Studera japanska i Japan

Lockas du också av Japan och vill lära dig japanska? Vi delar din passion och har själva stor erfarenhet av studier i Japan. Att du lär dig japanska är nyckeln till att förstå den fascinerande japanska kulturen.

Vill du komma bakom ytan och förstå den fascinerande japanska kulturen är japanska språket nyckeln. Japanska är lätt för oss att uttala men kräver desto mer för att lära dig både grammatik och skriftspråk. Lägg därtill att språkbruket varierar en hel del beroende på om du pratar till exempel med en kompis, ett barn, en äldre släkting eller din chef. Räkna med att det krävs en hel del för att lära dig japanska men japanerna kommer att bli imponerade. Du ska bara inte erkänna det.

Vi erbjuder språkresor till 8 olika orter över hela Japan. Våra språkskolor är noggrant utvalda. Välj själv hur länge du vill studera, vi har kurser från 2 veckor till 2 år. På våra japanska språkkurser har du vanligtvis undervisning 20 timmar i veckan. Så fort du går utanför klassrummet får du öva dina språkkunskaper i verkligheten. På så sätt lär du dig japanska mycket snabbare på en språkresa till Japan än du kan göra hemma.

Japan

Språk » Studera japanska i Japan

- Läs mer här »