Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

Här finner du en presentation av oss som arbetar på Blueberry. Vi ser fram emot att hjälpa dig! Vårt växelnummer är 08-40888498.

Ellen - Senior Area Manager

Intresse för språk och resor är något som alltid har funnits hos mig. Att studera och bo utomlands är något bland det roligaste och mest utvecklande jag har gjort! Jag har läst Turismekonomprogrammet vid Linnéuniversitet, Kalmar och genom skolan läste jag en utbytestermin i Haarlem, Nederländerna. Jag har även många positiva minnen från mina språkresor till Storbritannien. Utöver mina studier utomlands har jag även arbetat i Grekland.

Jag började som Area Manager under våren 2017 och fick under året 2019 rollen som tillförordnad Operations Manager då min kollega Grace var tjänstledig. När Grace kom tillbaka i början av september 2019 blev jag Senior Area Manager och har idag ansvar för språkresor till Storbritannien, Irland, USA, Kanada, Malta, Sydafrika, Australien, Nya Zeeland, Tyskland samt Frankrike.

Ellens direktnummer är: 08-40888482
Kristina - Area, Marketing & High School Coordinator

Eftersom mina föräldrar flyttade utomlands innan jag föddes så har jag bott i tre olika världsdelar, i sju olika länder och talar sex olika språk. Språkintresset har alltid varit en självklarhet för mig. Finns det något roligare än att kunna kommunicera med olika människor på deras alldeles egna språk? Jag var dessutom på språkresa för första gången när jag var 16 år gammal – i Frankrike. Att bo hos en familj i ett främmande land och ha språket runt omkring sig hela tiden är verkligen det snabbaste och häftigaste sättet att lära sig ett språk; ett alldeles unikt äventyr!

Jag arbetar som Area Manager med ansvar för språkresor till Spanien, Sydamerika, Italien, Portugal, Ryssland och Thailand. Jag ansvarar även för vårt High School program.

Kristinas direktnummer är: 08-40888488
Grace - Operations Manager

Jag har en kandidatexamen i turismvetenskap från Södertörns Högskola, där jag gjorde en utbytestermin i Seoul, Sydkorea. Reslusten väcktes när jag som liten reste till Taiwan med mina föräldrar och har sen dess försökt resa så mycket som möjligt. Jag har bilat och tågluffat mycket i Europa samt rest en del i Asien och vill nu hjälpa andra att komma iväg på äventyr!

Jag arbetar som Operations Manager med ansvar för Språkresor till Sydkorea, Taiwan, Japan och Kina.


Vi som jobbar på Blueberry Språkresor

EARLY BIRD-rabatt för 2021 - Läs mer här »