Språkresor till Nagano

Gillar du mindre studieorter, skidåkning och friluftsliv? Då är Nagano orten för dig. Nagano har växt fram kring det berömda Zenjokitemplet som byggdes redan på 600-talet. Här finner du historia, kultur och bländande natur. Staden har många museer och det är en levande musikstad med många konserter. Det bor cirka 360 000 invånare i Nagano och medeltemperaturen är drygt 11 grader. Här är somrarna ljumma och vintrarna vita. På drygt en och en halvtimme tar du dig vidare till Tokyo med höghastighetståget Shinkansen.

Pudersnö i världsklass

Nagano blev världskänt när staden stod värd för de Olympiska spelen 1998. Staden ligger ganska isolerat i centrala Japan mitt bland de japanska alperna. Här finns 16 berg över 3000 meter vilket gett området smeknamnet "Japans tak". På vintern är sluttningarna täckta av fantastisk pudersnö och på somrarna är det ett underbart område att vandra i. Om du gillar utförsåkning så är Nagano orten för dig.

Ett populärt område

Naganoområdet är populärt bland turister då det finns många sevärdheter. Mest känd är den historiska staden Matsumoto med sin stora fästning. Den stora anledningen till att besöka Naganoområdet är dock naturen. Här kan du vandra under gigantiska träd, bestiga berg och njuta av vackra bergssjöar. Området är känt för sina naturliga varma källor - onsens - som japanerna älskar. I Naganoområdet kan du även träffa på apor som delar denna passion och badar i de varma källorna.

Språkskolor i Nagano

ISI Nagano

Studera japanska med asiatiska studenter.

Skolor » Japanska » Nagano

- Läs mer här »