Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry. Vi ser fram emot att hjälpa dig!


Louise - Area Manager

Jag har varit intresserad av Japan sedan barnsben och tog examen i japanska på Stockholms universitet. Efter att ha studerat och arbetat i Japan i fem år har jag hittat hit till Blueberry! Att bo och leva utomlands var något av det bästa och roligaste jag har gjort och vill gärna hjälpa dig att skapa ditt minne för livet! Ser fram emot att höra från dig

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan och Ryssland.

Louises direktnummer är: 08-50931655


Ellen - Area Manager

Intresse för språk och resor är något som alltid har funnits hos mig. Att studera och bo utomlands är något bland det roligaste och mest utvecklande jag har gjort! Jag har läst Turismekonomprogrammet vid Linnéuniversitet, Kalmar där jag tog en utbytestermin i Haarlem, Nederländerna. Jag har även många positiva minnen från mina språkresor till Storbritannien. Utöver mina studier utomlands har jag även arbetat i Grekland.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Storbritannien, Irland, USA, Kanada, Malta, Sydafrika, Australien, Nya Zeeland, Tyskland och Frankrike.

Ellens direktnummer är: 08-40888482

Lovisa - Marketing Coordinator

Jag har en kandidatexamen från Turismekonomprogrammet med inriktning företagsekonomi från Linnéuniversitetet, Kalmar. Jag är en sportig tjej som älskar nya äventyr! Jag gjorde en utbytestermin i Mexico City 2015 och det var bland det roligaste jag gjort! Jag föll för det spanska språket och valde därför att fortsätta läsa det i Barcelona där jag bott i två omgångar. Nu kan jag tala spanska obehindrat och hade inte kunnat göra det utan att ha studerat utomlands!

Jag är Marketing Coordinator på Blueberry Språkresor samt ansvarar för språkresor till Italien, Portugal, Spanien samt Sydamerika.

Lovisas direktnummer är: 08-40888488

Cecilia - Area Manager, Flight Manager & Work and Travel Specialist

Jag har en examen som TRAC-diplomerad resekonsult och har både arbetat och rest mycket utomlands både inom och utanför Europa. Det går inte en dag utan att jag längtar efter mitt nästa reseäventyr och jag har nästan alltid någonting planerat. Jag älskar att hjälpa fler nyfikna komma iväg för att uppleva världen på olika sätt och det är jättekul att få följa dem under resans gång! Jag jobbar med flygbokningar, Working Holiday till Australien och Nya Zeeland samt är ansvarig för High School i USA.

Cecilias direktnummer är: 08-40888487


Anna - Area Manager

Redan vid 6-års ålder fick jag lära mig mitt andra språk då jag flyttade till Sverige från Ungern. Sedan dess har jag älskat att lära mig av nya kulturer och språk och fastnade speciellt för Korea då jag snubblade över den koreanska musiken. Jag beslutade mig för att studera på Kyung Hee University i Seoul, vilket blev den mest spännande tiden av mitt liv. Jag har även studerat Global Management-programmet i Stockholm vilket gett mig vidare studier riktade mot omvärlden. Utöver Asien har jag rest mycket inom Europa och fascineras alltid av allt nytt i varje land jag besöker. Med en stor kärlek för resor blir det extra roligt att få följa andras äventyr utomlands!

Jag arbetar som Area Manager för Sydkorea .

Annas direktnummer är: 08-40888484

Ronja - Area Manager & Finance Manager

Jag kom till Sverige när jag var 18 för att lära mig svenska och blev helt kär i detta land. Efter 1 års språkstudier stannade jag för att plugga vidare. Jag har en kandidatexamen inom turism och företagsekonomi. Jag var född och uppvuxen i Taiwan och har även bott i Kina 3 år. Att resa och möta nya kulturer är alltid spännande och lärorikt så det är jättekul om jag kan hjälpa till med att uppfylla din språkresa-dröm!

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Taiwan, Kina, Egypten och Thailand. . Jag är även ansvarig för ekonomi på Blueberry Språkresor.

Ronjas direktnummer är: 08-40888481

Grace - Operations Manager

Jag har en kandidatexamen i turismvetenskap från Södertörns Högskola, där jag gjorde en utbytestermin i Seoul, Sydkorea. Reslusten väcktes när jag som liten reste till Taiwan med mina föräldrar och har sen dess försökt resa så mycket som möjligt. Jag har bilat och tågluffat mycket i Europa samt rest en del i Asien och vill nu hjälpa andra att komma iväg på äventyr!

Jag arbetar som Operations Manager med ansvar för Språkresor till Taiwan, Sydkorea, Egypten och Thailand.

Grace är tjänstledig från september 2018.

Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Mässa - studera och jobba utomlands! - Läs mer här »