Språkkurser 30+

Språkkurser utomlands för dig från 30 år

Blueberrys språkkurser är öppna för vuxna deltagare i alla åldrar. För dig som vill läsa en språkkurs med lite äldre studenter vi finns även särskilda 30+ kurser. Dessa kurser riktar sig till personer från 30 år och uppåt som vill kombinera språkinlärning med ett socialt och kulturellt program.

Ett anpassat aktivitetsschema

Det går naturligtvis utmärkt att gå en vanlig kurs tillsammans med studenter i alla åldrar, men många uppskattar att läsa i grupper i med deltagare i ungefär samma ålder, som har livserfarenhet och liknande intressen. På en del skolor har du undervisning i grupper av blandad ålder, det vill säga tillsammans med alla andra studenter på skolan, medan det sociala programmet sker exklusivt för 30+ studenterna. Detta för att aktiviteterna är mer anpassade till intressen som studenter över 30 år uppskattar.

De senaste åren har utbudet av 30+ kurser växt i en stadig takt, fler och fler upptäcker att språkresor inte är något som endast tonåringar åker på. På 30+ kurserna gör du snabba framsteg samtidigt som du får uppleva landet och studieorten tillsammans med jämnåriga studenter! Upptäck ett nytt land samtidigt som du bättrar på dina språkkunskaper!

Gratis rådgivning

Det är inte alltid helt lätt att välja vilken kurs du ska gå. Vi har lång erfarenhet så hör gärna med oss vad som kan passa dig. Det är inte alltid det är en 30+ kurs som är bäst för en "30-plussare", utan ibland kan det vara mer lämpligt med en vanlig kurs. 30+ kurserna går också ibland på färre datum än de vanliga kurserna, så det kan vara det och annat som styr valet av kurs. Kontakta oss gärna för gratis rådgivning. Läs mer om 30+kurserna i olika språk på nedanstående länkar:

Engelska

Australien

Brisbane

Langports Brisbane

Langportsskolorna hör till våra mest populära skolor i Australien och Langports finns även i Gold Coast och Sydney. I Brisbane erbjuds Platiunumkurs för studenter från 40 år som vill studera och upptäcka med likasinnade.

Malta

EC Malta

Klimatet är behagligt året runt vilket har gjort Malta till ett populärt alternativ för engelska språkkurser även på vintern. EC Malta 30+ är en separat avdelning från EC Malta och riktar sig till dig som vill utveckla engelskan med jämnåriga studenter.

USA

EC New York

EC New York 30+ är en separat avdelning från EC New York. Undervisning och aktiviteter är anpassade för att tilltala målgruppen.

Kanada

EC Vancouver - Nyhet för 2020

Skolan erbjuder nu kurser för studenter från 30+ . Studera med jämnåriga på en separat avdelning och ta del av det anpassade och varierade aktivitetsschemat.

EC Toronto

Precis som EC:s övriga skolor ligger EC Toronto centralt och har ett tilltalande aktivitetsprogram. Kursen är perfekt för dig som vill vässa engelskan och umgås med jämnåriga studenter.

Storbritannien

EC London

EC 30+ är riktar sig till studenter från 30 år och perfekt dig som vill upptäcka London samtidigt som du utvecklar språket i en mogen och studiefokuserad miljö.

LSI Cambridge LSI London Central samt LSI London Hampstead

Club 40 är LSI:s kurs för dig som är 40 år eller över och vill gå i en grupp med klasskamrater i liknande ålder. Exempel på aktiviteter är besök på konstgallerier, bryggerier och botaniska trädgårdar. Club 40+ finns även i London.

Franska

Frankrike

Alpha B Nice

Med mer än 20 års erfarenhet av att lära ut franska erbjuder skolan Alpha-B kompetens, innovationer och god vilja. Kursen 30 + vänder sig till dig som vill läsa en intensiv franskakurs med andra personer i samma ålder.

French in Normandy, Rouen

French in Normandy är en familjedriven skola med flera kvalitetsstämplar i den charmiga staden Rouen.

Tyska

Tyskland

GLS Berlin

GLS ligger i centrala Berlin och erbjuder studier i campus-miljö. Skolan grundades 1983 och har vunnit flera priser. Normalkurs 30+ riktar sig till studenter som vill utveckla tyskan med studenter i samma ålder.

Schweiz

LSI Zürich

LSI Zürich är en av de äldsta skolorna i Zürich och grundades redan 1954. Club 40+ är skolans inriktning för studenter som är 40 år eller äldre och vill utveckla tyskan med jämnåriga studenter.

50+ kurser

Letar du efter kurser för äldre studenter? Du hittar 50+ kurser här!

Språkkurser 30+

- Läs mer här »