Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Grace - Operations Manager

Jag har en kandidatexamen i turismvetenskap från Södertörns Högskola, där jag gjorde en utbytestermin i Seoul, Sydkorea. Reslusten väcktes när jag som liten reste till Taiwan med mina föräldrar och har sen dess försökt resa så mycket som möjligt. Jag har bilat och tågluffat mycket i Europa samt rest en del i Asien och vill nu hjälpa andra att komma iväg på äventyr!

Jag arbetar som Operations Manager med ansvar för Språkresor till Australien, Nya Zeeland, Kina, Taiwan, Sydkorea, Egypten och Thailand.

Graces direktnummer är: 08-40888484


Louise - Area Manager

Jag har varit intresserad av Japan sedan barnsben och tog examen i japanska på Stockholms universitet. Efter att ha studerat och arbetat i Japan i fem år har jag hittat hit till Blueberry! Att bo och leva utomlands var något av det bästa och roligaste jag har gjort och vill gärna hjälpa dig att skapa ditt minne för livet! Ser fram emot att höra från dig

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan och Ryssland.

Louises direktnummer är: 08-50931655


Ellen - Area Manager

Intresse för språk och resor är något som alltid har funnits hos mig. Att studera och bo utomlands är något bland det roligaste och mest utvecklande jag har gjort! Jag har läst Turismekonomprogrammet vid Linnéuniversitet, Kalmar där jag tog en utbytestermin i Haarlem, Nederländerna. Jag har även många positiva minnen från mina språkresor till Storbritannien.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Storbritannien, Irland, USA, Kanada, Malta, Sydafrika, Tyskland och Frankrike.

Ellens direktnummer är: 08-40888482


Lovisa - Marketing Coordinator

Jag har en kandidatexamen från Turismekonomprogrammet med inriktning företagsekonomi från Linnéuniversitetet, Kalmar. Jag är en sportig tjej som älskar nya äventyr! Jag gjorde en utbytestermin i Mexico City 2015 och det var bland det roligaste jag gjort! Jag föll för det spanska språket och valde därför att fortsätta läsa det i Barcelona där jag bott i två omgångar. Nu kan jag tala spanska obehindrat och hade inte kunnat göra det utan att ha studerat utomlands!

Jag är Marketing Coordinator på Blueberry Språkresor samt ansvarar för språkresor till Italien, Portugal, Spanien samt Sydamerika.

Lovisas direktnummer är: 08-40888488


Cecilia Denker - Flight Specialist

Jag jobbar med flygbokningar samt Work and Holiday till Australien och Nya Zeeland.

Cecilias direktnummer är: 08-40888487

Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Erbjudande att studera ryska! - Läs mer här »