British Study Centres

Personlig språkskola i centrala Edinburgh med bra fritidsprogram.

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Skolan i Edinburgh är en del av British Study Centres, vars skolor vi också representerar i Manchester, Oxford. Skolan är belägen i centrala Edinburgh med utsikt över slottet.

British Study Centres Edinburgh ligger på George Street som är en av de finaste adresserna i Edinburghs "nya" del. Just ordet "nya" kan vara värt att ta med en nypa salt då New Town (som stadsdelen kallas) byggdes stegvis mellan 1765 och 1850. Men relativt ny med Edinburghs mått mätt är den i alla fall.

Studera engelska mitt i Edinburgh

Från skolans lokaler tar du dig enkelt till Edinburghs shoppinggata Princess Street. Här hittar du även Princess Gardens, en härlig park att strosa i om vädret tillåter, och går du åt andra hållet har du istället stadens botaniska trädgård eller en kortare promenad ned till trendiga Leith.

Skolan består av flertalet ljusa klassrum och du har tillgång till WiFi i gemensamma utrymmen. Förutom klassrummen finns här också ett bibliotek, studierum och ett uppehållsrum att spendera rasterna i.

Kombinera studierna med Edinburgh Fringe-festivalen

Edinburgh Fringe är en världsberömd festival som äger rum i augusti varje år. Då fylls hela staden av musik, drama, dans och skratt när folk från hela världen kommer för att dela med sig av sin talang.

British Study Centres erbjuder en speciell kurs under Fringe-veckorna som du kan läsa mer om under fliken "Kurser".Under Fringen hålls till och med vissa framträdanden i skolans egna lokaler - något som är mycket populärt bland studenter och personal.

Tre skäl att studera Engelska på British Study Centres i Edinburgh

Fakta om British Study Centres

Minimiålder
16 år
Transfer
75 GBP (ca 965 kr) enkel väg från Edinburgh Airport.
Lov
2020: 1/1, 10/4, 13/4, 4/5, 25/5, 31/8,25/12,28/12

Språkkurser och priser för British Study Centres

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan British Study Centres.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, G20AM) CSN

Längd: 2-23 veckor.
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Skolans normalkurs erbjuder 20 lektioner i veckan i grupper om högst 14 personer, genomsnitt 11 studenter. Man har lektioner på förmiddagen måndag-fredag och fokuserar på alla olika delar av språket: tala, hörförståelse, läsa och skriva. Förutom att man arbetar med de fyra huvuddelarna så ligger stort fokus på att förbättra studenternas säkerhet och flytet i språket genom att träna uttal, grammatik och utöka studenternas vokabulär

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor. Se Normalkurs CSN för rabatterade CSN-priser. CSN-priser gäller ej under juli och augusti.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos British Study Centres CSN

Cambridgekurs CSN (Cambridge exam prep, FCE25/CAE25) CSN

Längd: 6 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: 2019: FCE: 11/2, 20/4, 21/10 , CAE: 11/2, 7/5, 21/10

Skolan i Edinburgh erbjuder förberedande Cambridgeexamens-kurser i First Certificate och Advanced Level. Det är perfekt för dig som vill ha ett internationellt erkänt intyg efter avslutad språkkurs. Kurserna består av 25 lektioner (à 50 minuter) i veckan. Klasserna har max 14 studenter, vanligtvis omkring 11. Du får träna på flera olika delar av språket, men framförallt ligger fokus på att lära sig skriva Cambridge-examen. Du får träna på de olika delarna av provet under riktiga förhållanden. Utöver att träna på att skriva själva examen så tränar man också upp sin engelska. Cambridge-examen är vanligtvis på lördagen efter kursslut men kan även vara cirka en vecka efter att den förberedande kursen är avslutad. Du kan alltså behöva boka extra nätter för ditt boende.Kommentar: Examensavgift tillkommer för dig som vill skriva Cambridge-test., cirka 160 GBP (ca 2060 kr). Kontakta oss för examensdatum. Observera att dessa priser gäller för studier med CSN.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Cambridgekurs CSN hos British Study Centres CSN

Normalkurs CSN (General English GE20AM ) CSN

Längd: 3-23 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Skolans normalkurs erbjuder 20 lektioner i veckan i grupper om högst 14 personer, genomsnitt 11 studenter. Man har lektioner på förmiddagen måndag-fredag och fokuserar på alla olika delar av språket: tala, hörförståelse, läsa och skriva. Förutom att man arbetar med de fyra huvuddelarna så ligger stort fokus på att förbättra studenternas säkerhet och flytet i språket genom att träna uttal, grammatik och utöka studenternas vokabulär.

Kommentar: Vänligen notera att CSN-priser gäller inte under juli och augusti men kursen är givetvis CSN-berättigad.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs CSN hos British Study Centres CSN

Cambridgekurs (Cambridge exam prep, FCE25/CAE25) CSN

Längd: 6 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: 2019: FCE: 11/2, 20/4, 21/10 , CAE: 11/2, 7/5, 21/10

Skolan i Edinburgh erbjuder förberedande Cambridgeexamens-kurser i First Certificate och Advanced Level. Det är perfekt för dig som vill ha ett internationellt erkänt intyg efter avslutad språkkurs. Kurserna består av 25 lektioner (à 50 minuter) i veckan. Klasserna har max 14 studenter, vanligtvis omkring 11. Du får träna på flera olika delar av språket, men framförallt ligger fokus på att lära sig skriva Cambridge-examen. Du får träna på de olika delarna av provet under riktiga förhållanden. Utöver att träna på att skriva själva examen så tränar man också upp sin engelska. Cambridge-examen är vanligtvis på lördagen efter kursslut men kan även vara cirka en vecka efter att den förberedande kursen är avslutad. Du kan alltså behöva boka extra nätter för ditt boende.

Kommentar: Dessa priser gäller för studier utan CSN.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Cambridgekurs hos British Study Centres CSN

EJ AKTIV Intensivkurs CSN (Intensive english, G30) CSN

Längd: 1-23 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 30 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 14 studenter, genomsnitt 11 studenter. Man har lektioner måndag-fredag och fokuserar på alla olika delar av språket: tala, hörförståelse, läsa och skriva. Förutom att man arbetar med de fyra huvuddelarna så ligger stort fokus på att förbättra studenternas säkerhet och flytet i språket genom att träna uttal, grammatik och utöka studenternas vokabulär.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor. Vänligen observera att dessa priser gäller för studier med CSN.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan EJ AKTIV Intensivkurs CSN hos British Study Centres CSN

English Prime (English Prime) CSN

Längd: 2 veckor
Min. ålder:

Startdatum: Första måndagen varje månad

Du läser tillsammans med andra studiemotiverade och mogna studenter och kursen har 20 engelsklektioner i veckan med samma upplägg som normalkursen, se ovan. Varje klass har max 8 studenter. På eftermiddagarna är det utflykter och aktiviteter med erfarna lärare. Kursen ger dig alltså möjlighet att förbättra engelskan samtidigt som du tillsammans med andra upplever stadens utbud av exempelvis konst, museum och arkitektur. Det ingår även två middagar per vecka där studenterna får möjlighet att diskutera veckan och att använda engelskan på ett socialt och avslappnat sätt.

Kursen riktas framförallt till dig som är runt 50-årsåldern men det finns inga strikta åldersgränser. Du måste ha minst B1 nivå för att läsa denna kurs.

Kursen erbjuds även i Oxford och London, kontakta oss för mer information.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan English Prime hos British Study Centres CSN

Boende på British Study Centres

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Residens MacDonald Road Apartments, självhushåll

Ca 30 minuters promenad eller en kortare bussresa från skolan ligger residenset MacDonald Road Apartments. Här bor du tillsammans med andra studenter. Boendet ligger cirka 20 minuters promenad från skolan.Du bor i enkelrum med privat badrum men delar kök och övriga allmänna utrymmen. Ingen mat ingår utan den lagar du själv. Residenset har WiFi, tvättstuga och utrymmen att umgås med andra studenter. Du måste vara minst 18 år för att bo här. Ankomst sker söndag efter kl 14.00 och du lämnar boende lördag efter avslutad kurs, senast kl 10.00.

Anmälan British Study Centres med Residens MacDonald Road Apartments, självhushåll

Värdfamilj med frukost

Att bo i värdfamilj är det allra bästa sättet att omge sig med språket och den skotska kulturen. Här bor du i dubbel- eller enkelrum och delar badrum med din värdfamilj eller andra studenter. För en extra kostnad kan du boka privat badrum, kontakta oss för pris. Det ingår frukost. Familjerna bor i genomsnitt 35-45 minuter från skolan med buss. Om du reser tillsammans med någon kan du boka dubbelrum, kontakta oss för pris.

Anmälan British Study Centres med Värdfamilj med frukost

Värdfamilj med halvpension

Att bo i värdfamilj är det allra bästa sättet att omge sig med språket och den skotska kulturen. Här bor du i dubbel- eller enkelrum och delar badrum med din värdfamilj eller andra studenter. För en extra kostnad kan du boka privat badrum, kontakta oss för pris. Det ingår frukost. Familjerna bor i genomsnitt 35-45 minuter från skolan med buss. Om du reser tillsammans med någon kan dubbelrum bokas, kontakt oss för pris


Anmälan British Study Centres med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Engelska » Edinburgh » British Study Centres

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor