LSI Zürich

Mindre skola med över 60 års erfarenhet nära centrum.

“Rolig, lärorik, och ibland svår, men lärarna försöker anpassa så bra som möjligt för alla, skönt att det är en liten skola. Rebecca Ramö Streith
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

LSI Zürich är en av de äldsta skolorna i Zürich och grundades redan 1954. År 2000 blev den medlem av kvalitetsorganisationen EAQUALS som den första skolan i den tyskspråkiga delen av Schweiz. Utöver kursutbudet nedan finns även examenskurser och privatlektioner. Kontakta oss för mer information.

Centralt läge

Skolan ligger i det populära Seefeld-distriktet fem minuter från sjön och centrum. Skolan är liten och mysig, med nio nyrenoverade klassrum, ett Internetcafé och ett loungerum. Wi-Fi finns i skolans lokaler. Under lågsäsong går cirka 30-40 studenter på skolan och under högsäsong (sommaren) kan det vara uppåt 80 studenter. Som student får du ett studentkort som ger dig exklusiva rabatter på biografer, museer och restauranger i Zürich.

Öva tyska med schweizare

På skolan går även schweizare som läser engelska, franska, italienska och spanska, vilket är ett bra tillfälle att lära känna lokalbor och öva sin tyska på fritiden. Det är vanligt att studenterna, både de som läser tyska och de som läser andra språk, går ihop och ordnar olika aktiviteter. Tack vare att Schweiz är ett så pass litet land är det väldigt lätt att ta sig runt och besöka både inhemska städer och de närliggande länderna Österrike, Frankrike, Tyskland och Italien på helgerna.

Tre skäl att studera Tyska på LSI Zürich i Zürich

Fakta om LSI Zürich

Minimiålder
16 år
Transfer
Transfer kan ordnas från Zurich flygplats för 155 CHF (ca 1365 kr)
Lov
2019: 21/12-5/1 2020: 1-5/1,10/4,13/4,1/5,21/5,1/6,1/8,19/12-3/1 2021

Språkkurser och priser för LSI Zürich

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan LSI Zürich.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General 20/ISY 20) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag. Nybörjare måste starta första måndagen i månaden.

Du har 20 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 12 studenter. Lektionernas fokus ligger på att tala, läsa, skriva och lyssna och man går även igenom grammatik, ordförståelse och uttal. Att använda sig av rollspel, nyheter och tidningar är inte ovanligt i undervisningen.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med tre veckor. Kurslitteratur tillkommer med en kostnad på 15 CHF (ca 135 kr) per vecka.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos LSI Zürich CSN

Intensivkurs (Intensive 30/ISY 30) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag. Nybörjare måste starta första måndagen i månaden.

Du har 30 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 12 studenter. Lektionernas fokus ligger på att tala, läsa, skriva och lyssna och man går även igenom grammatik, ordförståelse och uttal. Studenterna på intensivkursen läser först tillsammans med studenterna i normalkurs. Skolan beskriver de resterande 10 lektionerna enligt följande: "The afternoon classes further intensify the tuition and consolidate what you have learnt, through fluency practice and a comprehensive review of the culture and customs of your host country. "

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med tre veckor. Kurslitteratur tillkommer med en kostnad på 14 CHF per vecka.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos LSI Zürich CSN

Klubb 40+ (Club 40+) CSN

Längd: 1-4 veckor
Min. ålder:

Startdatum: Första måndagen varje månad

Detta är en kurs för dig som är 40 år eller över och vill gå i en grupp med klasskamrater i liknande ålder. Du läser 20 lektioner tyska i veckan, precis som normalkursen, sedan har du möjlighet att delta i skolans arrangerade aktiviteter som är speciellt anpassade för mogna studenter. Då kursen riktar sig enbart till studenter som är lite äldre är det sociala programmet med aktiviteter på kvällar och helger också anpassade efter detta. Du har 2 eftermiddagsaktiviteter per vecka och dessa inkluderar bland annat: besök på konstgallerier, museum, bryggerier, teatrar, botaniska trädgårdar, vinodlingar samt utflykter och båtturer.

CSN-lånet begränsas från 47 år, läs gärna mer här

Kommentar: Kursen är studiemedelberättigad från 3 veckor. Kursmaterial tillkommer med 14 CHF (ca 125 kr) per vecka.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Klubb 40+ hos LSI Zürich CSN
Rolig, lärorik, och ibland svår, men lärarna försöker anpassa så bra som möjligt för alla, skönt att det är en liten skola. Rebecca Ramö Streith

Boende på LSI Zürich

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Residens

Skolan kan ge rekommendationer på olika residens. Studenten måste boka denna typ av boende direkt hos förmedlaren. Kontakta oss för mer information.

Anmälan LSI Zürich med Residens

Värdfamilj med frukost

Du bor i enkelrum hos en schweizisk familj med frukost. Lakan och handdukar ingår i priset. Skolans familjer är noggrant utvalda och kontrolleras av skolans personal med jämna mellanrum. I regel bor vanligen 25-40 minuter från skolan med kollektivtrafik. Alla värdfamiljer är inte traditionella kärnfamiljer.

Anmälan LSI Zürich med Värdfamilj med frukost

Värdfamilj med halvpension

Du bor i enkelrum hos en schweizisk familj med halvpension. Lakan och handdukar ingår i priset. Skolans familjer är noggrant utvalda och kontrolleras av skolans personal med jämna mellanrum. I regel bor vanligen 25-40 minuter från skolan med kollektivtrafik. Alla värdfamiljer är inte traditionella kärnfamiljer.

Anmälan LSI Zürich med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Tyska » Zürich » LSI Zürich

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor