Språkresor till Tokyo

Var ska man börja skriva om staden som aldrig tar slut? I Tokyo finns så mycket att se och göra att det nästan inte går att nämna några saker som du absolut måste se. Allt beror på tycke och smak. Ta chansen att upptäcka ditt Tokyo!

Den japanska huvudstaden är en pulserande storstad med ett enormt utbud av restauranger, klubbar, affärer och allehanda nöjen. Tempot är högt och det är ständigt folk i rörelse. Japansk kultur och historia kombineras med toppmodern storstadsmiljö.

Världens största storstadsområde

Om du åker upp i Eiffeltornskopian Tokyo Tower och blickar ut över staden så tar den till synes aldrig slut. Detta metropolis sträcker sig så långt ögat når åt alla håll förutom i syd där Sumidafloden så sakteliga mynnar ut i Tokyo bay. Här har man dock byggt en konstgjord ö, Odaiba, för att få lite mer land att bygga på. Tokyoregionen är världens största sammanhängande storstadsområde med cirka 35 miljoner invånare där även Japans näst största stad Yokohama ingår.

Många städer i staden

Tokyo har inget utpräglat centrum. Varje stadsdel har sin egen prägel och sina egna sevärdheter. I väst finns populära Shinjuku, Tokyos Manhattan, med spektakulära skyskrapor och ett intensivt nattliv. Därifrån kan du vandra söderut genom Yogogiparken till Harajuku och Shibuya, populära områden för ungdomar att shoppa, vandra runt eller bara vara. Fortsätter du österut kommer du till musikklubbarnas mecka Roppongi och Ginza med lyxig shopping. Norrut finns Akihabara Electric Town där du kan köpa allt det senaste inom elektronik och manga. Sedan väntar Ueno, Asakusa och Ikebukuro med parker, tempel och mera shopping. Var hör du hemma? Ta chansen att studera i Tokyo!


Språkskolor i Tokyo

GenkiJACS Tokyo

Små undervisningsgrupper och centralt läge bredvid ett tempel i Shinjuku.

KAI Japanese Language School

Vår populäraste skola i Tokyo med lång erfarenhet av västerländska studenter.

Kudan Insitute - Ungdomskurs

En ungdomskurs i Japan för den mogna tonåringen. Läs med andra ungdomar på vår kanonskola Kudan i centrala Tokyo. Många spännande aktiviteter och boende i familj ingår.

Kudan Institute

Flexibla kurser och startdatum. Prisvärt familjeboende.

Kyoshin OLJ Language Academy Tokyo

Japanskaskola med få svenska studenter i storområdet Ikebukuro

Manabi Japanese Language Institute

Skola nära Akihabara och Tokyo Sky Tree. Omtyckt skola med få svenska och västerländska studenter.

Sendagaya Japanese College

Sendagaya - stor japanskaskola med svensk personal som erbjuder ämnesstudier för dig som tänkt söka till universitet i Japan.

Toyo Language School

Mysigt läge i Nishi-Kasai. Skolan hjälper dig att komma in på japanska college.

Skolor » Japanska » Tokyo

- Läs mer här »