Studera japanska i Japan

Lockas du också av Japan? Vi delar din passion och har själva stor erfarenhet av studier i Japan. Att du lär dig japanska är nyckeln till att förstå den fascinerande japanska kulturen.

Vill du komma bakom ytan och förstå den fascinerande japanska kulturen är japanska språket nyckeln. Japanska är lätt för oss att uttala men kräver desto mer för att lära dig både grammatik och skriftspråk. Lägg därtill att språkbruket varierar en hel del beroende på om du pratar till exempel med en kompis, ett barn, en äldre släkting eller din chef. Räkna med att det krävs en hel del för att lära dig japanska men japanerna kommer att bli imponerade. Du ska bara inte erkänna det.

Vi erbjuder språkresor till 8 olika orter över hela Japan. Våra språkskolor är noggrant utvalda. Välj själv hur länge du vill studera, vi har kurser från 2 veckor till 2 år. På våra japanska språkkurser har du vanligtvis undervisning 20 timmar i veckan. Så fort du går utanför klassrummet får du öva dina språkkunskaper i verkligheten. På så sätt lär du dig japanska mycket snabbare på en språkresa till Japan än du kan göra hemma.

Vill du gå en kurs med studentvisum i Japan från juli 2018? Deadline för ansökan om studentvisum är i slutet av februari.

Vill du läsa en kurs på på en av våra japanskaskolor från juli 2018 med studentvisum är det dags att du anmäler dig till oss nu för att hinna med allt i god tid innan deadline. Exakt deadline varierar beroende på skola så kontakta oss direkt för detaljer. Vill du plugga på från en senare kursstart? Ingen fara! Du kan skicka in en anmälan redan nu.

Japan

Språk » Studera japanska i Japan

Vässa engelskan i soliga Kalifornien - Läs mer här »