Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry. Vi ser fram emot att hjälpa dig!


Ellen - tf Operations Manager

Intresse för språk och resor är något som alltid har funnits hos mig. Att studera och bo utomlands är något bland det roligaste och mest utvecklande jag har gjort! Jag har läst Turismekonomprogrammet vid Linnéuniversitet, Kalmar där jag tog en utbytestermin i Haarlem, Nederländerna. Jag har även många positiva minnen från mina språkresor till Storbritannien. Utöver mina studier utomlands har jag även arbetat i Grekland.

Jag arbetar som tillförordnad Operations Manager med ansvar för språkresor till Storbritannien, Irland, USA, Kanada, Malta, Sydafrika, Australien, Nya Zeeland, Tyskland, Frankrike, Egypten samt Thailand.

Ellens direktnummer är: 08-40888482


Anna - Area Manager

Redan vid 6-års ålder fick jag lära mig mitt andra språk då jag flyttade till Sverige från Ungern. Sedan dess har jag älskat att lära mig av nya kulturer och språk och fastnade speciellt för Korea då jag snubblade över den korenska musiken. Jag beslutade mig för att studera på Kyung Hee University i Seoul, vilket blev den mest spännande tiden av mitt liv. Jag har även studerat Global Management-programmet i Stockholm vilket gett mig vidare studier riktade mot omvärlden. Utöver Asien har jag rest mycket inom Europa och fascineras alltid av allt nytt i varje land jag besöker. Med en stor kärlek för resor blir det extra roligt att få följa andras äventyr utomlands!

Jag arbetar som Area Manager för Sydkorea, Taiwan och Kina.

Annas direktnummer är: 08-40888484


Ernesto - Area Manager

Har en examen i Media- och Kommunikationsvetenskap från Mittuniversitetet. Utlandsstudier har alltid varit en stor del av mig så långt tillbaka jag kan minnas. Blev oftast till Ryssland och Kuba. Har alltid älskat Japan sedan jag var liten och det var en självklarhet att jag skulle studera Japanska där. Vad skulle vara en kort resa blev 2.5 år. Det har varit bland det mest fantastiska i mitt liv och jag vill hjälpa dig åka på en liknande resa.

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan och Ryssland.

Ernestos direktnummer är: 08-40888481


Kristina - Marketing Coordinator

Eftersom mina föräldrar flyttade utomlands innan jag föddes så har jag bott i tre olika världsdelar, i sju olika länder och talar sex olika språk. Språkintresset har alltid varit en självklarhet för mig. Finns det något roligare än att kunna kommunicera med olika människor på deras alldeles egna språk? Jag var dessutom på språkresa för första gången när jag var 16 år gammal – i Frankrike. Att bo hos en familj i ett främmande land och ha språket runt omkring sig hela tiden är verkligen det snabbaste och häftigaste sättet att lära sig ett språk; ett alldeles unikt äventyr!

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Spanien, Sydamerika, Italien och Portugal.

Kristinas direktnummer är: 08-40888498


Grace - Operations Manager

Jag har en kandidatexamen i turismvetenskap från Södertörns Högskola, där jag gjorde en utbytestermin i Seoul, Sydkorea. Reslusten väcktes när jag som liten reste till Taiwan med mina föräldrar och har sen dess försökt resa så mycket som möjligt. Jag har bilat och tågluffat mycket i Europa samt rest en del i Asien och vill nu hjälpa andra att kmma iväg på äventyr!

Jag arbetar som Operations Manager med ansvar för Språkresor till Taiwan, Sydkorea, Egypten och Thailand.

Grace är tjänstledig från september 2018.

Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Japansk-koreanska aftnar under september i Malmö, Göteborg och Stockholm - Läs mer här »