Langports Brisbane

Populär skola i Brisbanes centrum med skräddarsydd undervisning och möjlighet att delta i volontärprojekt.

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Langports är en mycket populär skola belägen i Brisbanes centrum, endast ett par minuter från Queen Street shopping mall. Här har du nära till det mesta, bland annat stadens egna lilla badstrand vid floden. Langports är familjeägt och har även två till skolor: en i Surfers Paradise (Gold Coast) och en i Sydney och erbjuder möjligheten att kombinera en språkresa med volontärarbete i Australien.

Härliga lokaler

Skolans lokaler är riktigt häftiga, uppbyggda på tre våningar med 24 moderna klassrum. Langports har dessutom Wide-screen TV på varje våningsplan, 2 student lounges och du som student får gratis tillgång till ett gym mittemot skolan. Som student har du tillgång till gratis Internet (trådlöst och på skolans stationära datorer) och ett studentkök med ett stort kylskåp och mikrovågsugn.

Skräddarsydd undervisning

Skolans undervisning är känd för att vara en av Australiens absolut bästa. Unikt är att du några lektioner per dag går i olika grupper beroende på vilken av de fyra huvudområdena: konversation, skrivande, läsande eller lyssnande du tränar. Vilken nivå för var och en av områdena avgörs av första dagens test. Om du t.ex. är mycket bra på att prata men sämre på att skriva så placeras du på en hög nivå för konversation men på en lägre nivå för skriftträning. För vissa lektioner som är mer allmänna placeras du i din grundklass. På detta sätt träffar du också automatiskt många fler andra studenter.

Platinumkurser från 40 år

Langports Brisbane erbjuder så kallad "Platinum course" för studenter från 40 år som vill studera med andra i liknande ålder. Kontakta oss för mer information och priser.

Tre skäl att studera Engelska på Langports Brisbane i Brisbane

Fakta om Langports Brisbane

Minimiålder
16 år
Transfer
Skolans transfer från Brisbanes flygplats kostar 120 AUD (ca 820 kr), för ankomst mellan 06.00-22.00. Tillägg för transfer mellan 22.00-06.00
Lov
2020:1/1,27/1,10/4,13/4,25/4,4/5,12/8, 5/10,25/12-4/1 2020

Språkkurser och priser för Langports Brisbane

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Langports Brisbane.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (UFO English Part-time, 15lpw) CSN

Längd: 2-17 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag men rekommenderade startdatum för nybörjare samt studenter som vill läsa från curriculum start: 2019: 11/3,20/5,29/7,8/10

Du har 15 lektioner (à 60 minuter) per vecka i grupper på högst 16 studenter (genomsnitt 12). Kursdagen består av två komponenter:

Första 2 lektionerna varje dag går du i din grundklass och studerar allmän användning av engelska språket. Skolan kallar detta Use of English.

De följande 2 lektionerna varje dag studerar du ett av områdena konversation, läsning, skrivning och hörförståelse (t.ex. konversation på måndag, läsning tisdag o.s.v.). Detta gör du i grupper med andra studenter som har samma nivå inom detta område. Skolan kallar detta Focus English.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 18 AUD (ca 125 kr) per vecka. Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För 2-12 veckors kurs så kan du resa in på turistvisum eller working holiday visum, för en längre normalkurs så måste du ansöka om working holiday visum. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Langports Brisbane CSN

Intensivkurs (UFO English Full-time, 25lpw) CSN

Längd: 1-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag men rekommenderade startdatum för nybörjare och studenter som vill vara med från curriculum start: 31/12 2018, 2019 :11/3,20/5,29/7,8/10

Du har 25 lektioner (à 60 minuter) per vecka i grupper på högst 16 studenter (genomsnitt 12). Kursdagen består av tre komponenter:

Första 2 lektionerna varje dag går du i din grundklass och studerar allmän användning av engelska språket. Skolan kallar detta Use of English.

De följande 2 lektionerna varje dag studerar du ett av områdena konversation, läsning, skrivning och hörförståelse (t.ex. konversation på måndag, läsning tisdag osv.). Detta gör du i grupper med andra studenter som har samma nivå inom detta område. Skolan kallar detta Focus English.

Under de 2 sista lektionerna kan du själv välja mellan olika tillval som affärsengelska, konversation, uttal, avancerade språk och presentationsfärdigheter, vokabulär och språk workshop, examina som IELTS och TOEIC.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 18 AUD (ca 125 kr) per vecka. Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För 2-12 veckors kurs och vistelse så kan du resa in på turistvisum, studentvisum eller working holiday visum. Om du läser Intensivkursen i 13 veckor eller mer så måste du ansöka om studentvisum eller working holiday visum. För studentvisum är det obligatoriskt att köpa till Overseas Student Health Cover. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Langports Brisbane CSN

Terminskurs med Cambridge-examen (Cambridge closed course CAE + FCE) CSN

Längd: 10 eller 12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Kontakta oss för datum 2020.

Skolan har kurser på alla tre nivåerna FCE, CAE och CPE. Rådfråga oss gärna om de olika nivåerna. Du har 25 lektioner (à 60 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter med fokus på att förbereda dig inför att klara en Cambridge-examen (om du läser Proficiency (CPE) är ni högst 10 i klassen). Vi rekommenderar att du väljer den här kursen om du redan har en medelgod nivå på din engelska. Läs gärna mer om examen i vår examensguide, klicka här

I den här kursen finns också ett spännande inslag i form av ett "retreat": en helgresa med övernattning för hela gruppen för att bättre lära känna sina klasskamrater och skapa bra sammanhållning:

The Langports Cambridge Retreat is an overnight excursion, which takes place on a Friday & Saturday at the beginning of the Cambridge course. Students experience a typical Aussie BBQ, activities and spend time getting to know other students and teachers in the Cambridge team.

CSN -tips! Kombinera gärna denna kurs med intensivkursen. Studier från 13 veckor är CSN-berättigade.

Kommentar:

Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. De kurser som är 13 veckor består av 12 veckor kurs med lektioner och en examensvecka utan lektioner. För 2-12 veckors kurs så kan du resa in på turistvisum eller working holiday visum. För studentvisum är det obligatoriskt att köpa till Overseas Student Health Cover. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kursmaterial tillkommer med cirka 18 AUD (ca 125 kr) per vecka. Tillägg för att läsa kursen på Proficiency (CPE) nivå tillkommer, vänligen kontakta oss. Examensavgift tillkommer mellan 410-440 AUD (ca 2995 kr) beroende på kurs. Kostnaden för ”Cambridge retreat” är inkluderad i kursavgiften.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Terminskurs med Cambridge-examen hos Langports Brisbane CSN

Cambridge Flexikurs (Cambridge Flexi) CSN

Längd: 4-10 veckor.
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Skolan har även flexibla kurser på de två nivåerna FCE och CAE som förbereder dig inför att ta en Cambridge- examen. Du har 25 klocktimmars undervisning per vecka i grupper på högst 16 studenter (genomsnitt 13). Du kan välja att starta din kurs valfri måndag och fritt välja kurslängd mellan 4-10 veckor. Den här kursen går bra att kombinera med någon annan kurs om man vill vara borta längre. Kontakta oss för information kring examensdatum. Läs gärna mer om examen i vår examensguide, klicka här

Gör din kurs CSN-berättigad genom att lägga till intensivkurs, minst 13 veckor krävs utanför Europa.

Kommentar:

Kursmaterial tillkommer med 18 AUD (ca 125 kr) per vecka. För upp till 12 veckors vistelse så kan du resa in på turistvisum, vill du stanna längre så kan du ansöka om working holiday visum. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Att ta examen är inte obligatoriskt, väljer du att ta den så tillkommer examensavgift på plats mellan 410-435 AUD (ca 2960 kr) beroende på nivå.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Cambridge Flexikurs hos Langports Brisbane CSN

IELTS-förberedande kurs (IELTS) CSN

Längd: 5 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: 2019: 4/2,11/3,15/4,20/5,24/6,29/7,2/9,8/10,11/12

Denna kurs är en kombination av förberedelse för en IELTS- examen och English for Academic Purposes d.v.s. en förberedelsekurs för studier på engelskspråkigt universitet. IELTS 1 är för dig med medelgoda (intermediate) kunskaper i engelska och IELTS 2 är för dig med bra (upper-intermediate) kunskaper i engelska

Du har 25 lektioner (à 60 minuter) per vecka i grupper på högst 16 studenter.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 18 AUD (ca 125 kr) per vecka. Examensavgift tillkommer. För 5 veckors kurs och vistelse så kan du resa in på turistvisum. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan IELTS-förberedande kurs hos Langports Brisbane CSN

Rädda barriärrevet (Volontärprogram) (Package A - Help save the reef) CSN

Längd: 12 dagar
Min. ålder: 18

Startdatum: 2018: 8/2, 15/3, 5/4, 24/5, 16/8, 13/9, 11/10, 1/11 samt 6/12

Langports erbjuder möjligheten att kombinera en språkresa med volontärarbete i Australien. "Help the reef" är ett program där du lär dig att dyka (scuba diving) och kunskap och förståelse om hur klimatutvecklingen påverkar det marina ekosystemet. Du får sedan använda dina nyfunna kunskaper till att bidra till bevarandet av det stora barriärrevet Australien!

Förutom den personliga och språkliga utvecklingen som en språkresa ger så ger även Langports program möjlighet att göra skillnad och att påverka världen!

Vad krävs?

För att ta del av denna häftiga och minnesvärda kurs måste du läsa minst 6 veckors språkkurs på något av Langports campus. Kursen ska gå på antingen heltid eller halvtid, beroende på ditt visum. Dina engelskkunskaper måste vara minst "intermediate" och du måste ha fyllt 18 år. Vidare krävs god fysisk hälsa, astma och diabetes är exempelvis inte accepterat med hänsyn av säkerhetsskäl.

Volontärprojektet

Efter avslutad språkkurs börjar äventyret med volontärarbetet. Programmet är tillgängligt för studenter på turistvisa, studentvisa samt working holiday. "Help the reef" utgår från Cairns och pågår i 12 dagar. Varje grupp består av minst 4 personer och 8 som högst. Under de första 6 dagarna ligger fokus på att ta "Open Water Certificate" * och undervisningen sker i klassrum, pool och i havet. Totalt görs 9 dykningar varav en är en så kallad "night dive". De återstående dagarna används för att samla information, observera barriärrevet, observera och anteckna om djur och växter samt fullfölja din "Padi Aware".

Du får även möjligheten att besöka et rehabiliteringscenter för sköldpaddor.

Vad är inkluderat?

Kostnad

Kostnaden för volontärprogrammet är 3290 AUD (ca 22375 kr), en deposition på 680 AUD (ca 4625 kr) måste betalas för att bekräfta din plats.

Kommentar: Vänligen notera att flyg, visum samt skatter för barriärrevet ($120) inte ingår. Blueberry språkresor hjälper dig gärna med flygbokningen om du vill ha allt samlat. Det går även bra att ordna flyg på egenhand. * Vänligen meddela oss om du redan har certifikat för "open water".

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Rädda barriärrevet (Volontärprogram) hos Langports Brisbane CSN

Bevara djurlivet (Volontärprogram) (Package B - Help conserve native wildlife) CSN

Längd: 2 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2018: 8/1, 5/2, 5/3, 2/4, 30/4, 7/5, 28/5, 4/6, 18/6, 25/6, 2/7 samt 16/7, vänligen kontakta oss för senare datum.

Förutom den personliga och språkliga utvecklingen som en språkresa ger så ger även Langports program möjlighet att göra skillnad och att påverka världen!

Efter avslutad språkkurs börjar äventyret med volontärarbetet. Programmet är tillgängligt för studenter på turist-, student- samt working holiday-visum. Du väljer själv kurslängd, 2,4,6 eller 8 veckor. Varje grupp består av 4-10 deltagare. Programmet startar i Sydney och under de två första dagarna får du lära dig mer om Australiens kultur och seder. Du får även möjlighet att besöka några av stadens turistmål. Äventyret fortsätter sedan med en tågresa längs New South Wales kust där djurreservatets team ansluter. Djurreservatet erbjuder en trygg plats för skadade och föräldralösa djur som har fallit offer för en ökad mänsklig utveckling.

Som volontär hjälper du exempelvis till med att mata djuren, plantera Eukalyptusträd åt koalor eller så gräs för kängurus och vallabys. Vidare hjälper du till att bygga upp staket och att underhålla djurreservatet. Med andra ord, är din uppgift att hjälpa till att bevara djurlivet och ge djur och natur bättre förutsättningar för överlevnad.

Vad är inkluderat?


Kostnad

Kostnaden för volontärprogrammet är 2480 AUD (ca 16865 kr), en deposition på 475 AUD (ca 3230 kr) måste betalas för att bekräfta din plats.

Kommentar: För att ta del av denna häftiga och minnesvärda kurs måste du läsa minst 6 veckors språkkurs vid Langports i Brisbane, Gold Coast eller Sydney. Kursen ska gå på antingen heltid eller halvtid, beroende på ditt visum. Dina engelskkunskaper måste vara minst "intermediate" och du måste ha fyllt 18 år. Vänligen notera att följande inte ingår i paketet: personliga utgifter, resor till och från reservatet på din fritid, mat på helgerna om du väljer att lämna resevatet, tågbiljett tillbaka till Sydney på avresedagen. För att säkra din plats krävs en deposition på 475 AUD (ca 3230 kr) i samband med bokning.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Bevara djurlivet (Volontärprogram) hos Langports Brisbane CSN

Platinumprogram 40+ (Platinum Program 40+) CSN

Längd: 1-4 veckor
Min. ålder: 40

Startdatum: 2020: 6/1 (1-4v),20/1 (1-2v),13/1 (1-3v), 28/1 (1v)

Detta är den perfekta kursen för dig som från 40 år som vill studera med jämnåriga studenter, ha roligt och lära dig mer om den australiensiska kulturen!

Du har totalt 25 lektioner i veckan vara 15 lektioner är engelskundervisning och resterande 10 lektioner är aktiviteter. Engelsklektionerna hålls vardagar kl 9.00-12.25. Exempel på några av de många aktiviteter som erbjuds är lunchkryssningar på floden, upptäcksfärd i Brisbane samt matlagningskurser. Det är max 10 studenter i varje grupp. Du bör ha A1/B2 nivå för att läsa denna kurs.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Platinumprogram 40+ hos Langports Brisbane CSN

EAP - förberedelser inför universitetsstudier i Australien (English for Academic Purposes (EAP)) CSN

Längd: 6 eller 12 veckor
Min. ålder:

Startdatum: 2020: Kontakta oss för datum

Är du intresserad av att studera på universitet i Australien ? Då är detta kursen för dig! English for Academic Purposes (EAP) är framtagen för internationella studenter som vill förbereda sig inför fortsatta studier i Australien.

Kursen kombinerar två viktiga delar: IELTS -förberedelser samt akademiska förberedelser. Under kursen går ni exempelvis igenom hur man på bästa sätt tar sig an akademiska uppgifter på bästa sätt, så som att skriva en uppsatts på 2000 ord samt muntliga presentationer. För att läsa denna kurs krävs minst en nivå motsvarande upper-intermediate och/eller 5.0 på IELTS.

Kontakta oss gärna för mer information om kursen. Du kan kombinera med intensivkursen för att uppnå 13 veckor och på så sätt vara CSN-berättigad.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 18 AUD (ca 125 kr) per vecka. Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För 2-12 veckors kurs och vistelse så kan du resa in på turistvisum, studentvisum eller working holiday visum. Om du läser Intensivkursen i 13 veckor eller mer så måste du ansöka om studentvisum eller working holiday visum. För studentvisum är det obligatoriskt att köpa till Overseas Student Health Cover. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan EAP - förberedelser inför universitetsstudier i Australien hos Langports Brisbane CSN

Terminskurs med Cambridge-examen (Cambridge closed course CPE) CSN

Längd: 10 eller 12 veckor
Min. ålder:

Startdatum: Kontakta oss för datum 2020

Skolan har kurser på alla tre nivåerna FCE, CAE och CPE. Rådfråga oss gärna om de olika nivåerna. Du har 25 lektioner (à 60 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter med fokus på att förbereda dig inför att klara en Cambridge-examen (om du läser Proficiency (CPE) är ni högst 10 i klassen). Vi rekommenderar att du väljer den här kursen om du redan har en medelgod nivå på din engelska. Läs gärna mer om examen i vår examensguide, klicka här

I den här kursen finns också ett spännande inslag i form av ett "retreat": en helgresa med övernattning för hela gruppen för att bättre lära känna sina klasskamrater och skapa bra sammanhållning:

The Langports Cambridge Retreat is an overnight excursion, which takes place on a Friday & Saturday at the beginning of the Cambridge course. Students experience a typical Aussie BBQ, activities and spend time getting to know other students and teachers in the Cambridge team.

CSN -tips! Kombinera gärna denna kurs med intensivkursen. Studier från 13 veckor är CSN-berättigade.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Terminskurs med Cambridge-examen hos Langports Brisbane CSN

Boende på Langports Brisbane

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Privatrum med frukost

I det här alternativet bor det ofta många studenter i samma hus och kontakten med familjen är relativt liten. Du har enkelrum och frukost igår men i övrigt har du självhushåll. Du kan komma till familjen lördag eller söndag innan kursstart och du lämnar helgen efter avslutad kurs. Det är inte alla familjer som består av en traditionell kärnfamilj, utan de flesta består av par utan barn eller ensamstående. Alla familjer bor nära en buss eller tågstation och du kan räkna med cirka 40-50 minuters resväg till skolan. Om du bor över julen tillkommer ett tillägg på 65 AUD (ca 445 kr).

Anmälan Langports Brisbane med Privatrum med frukost

Studentlägenhet

Studentlägenheterna ligger centralt i Brisbane och består av 6 enkelrum och 3 badrum i varje enhet. Där delar du kök, badrum, studieplats och TV rum med andra studenter. Det finns även utomhusterasser, grillar, gym, cykelförvaring, tvättmöjligheter, 24h personal samt film- och spelrum i byggnaden. 15GB wifi/månad finns tillgängligt genom hela byggnaden. 15GB Wifi finns tillgängligt genom hela byggnaden. Det är 15-20 minuters promenadavstånd till Langports, så du behöver inte spendera pengar på resekort. Du betalar en deposition på 350 AUD (ca 2380 kr) och får tillbaka dem när du flyttar ut, förutsatt att inget i rummet är trasigt eller att rummet kräver städning. Du kan köpa sängkläder och köksartiklar på plats för 120 AUD (ca 820 kr) per person och dessa är sedan dina som du kan använda fritt. Observera att du måste boka minst 4 veckors boende på detta alternativ.

Vänligen notera att takfönster kan ersätta traditionella väggfönster på australiensiska boenden.

Skolan samarbetar med flera olika boenden i olika prisklasser, kontakta oss gärna för mer information.

Anmälan Langports Brisbane med Studentlägenhet

Värdfamilj med halvpension

Du bor i enkelrum hemma hos en australiensisk familj. Att bo i värdfamilj är ett utmärkt tillfälle att få träna på engelskan och samtidigt lära dig mer om den australiska livsstilen och kulturen. Varje Langports-skola har en accomodation manager som ansvarar för samarbetet med värdfamiljerna och de har på så sätt personlig kontakt. Alla familjer bor nära en buss eller tågstation och du kan räkna med cirka 40-50 minuters resväg till skolan. Du delar eventuellt badrum med en annan student och du har halvpension, dvs frukost och middag som ingår veckodagar. Lördagar och söndagar ingår även lunch. Om du bor över julen tillkommer ett tillägg på 65 AUD (ca 445 kr).

Skolan erbjuder även värdfamilj deluxe respektive värdfamilj självhushåll, kontakta oss gärna för mer information.

Anmälan Langports Brisbane med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Engelska » Brisbane » Langports Brisbane

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor