Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Erik - Marketing Manager

Nihon ga daisuki! Japan är mitt andra hemland och landet jag föll för vid första mötet. Japan förändrade minst sagt mitt liv! Jag har bott och pluggat japanska i både Osaka och Nagoya. Jag också rest kors och tvärs över Japan från Kyushu i söder till Hokkaido in norr. Jag har en examen i japanska från Stockholms universitet och studerat lite kinesiska i Kina och koreanska i Korea. Efter mina upplevelser utomlands vill jag hjälpa er andra att ta steget ut i världen för att leva era drömmar! Tidigare arbetade jag för japanska ambassaden i Sverige så jag kan det där med visum till Japan. Ett av mina bästa reseminnen är en natt på karaokebar i Osaka där jag gav allt utklädd till drake.

Jag arbetar som Marketing Manager med ansvar för marknadsföringen av Blueberry Språkresor och en del med språkresor till Japan.

Eriks direktnummer är: 08-40888481


Grace - Operations Manager

Jag har en kandidatexamen i turismvetenskap från Södertörns Högskola, där jag gjorde en utbytestermin i Seoul, Sydkorea. Reslusten väcktes när jag som liten reste till Taiwan med mina föräldrar och har sen dess försökt resa så mycket som möjligt. Jag har bilat och tågluffat mycket i Europa samt rest en del i Asien och vill nu hjälpa andra att komma iväg på äventyr!

Jag arbetar som Operations Manager med ansvar för Språkresor till Australien, Nya Zeeland, Kina, Taiwan, Sydkorea, Egypten och Thailand.

Graces direktnummer är: 08-40888484


Louise - Area Manager

Jag har varit intresserad av Japan sedan barnsben och tog examen i japanska på Stockholms universitet. Efter att ha studerat och arbetat i Japan i fem år har jag hittat hit till Blueberry! Att bo och leva utomlands var något av det bästa och roligaste jag har gjort och vill gärna hjälpa dig att skapa ditt minne för livet! Ser fram emot att höra från dig

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan och Ryssland.

Louises direktnummer är: 08-50931655


Ellen - Area Manager

Intresse för språk och resor är något som alltid har funnits hos mig. Att studera och bo utomlands är något bland det roligaste och mest utvecklande jag har gjort! Jag har läst Turismekonomprogrammet vid Linnéuniversitet, Kalmar där jag tog en utbytestermin i Haarlem, Nederländerna. Jag har även många positiva minnen från mina språkresor till Storbritannien.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Storbritannien, Irland, USA, Kanada, Malta, Sydafrika, Tyskland och Frankrike.

Ellens direktnummer är: 08-40888482


Lovisa - Area Manager

Jag har en kandidatexamen från Turismekonomprogrammet med inriktning företagsekonomi från Linnéuniversitetet, Kalmar. Jag är en sportig tjej som älskar nya äventyr! Jag gjorde en utbytestermin i Mexico City 2015 och det var bland det roligaste jag gjort! Jag föll för det spanska språket och valde därför att fortsätta läsa det i Barcelona där jag bott i två omgångar. Nu kan jag tala spanska obehindrat och hade inte kunnat göra det utan att ha studerat utomlands!

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Italien, Portugal, Spanien samt Sydamerika.

Lovisas direktnummer är: 08-40888488


Cecilia Denker - Flight Specialist

Jag jobbar med flygbokningar samt Work and Holiday till Australien och Nya Zeeland.

Cecilias direktnummer är: 08-40888487


Águeda - Area Manager

Jag är uppvuxen i Spanien. Jag började tidigt åka på språkresor till England och Tyskland. Jag har en examen i International Hospitality Management från University of Irvine, Kalifornien och en Master i språk från Universidad de Barcelona. Jag har dessutom läst franska i Bryssel, italienska i Milano och arbetat i Berlin. Min passion är att resa, träffa människor, lära känna nya kulturer och språk.

Jag arbetar som Area Manger med ansvar för språkresor till Spanien, Tyskland, Italien, Portugal samt Sydamerika.

Jag är föräldraledig.

Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Blueberry Öppet hus 15/9 2018 – Träffa Universitet från hela världen - Läs mer här »