiday visum. För studentvisum är det obligatoriskt att köpa till Overseas Student Health Cover. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Lexis Byron Bay CSN

Cambridgeförberedande kurs (Cambridge FCE, CAE, CPE, 20+5lpw) CSN

Längd: 10, 11 eller 12 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2019: FCE + CAE+CPE: 18/3-7/6 (12 veckor) FCE + CAE:17/6-23/8:( 10 veckor) FCE + CAE+CPE:9/9-29/11 (12 veckor)

Du läser 25 lektioner i veckan. Lexis erbjuder Cambridgeförberedande kurser på tre nivåer. FCE, CAE samt CPE, där FCE är den lättaste och CPE är svåraste. Majoriteten av våra studenter väljer att ta FCE eller CAE. För att du ska hamna på rätt nivå kommer du att få göra ett så kallat pre-test innan du blir antagen till skolan.

Du kan läsa mer om de olika cambridge-nivåerna i vår examensguide, klicka här

Vänligen notera att examen kan skrivas ett par dagar efter avslutad kurs och du kan då behöva boende för en längre period. Examen ingår inte och bokas på plats. Kontakta oss gärna för mer information.

Du kan kombinera denna kurs med intensivkurs för att få 13 veckor och på så sätt är studierna CSN-berättigade.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 240 AUD (ca 1635 kr) och examenskostnaden tillkommer med 360 AUD (ca 2450 kr).
Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För att kunna ansöka om studiemedel behöver du kombinera denna kurs med intensivkursen för att komma upp i 13 veckor. För 2-12 veckors kurs och vistelse så kan du resa in på turistvisum, studentvisum eller working holiday visum. Om du läser Intensivkursen i 13 veckor eller mer så måste du ansöka om studentvisum eller working holiday visum. För studentvisum är det obligatoriskt att köpa till Overseas Student Health Cover. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Cambridgeförberedande kurs hos Lexis Byron Bay CSN

Engelska med surf eller Yoga (English in action: Surfing or Yoga) CSN

Längd: 1-4
Min. ålder: 18

Startdatum: Kursstart varje måndag

Då Lexis i Byron Bay har närhet till fantastiska surfstränder kan du kombinera dina engelskalektioner med surflektioner. Du läser normalkursen och har 15 lektioner i veckan och lektionerna sker på förmiddagen och du tränar alla fyra delar av språket: tala, läsa, skriva, lyssna. När du är klar med alla dagens lektioner blir du körd till stranden för att lära dig surfa. Du får fyra lektioner á två timmar per vecka och du får träna dina kunskaper med de bästa lokala instruktörerna. även om du inte har rört en surfbräda tidigare kommer du att kunna surfa tillsammans med dina klasskamrater inom några veckor!

Utrustning och transfer till och från skolan ingår i priset, men du får ta med dig egna badkläder och skolskydd.

Kursen finns med motsvarande upplägg för yoga istället för surf. Kontakta oss för mer information.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 135 AUD (ca 920 kr)
På kurser under 12 veckor kan du välja att resa in på turistvisum eller Working Holiday-visum
Du kan inte läsa denna kurs om du reser på studentvisum.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Engelska med surf eller Yoga hos Lexis Byron Bay CSN

Boende på Lexis Byron Bay

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Residens

Residenset har 35 studios, både enkelrum och dubbelrum och ligger i samma byggnad som skolan. Det är endast 3 minuters promenad till strand och affärer. Sängkläder, kokvrå med köksutrustning och WiFi finns. Residenset har även tvättmöjligheter. Kontakta oss för pris för dubbelrum.

Anmälan Lexis Byron Bay med Residens

Värdfamilj för studenter under 18 år

Du bor i enkelrum hos en nog utvald värdfamilj som är van att ta emot yngre studenter. Dessa värdfamiljer har oftast egna barn, vilket brukar bli väldigt roligt sätt att bo i. Du har helpension, dvs frukost, lunch och middag inkluderat.

Anmälan Lexis Byron Bay med Värdfamilj för studenter under 18 år

Värdfamilj med halvpension

Att bo i värdfamilj är ett bra sätt att vässa engelskan lite extra och samtidigt få inblick i vardagslivet. Du bor i enkelrum hos väl utvalda värdfamiljer med halvpension på vardagarna och helpension på helgerna. Du har ditt eget rum och delar badrum med resten av familjen. Det går att välja endast frukost, kontakta oss för informaiton.

Anmälan Lexis Byron Bay med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Engelska » Byron Bay » Lexis Byron Bay

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor