Glasgow School of English

Språkskola med låga kostnader i den vackra staden Glasgow.

“På fritiden tog aktivitetsledaren Carol oss ut på äventyr. Whiskeydestilleri, båttur på Loch Lomond, Culzean Castle och mycket mer!Ebba
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Glasgow School of English (GSE) var den första skolan i Skottland att bli en godkänd språkskola och har sedan 1997 utbildat elever i engelska. GSE ligger mitt i staden, på gångavstånd från många av sevärdheterna i Glasgow. Det är ett stenkast från tågstationen, shoppinggatorna och ett gäng med trevliga restauranger och pubar.

Låga priser - hög kvalitet

Skolan tar emot elever från hela världen, och under sommaren kan de ha så mycket som 160 studenter samtidigt. Resten av året är det runt 80-90 studenter vilket gör att skolan har en väldigt familjär atmosfär. Lärarna är väldigt hängivna och hittar gärna på saker tillsammans med sina studenter utanför klassrummet. Trots sina, i jämförelse, låga priser så erbjuder skolan hög nivå på undervisningen. Det är en härlig stämning i skolan och på grund av sin storlek så kan man få mycket tid med lärarna under lektionerna.

Aktiviteter med elever och lärare

Skolans lokaler ligger som sagt mitt i staden och har nära till det mesta. Skolan ordnar löpande olika aktiviteter som t ex att gå på konserter, ha pubkvällar, spela fotboll och så vidare. Klassrummen varierar i storlek och där finns också en liten datasal. Annars finns Wi-Fi på skolan som studenterna kan använda om de har egen dator. Skolan kan också berätta var du vill vända dig om du har lust att utforska mer av Glasgow eller resten av Skottland. Från tågstationen kan man enkelt ta sig till Edinburgh, Inverness eller andra platser värda att besöka.

Tre skäl att studera Engelska på Glasgow School of English i Glasgow

Fakta om Glasgow School of English

Minimiålder
16 år
Transfer
45 EUR (ca 490 kr) från Glasgow International Airport (gratis om du bokar minst 12 veckors kurs), 80 EUR (ca 865 kr) från Prestwick Airport och 120 EUR (ca 1300 kr) från Edinburgh Airport.
Lov
2020: 13/4, 19/12-3/1 2021

Språkkurser och priser för Glasgow School of English

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Glasgow School of English.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, 15lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 15 lektioner i veckan (à 60 minuter) i en grupp på högst 16 studenter (i genomsnitt 12) där du går igenom alla de olika delarna av det engelska språket. Du har en blandning av grammatik, vokabulär, uttal och stavning - detta för att du ska få utveckla alla aspekter av språket. Du gör ett placeringstest hemifrån innan kursstart så att du hamnar i en lämplig nivå. Skolan erbjuder undervisning från nybörjare till avancerad.

Denna kurs går att läsa med endast 7,5 timmars undervisning per vecka, kontakta oss för mer information och priser.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 30 GBP (ca 390 kr) per nivå.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Glasgow School of English CSN

Intensivkurs (General english intensive (GE 15hrs + GE 7,5hrs)) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 22,5 lektioner i veckan (à 60 minuter) i en grupp på högst 16 studenter (i genomsnitt 12). Kursen går igenom språkets alla delar. En intensivkurs är fördelaktigt om du inte kan vara borta så länge. Du gör ett placeringstest hemifrån innan kursstart så att du hamnar i en lämplig nivå.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 30 GBP (ca 390 kr) per nivå.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Glasgow School of English CSN

Examensförberdandekurs IELTS (IELTS Preparation Academic) CSN

Längd: 4-36 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2020: Kontakta oss för datum

Du har 15 timmars undervisning under måndag till fredag. Du måste boka minst 4 veckors. Kursen förbereder dig för att skriva IELTS, läs mer om examen i vår examensguide


Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 30 GBP (ca 390 kr) per nivå. Examensavgift tillkommer med cirka 140 GBP (ca 1800 kr).

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Examensförberdandekurs IELTS hos Glasgow School of English CSN
På fritiden tog aktivitetsledaren Carol oss ut på äventyr. Whiskeydestilleri, båttur på Loch Lomond, Culzean Castle och mycket mer!Ebba - Läs berättelsen här
Super!! Tack för hjälpen med allt, ni har varit kanon! Lina Roos

Boende på Glasgow School of English

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Delad lägenhet

Du bor i delad lägenhet i ett enkel- eller dubbelrum och har eget badrum. Kontakta oss för priser för dubbelrum.

Kök och allrum delar du med andra studenter. Huset har tvättstuga där du mot en mindre avgift kan tvätta. Det ingår lakan men du måste själv ta med egen handduk. In/utcheckning sker på söndagar. Det finns gratis WiFI i rummet, allmänna utrymmen städas varje veckan men du ansvarar själv för städning av ditt rum. Det är ett modern boende med 24-hours security. Vajr lägenhet har mellan 4-5 sovrum.

Det tar ca 15 minuter att promenera till skolan från huset, alternativt så finns det bussar som man kan ta en bit på vägen. Deposition för boende tillkommer med 150 GBP (ca 1930 kr) och de pengarna får du tillbaka när du flyttar ut förutsatt att ditt rum och din lägenhet är i det skick de var när du flyttade in.

Anmälan Glasgow School of English med Delad lägenhet

Värdfamilj med halvpension

Du bor i enkelrum hos en värdfamilj i Glasgow i Zon 2. Familjerna bor i olika delar av zon 2 men gemensamt är att det är enkelt att sig till skolan. Familjer i zon två har mellan 30-60 min restid. Du har eget rum men delar badrum med resten av familjen. I priset ingår frukost och middag. För uppgradering till värdfamilj i zon 1 tillkommer 25 GBP (ca 325 kr) per vecka. Zon 1 innebär max 30 minuter från skolan. Lakan och handduk ges hos värdfamiljen. In/utflyttning görs på söndagar.

Anmälan Glasgow School of English med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Engelska » Glasgow » Glasgow School of English

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor