Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry. Vi ser fram emot att hjälpa dig!


Louise - Area Manager

Jag har varit intresserad av Japan sedan barnsben och tog examen i japanska på Stockholms universitet. Efter att ha studerat och arbetat i Japan i fem år har jag hittat hit till Blueberry! Att bo och leva utomlands var något av det bästa och roligaste jag har gjort och vill gärna hjälpa dig att skapa ditt minne för livet! Ser fram emot att höra från dig

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Japan och Ryssland.

Louises direktnummer är: 08-40888486


Ellen - tf Operations Manager

Intresse för språk och resor är något som alltid har funnits hos mig. Att studera och bo utomlands är något bland det roligaste och mest utvecklande jag har gjort! Jag har läst Turismekonomprogrammet vid Linnéuniversitet, Kalmar där jag tog en utbytestermin i Haarlem, Nederländerna. Jag har även många positiva minnen från mina språkresor till Storbritannien. Utöver mina studier utomlands har jag även arbetat i Grekland.

Jag arbetar som tillförordnad Operations Manager med ansvar för språkresor till Storbritannien, Irland, USA, Kanada, Malta, Sydafrika, Australien, Nya Zeeland, Tyskland, Frankrike,Italien, Portugal, Spanien, Sydamerika

Egypten samt Thailand.

Ellens direktnummer är: 08-40888482


Anna - Area Manager

Redan vid 6-års ålder fick jag lära mig mitt andra språk då jag flyttade till Sverige från Ungern. Sedan dess har jag älskat att lära mig av nya kulturer och språk och fastnade speciellt för Korea då jag snubblade över den koreanska musiken. Jag beslutade mig för att studera på Kyung Hee University i Seoul, vilket blev den mest spännande tiden av mitt liv. Jag har även studerat Global Management-programmet i Stockholm vilket gett mig vidare studier riktade mot omvärlden. Utöver Asien har jag rest mycket inom Europa och fascineras alltid av allt nytt i varje land jag besöker. Med en stor kärlek för resor blir det extra roligt att få följa andras äventyr utomlands!

Jag arbetar som Area Manager för Sydkorea, Taiwan och Kina.

Annas direktnummer är: 08-40888484


Grace - Operations Manager

Jag har en kandidatexamen i turismvetenskap från Södertörns Högskola, där jag gjorde en utbytestermin i Seoul, Sydkorea. Reslusten väcktes när jag som liten reste till Taiwan med mina föräldrar och har sen dess försökt resa så mycket som möjligt. Jag har bilat och tågluffat mycket i Europa samt rest en del i Asien och vill nu hjälpa andra att komma iväg på äventyr!

Jag arbetar som Operations Manager med ansvar för Språkresor till Taiwan, Sydkorea, Egypten och Thailand.

Grace är tjänstledig från september 2018.

Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Rabatt på ungdomskurs i Berlin! - Läs mer här »