EC London 30+

En språkskola för dig från 30 år som vill studera med jämnåriga i centrala London.

“Vad var roligast: - Att utforska London, träffade alla dessa trevliga människor och min engelska blev förbättrad. Daniel Månsson
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Mitt i centrala London i Euston ligger denna unika skola som riktar sig till studenter som är 30+ och vill dela sin upplevelse med andra likasinnade, jämnåriga studenter. Språkskolan är del av det världsomspännande nätverket EC English Language Centres, som med sin höga standard på undervisningen och breda nationalitetsmix är en omtyckt skola. Med sitt läge nära exempelvis The British Museum och populära platser som Regent's Park, Oxford Street och Soho är det en bra utgångspunkt för dig som vill utforska London.

EC London 30+ är en av separat avdelning från EC London och denna avdelning riktar sig specifikt till studenter som är över 30 år. Samma populära upplägg finns i andra städer så som Malta, New York och Toronto.

Modern språkskola med varierat kursutbud

Förutom de åtta klassrummen innehåller skolan även uppehållsrum, en datorsal, ett bibliotek, ett café, och ett rum där man kan studera på egen hand. I hela skolan finns gratis trådlöst nätverk för den som har med en egen dator och i klassrummen finns interaktiva whiteboards. EC alternerar mellan förmiddags - och eftermiddagslektioner.

Majoriteten av studenterna på skolan är 30-45 år och kommer från hela världen. Det här är perfekt för dig som vill upptäcka London samtidigt som du utvecklar språket i en mogen och studiefokuserad miljö. Skolan erbjuder kurser i generell engelska men du kan även välja nischa dina studier, vad sägs om English for Work eller varför inte English in the City? Kontakta oss gärna för mer information.

Anpassade fritidsaktiviteter

Då skolan riktar sig enbart till studenter som är lite äldre är det sociala programmet med aktiviteter på kvällar och helger också anpassade efter detta. Aktiviteter som anordnas är till exempel en båttur på Themsen, ett besök i London Eye, vinprovning, besök på olika lokala marknader (Portobello Market, Borough Market och så vidare), sportevent (fotbollsmatcher, tennis, cricket), pubkvällar med pubquiz, musikalbesök och mycket annat. Aktiviteterna är helt gratis eller till självkostnadspris. Ofta är priserna mycket bättre än om du gör utflykter på egen hand.

EC är många om att studenterna ska känna sig väl omhändertagna om och anordnar en välkomstaktivitet redan på söndag före kursen.

Tre skäl att studera Engelska på EC London 30+ i London

Fakta om EC London 30+

Minimiålder
30 år
Transfer
Heathrow: 130 GBP (ca 1675 kr). Gatwick: 150 GBP (ca 1930 kr). London City 85 BGP. St Pancras tågstation: 85 GBP (ca 1095 kr). Priserna är enkelväg. Kontakta oss för andra flygplatser.
Lov
2019: 25/12,26/12 2020:1/1,10/4,13/4,8/5,25/5,31/8,25/12,28/12

Språkkurser och priser för EC London 30+

“EC 30 + är en fräsch och modern skola. Perfekt för dig som vill studera med jämnåriga och erfarna studenter! Jag fick ett mycket positivt intryck när jag besökte skolan.”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan EC London 30+.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, 20lpw) CSN

Längd: Från 1 vecka
Min. ålder: 30

Startdatum: Varje måndag

Du har 20 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper om högst 14 studenter, genomsnittet är 11 studenter. Du får fokusera på alla aspekter på språket men med stort fokus på hur du kan använda språket i verkliga situationer. Du arbetar mycket med förståelse för grammatiken, ordförrådet, olika uttryck och uttal. Det förekommer också mycket rollspel där du får interagera med dina klasskamrater eller din lärare.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor. CSN-lånet begränsas från 47 år

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos EC London 30+ CSN

Intensivkurs (Intensive English, 30lpw) CSN

Längd: 1-12
Min. ålder: 30

Startdatum: Varje måndag

Du har 30 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper om högst 14 studenter. Du får fokusera på alla aspekter på språket men med stort fokus på hur du kan använda språket i verkliga situationer. Du arbetar mycket med förståelse för grammatiken, ordförrådet, olika uttryck och uttal. Det förekommer också mycket rollspel där du får interagera med dina klasskamrater eller din lärare.

Förutom den tiden som är utformad på samma sätt som normalkursen så har du möjlighet att utveckla din engelska ytterligare med olika tillval. Ämnen som du kan fokusera på är till exempel: A World of Words (fokus på vokabulär), Basic Writing Skills (fokus på skriftlig engelska), Global Citizenship (fokus på att lära sig engelskan som behövs för att diskutera miljö, kultur, politik och mycket annat) eller Get Talking (fokus på den talande engelskan). Vilka tillval som erbjuds varierar.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor. CSN begränsas från 47 år.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos EC London 30+ CSN

Engelska för arbetet (English for work 30 lpw) CSN

Längd: 1-10 veckor
Min. ålder: 30

Startdatum: Varje måndag

I dagens internationella samhälle kan det i vissa fall vara en förutsättning att kunna kommunicera på engelska i arbetslivet. Denna kurs ger dig möjlighet att vässa dina engelskakunskaper och gör dig tryggare. Skolan själva beskriver kursen enligt följande: "For those who want to compete successfully in today's global workplace, this intensive course develops the fluency, accuracy and the specific communication skills you need to advance confidently in your chosen career."

Kursen har 30 lektioner per vecka, varav 20 lektioner normalkurs (se beskrivning för "normalkurs") och 10 lektioner i affärsengelska. Affärsengelskan har fokus på att förbättra ditt språkbruk i jobbsituationer där områden så som möten, presentationer, förhandlingar, budget, CSR berörs. Andra exempel på kursens innehåll är telefonkonversationer och umgänge med internationella partners. Ni jobbar på att få flyt i språket och bli mer exakta i ert språkbruk.

Kommentar: Kursen är CSN-berättigad från 3 veckor. CSN begränsas från 47 år.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Engelska för arbetet hos EC London 30+ CSN

Affärsengelska (Business English 20 lpw) CSN

Längd: Från 1 vecka
Min. ålder: 30

Startdatum: Varje måndag

Du läser 20 lektioner á 45 minuter per vecka i grupper om max 12 studenter. Måndag, onsdag och fredag arbetar man utifrån kursmaterialet och på onsdag och torsdag fokuserar läraren på teman relaterade till affärsengelska. Skolan själva beskriver kursen:

"In today's world, understanding these professional issues and having the language and key skills to work with them effectively will give you a distinct advantage as you progress up the career ladder."

För att läsa denna kurs bör du ha en god nivå av engelska. Kontakta oss gärna för mer information om kurs och nivåer.


Kommentar: Kursen är CSN-berättigad från 3 veckor. CSN begränsas från 47 år.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Affärsengelska hos EC London 30+ CSN
Vad var roligast: - Att utforska London, träffade alla dessa trevliga människor och min engelska blev förbättrad. Daniel Månsson

Boende på EC London 30+

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj frukost

Att bo i värdfamilj är det bästa sättet att snabbt komma in i den engelska kulturen och lära känna personer som talar språket flytande. Familjerna är speciellt utvalda för att ta emot äldre studenter och det ingår frukost varje dag, övriga måltider äter du ute då du inte har tillgång till köket. Familjerna bor i zon 3 eller 4 och det är mellan 45-60 min restid till skolan. Du bor i enkelrum och delar badrum med familjen. Mellan 16/6 och 15/9 tillkommer ett sommartillägg på 40 GBP (ca 515 kr) vecka.

Tillägg för privat badrum går att göra, kontakta oss för pris. Vidare kan tillägg för boende mer centralt med restid på 20-45 min, kontakta oss för pris.

Anmälan EC London 30+ med Familj frukost

Familj halvpension

Att bo i värdfamilj är det bästa sättet att snabbt komma in i den engelska kulturen och lära känna personer som talar språket flytande. Familjerna är speciellt utvalda för att ta emot äldre studenter och det ingår halvpension, det vill säga frukost och middag varje dag. Familjerna bor i zon 3 eller 4. Du bor i enkelrum och delar badrum med familjen.

Du kan välja värdfamilj med självhushåll, kontakta oss för information och pris.

Anmälan EC London 30+ med Familj halvpension

Residens Comfort Scape Wembley Studio

Scape Wembley är ett nytt boende och öppnades i september 2017. Språkskolan ligger på cirka 30 minuters avstånd med tunnelbana från boendet. Större delen av resan är ovanför jord så du har möjlighet att njuta av Londons utsikt och du behöver inte byta linje. Det tar bara någon minut att promenera till Wembley Park Station.

Varje rum har en dubbelsäng, fullt utröstad köksvrå, förvaringsutrymmen, skrivbord, TV och privat badrum. Gratis WiFI finns. Boendet ger dig möjlighet till både en avslappnad och aktiv vistelse genom tysta studierum, biorum samt gym.

Sommartillägg kan tillkomma.


Anmälan EC London 30+ med Residens Comfort Scape Wembley Studio

Superior Liberty Plaza Studio

Residens Liberty Plaza är ett nytt och modernt boende för studenter som studerar i London. Liberty Plaza har en reception som är öppet dygnet runt med hjälpsam personal. Det finns ett lounge-område med soffor, tv, tysta rum för studier samt olika spelbord och dryckesmaskiner. På nedre våningen finns även ett stort gym och fitness studio, danssal, musikrum osv. Vidare finns en terrass att slappna där du kan slappna av.

Varje studio har tv, en bred säng, gott om förvaringsutrymme, skrivbord, stol och badrum med dusch. Köksdelen har micro, kettle och är utrustat med det som behövs. Wi-Fi ingår.

Boendet har en rumstyp med delat kök, vilket är ett billigare alternativ. Skolan bokar de alternativ som är tillgängligt vid din anmälan.


Anmälan EC London 30+ med Superior Liberty Plaza Studio

Studieorter » Engelska » London » EC London 30+

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor