LSI London Hampstead

Upptäck en ny atmosfär av London , bara 15 minuter från centrum.

“London är en fantastisk stad och man får definitivt mersmak. Jag har valt att stanna kvar på obestämd tid. Personalen likaså som lärarna kunde man alltid fråga och be om råd och personalen gjorde alltid sitt yttersta for att hjälpa till. Pauline Backman
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

LSI är en välkänd skola som finns över hela världen och undervisar i flera olika språk. I London finns två skolor, varav den ena ligger i London Hampstead, en stadsdel i norra London.

Studera engelska i lummiga Hampstead

Hampstead är en charmig, lugnare del av norra London, cirka 15 minuter från centrum med tunnelbana. Här finns boutiquer, pubar, restauranger och en av Londons vackraste parker Hampstead Heath. I denna stadsdel bor många popstjärnor, skådespelare och mediafolk. Skolbyggnaden är rymlig och utanför finns en trädgård att slå sig ner i, där brukar eleverna spela volleyboll eller ordna en barbecue ihop med skolan på somrarna. Ibland kan en lektion förläggas utanför skolan på ett café eller i en park för omväxlings skull. Här har du normalt relativt nära till sin inkvartering om du bor i värdfamilj.

Vill du studera mitt i smeten så rekommenderar vi systerskolan LSI London Central . Bara ett stenkast från Oxford Street ligger skolan som är något större än den i Hampstead.

Fritidsaktiviteter

Skolan ordnar ett varierat fritidsprogram där en del aktiviteter är gratis och en del till självkostnadspris. Exempel är musikalbesök, vandringar med guide, pub-besök, fester, fotboll i en park, besök på museum och gallerier och mycket mer. På helgerna ordnas utflykter till Oxford, Cambridge, Stonehenge, Edinburgh och ibland Paris. Minimiålder på skolan är 16 år.

Tre skäl att studera Engelska på LSI London Hampstead i London

Fakta om LSI London Hampstead

Minimiålder
16 år
Transfer
Heathrow: 1045 kr, Gatwick/Stansted: 1215 kr.
Lov
2019: 21/12-1/1 2020: 1/1,10/4,13/4,4/5,25/5,31/8,25-12-3/1 2021

Språkkurser och priser för LSI London Hampstead

“Jag har varit på plats och jag gillade atmosfären i Hampstead med en blandning av lyx och lugn. Jag har aldrig upplevt en plats som Hampstead när jag besökt Londons omnejd. Perfekt om du vill ha en lugnare vistelse men ändå ha stadens brus lätttillgängligt.”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan LSI London Hampstead.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, 20lpw) CSN

Längd: 2-48 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter (i genomsnitt 10). Du tränar alla olika aspekter av språket: att tala, läsa, skriva och förstå engelska i tal. Generell engelskkurs erbjuds med 20,24 eller 30 lektioner i veckan. Den sistnämnde kursen benämns intensivkurs och du ser priser längre ned. Kontakta oss gärna för mer information och priser för 24 lektioner i veckan.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor och uppåt.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos LSI London Hampstead CSN

Intensivkurs (General english, 30lpw) CSN

Längd: 2-48 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 30 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter (genomsnitt 10). Du tränar språkets olika aspekter: att tala, läsa, skriva och förstå engelska i tal. Kursen är lämplig för dig som inte stannar så länge men som ändå vill lära dig så mycket som möjligt. På eftermiddagarna väljer du inriktning mellan affärsengelska, examensförberedelser (IELTS eller TOEFL) eller fördjupning i allmän engelska.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor och uppåt.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos LSI London Hampstead CSN
Det var varit en väldigt lärorik och rolig period, man har fått lära känna personer från olika länder...Jimmy - Läs berättelsen här
London är en fantastisk stad och man får definitivt mersmak. Jag har valt att stanna kvar på obestämd tid. Personalen likaså som lärarna kunde man alltid fråga och be om råd och personalen gjorde alltid sitt yttersta for att hjälpa till. Pauline Backman

Boende på LSI London Hampstead

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj med frukost

Du bor hos en engelsk familj. Du har enkelrum och frukost ingår i priset. Notera att du inte alltid har möjlighet att använda värdfamiljens kök för att laga mat vilket gör att detta passar sig bäst för kortare kurser. Vanligtvis bor värdfamiljerna i zon 4-6. Vill du bo närmare skolan så tillkommer 425 kr per vecka i zon 2 och 250 kr i zon 3 eftersom det är få familjer som bor så centralt. Om du vill dela rum med en kompis och bo i dubbelrum blir priset billigare. Ett tillägg på 45 GBP (ca 580 kr) tillkommer under julen.

Anmälan LSI London Hampstead med Familj med frukost

Familj med halvpension

Du bor hos en engelsk familj. Du har enkelrum och halvpension (frukost och middag). Vanligtvis bor värdfamiljerna i zon 4-6. Vill du bo närmare skolan går det ett boka mot ett tillägg, kontakta oss för priser. Ett tillägg på 45 GBP (ca 580 kr) tillkommer under julen.

Anmälan LSI London Hampstead med Familj med halvpension

Residens Collective Old Oak

Residens Collective Old Oak ligger i zon 2 och det tar ungefär 15 minuter med kollektivtrafiken till skolan. Tunnelbanestation runt om är Willesden Junction train, vilket det är cirka 10 minuters promenad till.

Du har självhushåll med fullt utrustat kök och eget badrum. I byggnaden finns gratis internet, bastu, gym, massagerum, trädgård och restaurang.Du måste vara minst 18 år för att bo här.

Skolan har flera residens, kontakta oss gärna för mer information och priser.

Anmälan LSI London Hampstead med Residens Collective Old Oak

Stay Club Camden, enkelrum studio

StayClub ligger i trendiga Camden och erbjuder studiolägenheter för en eller två personer. Varje lägenhet består av ett rum med kokvrå, sitthörna, säng, skrivbord och badrum med dusch och toalett. Residenset är nyöppnat sedan mars 2013.

Huset bevakas med CCTV 24/7 och det finns personal på plats dygnet runt. Residenset erbjuder sina studenter uppehållsrum med snacksmaskiner, spelrum och en lounge att umgås i. WiFi finns i byggnaden och man har även tillgång till en tvättstuga. Här tillkommer en kommunalskatt på 65-90 GBP (ca 1160 kr) (ca 975 kr) per månad vilken betalas på plats.

Anmälan LSI London Hampstead med Stay Club Camden, enkelrum studio

Studieorter » Engelska » London » LSI London Hampstead

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor