Edinburgh School of English

Högklassig språkskola med duktiga lärare mitt i Edinburgh.

“Jag tyckte verkligen om skolan och undervisningen. Jag tror aldrig jag har känt mig så trygg med att prata engelska som jag gjorde då och nu. Sofia Calander
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Skolan Edinburgh School of English grundades redan 1969 och har sedan dess hållit en mycket hög kvalitet. Den har sedan länge haft rykte om att vara en av de bästa skolorna i Storbritannien.

Vackra lokaler mitt på Royal Mile

Skolan ligger i en gammal ombyggd kyrka. Läget är idealt mitt på the Royal Mile, Skottlands mest berömda gata centralt i gamla Edinburgh. Den gamla byggnaden från 1820 byggdes om 1990 till den språkskola det är idag med ljusa och moderna lokaler.

På den här skolan går du snabbt och effektivt framåt med din engelska. Grupperna är mindre än på de flesta andra skolor med ett maxantal på åtta elever, förutom under självstudielektionerna då man kan vara upp till 12 stycken. Som student har du tillgång till skolans lärostudio med internetanslutna datorer. Dessutom finns ett bibliotek på skolan.

Under högsäsong kan andra lokaler än Edinburgh School of English komma att användas då det är en populär skola med många elever. Skolan hänvisar då till ”second campus”. Vänligen kontakta oss för mer detaljerad information.

Utforska hela Skottland

Skolan har ett väl utformat aktivitetsprogram. Där ingår sport, kultur, utomhusaktiviteter och utflykter. Det erbjuds minst två aktiviteter eller utflykter per vecka och under sommaren är schemat än mer späckat.

På helgerna erbjuds en heldagsutflykt till exempelvis de skotska högländerna och Loch Ness, shopping i Glasgow, William Wallace monumentet i Stirling och Roslyn Chapel (känt från boken Da Vincikoden av Dan Brown). Dessutom arrangeras filmkvällar, besök på National Portrait Gallery, drama workshop, skotsk matlagning, pubrunda och mycket mer. Att delta i aktiviteter och utflykter ger dig ytterligare chans till att öva språket och lära känna andra studenter på skolan. Samtliga aktiviteter är till självkostnadspris men vissa (som t ex filmkväll på skolan) är gratis.

Tre skäl att studera Engelska på Edinburgh School of English i Edinburgh

Fakta om Edinburgh School of English

Minimiålder
16 år
Transfer
58 GBP (ca 750 kr) enkel väg från Edinburgh flygplats.
Lov
2019: 1/1, 25/12, 26/12.

Språkkurser och priser för Edinburgh School of English

“Jag har under åren både bott i och gjort flera resor till Storbritannien och jag kan inte annat än älska den brittiska accenten och kulturen. Jag hjälper dig gärna med din språkresa hit! ”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Edinburgh School of English.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (Essential programme, 20lpw) CSN

Längd: 2-52 veckor
Min. ålder: 17

Startdatum: Varje måndag.

Du har totalt 20 timmars undervisning i veckan varav 10,5 består av så kallade Skills Performance, vilket innebär en lärarledd lektion i grammatik, läsförståelse, skrift eller liknande. Utöver det har du 7,5 timmars fokus på grupparbeten, workshops eller masterclass. Klasserna består vanligtvis av max 8 studenter, men om man har workshops kan det vara upp till 12 i varje klass.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Edinburgh School of English CSN

Intensivkurs (Octorial programme, 30 lpw) CSN

Längd: 2-52 veckor
Min. ålder: 17

Startdatum: Varje måndag.

Du har totalt 30 timmars undervisning i veckan varav 15 består av så kallade Skills Performance, vilket innebär en lärarledd lektion i grammatik, läsförståelse, skrift eller liknande. Utöver det har du 12,5 timmars fokus på grupparbeten, workshops eller masterclass. Klasserna består vanligtvis av max 8 studenter, men om man har workshops kan det vara upp till 12 i varje klass.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Edinburgh School of English CSN

Examensförberedandekurs Cambridge (Cambridge Examination Preparation) CSN

Längd: Från 2 veckor
Min. ålder: 17

Startdatum: Du kan starta valfri måndag. Vill du avsluta kursen med examen, välj en kurslängd som matchar ditt valda datum. Examensdatum FCE, CAE och CPE: Vänligen kontakta oss för uppdaterad information.

Kursen består av 17,5 timmars undervisning i veckan med generella studier, samt 10 timmar per vecka där fokus ligger på förberedande inför examen. Alla lektioner ges i grupper om högst 8 studenter förutom Spoken Performance Workshop och Mentored Dissertation som ges i grupper om högst 12 studenter.

Skolan erbjuder Cambridge på alla nivåer; FCE, CAE och CPE. Oftast gäller 8 veckors undervisning och en examensvecka då man enbart betalar för boende. Se under kursdatum för information.

Kommentar: Det tillkommee en examensavgiftmellan 145 GBP (ca 1865 kr) till 155 GBP (ca 1995 kr) beroende på nivå. Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Examensförberedandekurs Cambridge hos Edinburgh School of English CSN

Individuell kurs (One-to-one lessons for specific purposes, 20hpw) CSN

Längd: 1-4 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har totalt 20 timmars individuell undervisning. Detta är en bra kurs för dig som vill lära dig mycket på kort tid, och dessutom vill ha lektionerna skräddarsydda efter dina önskemål. Kurser ges från 5 timmar per veka upp till 35 timmar er vecka, kontakta oss för priser för alternativen.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Individuell kurs hos Edinburgh School of English CSN
Jag tyckte verkligen om skolan och undervisningen. Jag tror aldrig jag har känt mig så trygg med att prata engelska som jag gjorde då och nu. Sofia Calander

Boende på Edinburgh School of English

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj med halvpension

Du bor i enkelrum hos en värdfamilj med halvpension. Skolan har mycket god kontakt med sina familjer och tidigare deltagare har trivts mycket bra. Ibland kan det finnas mer än en student i värdfamiljen, men två personer från samma land placeras inte tillsammans. Du har tillgång till boende från söndag före kursstart och lämnar värdfamiljen lördag efter avslutad kurs. För eget badrum tillkommer en avgift om 120 GBP (ca 1545 kr) per vecka.

Anmälan Edinburgh School of English med Familj med halvpension

Lägenhet

Du bor i en delad lägenhet. Lägenheterna ligger centralt i Edinburgh. Lägenheterna består vanligtvis av fyra enkelrum, två med privat badrum och två som delar badrum. Det finns gratis Wi-Fi i lägenheten. Lägenheterna är enbart tillgängliga juli och augusti. Ett sommartillägg tillkommer med 29 GBP (ca 375 kr) kr per vecka under augusti månad på grund av Edinburgh festivalen. Du måste vara 18 år för att bo här.

Priserna är baserade på plats i delad lägenhet, kontakta oss för priser för studiolägenhet. Ibland finns studiolägenheter tillgängliga utanför sommaren - kontakta oss för pris.

Du kan komma att behöva göra en delbetalning för boende för att skolan ska kunna bekräfta din plats. Tillägg tillkommer under augustimånad.

Anmälan Edinburgh School of English med Lägenhet

Sommarresidens

Du bor i enkelrum i residens med handfat på rummet, men i övrigt delar toalett, dusch och ett litet kök med övriga i lägenheten. Här ingår halvpension så du äter frukost och middag på residenset.

Residenset Pollock Halls är en del av Edinburgh University och ligger precis vid Holyrood Park, bara 25 minuters promenad från skolan (eller en kortare bussresa). Här finns uppehållsrum, en bar och en trevlig trädgård. Wi-Fi går att köpa till för cirka 5 GBP (ca 65 kr) per dag.

Residenset är enbart tillgängligt under juli och augusti. Ett sommartillägg tillkommer med 53 GBP (ca 685 kr) per vecka under augusti månad på grund av Edinburgh festivalen. Rum med privat badrum finns, kontakta oss för pris. Du måste vara minst 18 år. Du kan komma att behöva göra en delbetalning för boende för att skolan ska kunna bekräfta din plats.

Anmälan Edinburgh School of English med Sommarresidens

Studieorter » Engelska » Edinburgh » Edinburgh School of English

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor