Lexis Perth

Professionell skola med gångavstånd till stranden.

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

I Perth behöver du inte välja mellan stränder eller stadspuls – staden har allt!

Lexis är en språkskoleorganisation som har funnits många år i Australien och finns nu även i Japan och Sydkorea. Lexis English Perth är den nyaste av språkskolorna i Australien.

Serious study, serious fun

Skolan arbetar utifrån "Serious study, serious fun", med andra ord ges en härlig mix av akademiska studier och den perfekta australiensiska livsstilen. Man förstår att det finns mer att göra under din tid i Australien än att bara studera och i Lexis Perth kan du gå ut ur klassen med surfbräda under armen och fånga några vågor med dina vänner efter skolan ... du kommer snabbt att förstå varför många upplever det svårt att lämna!

Studenter i fokus

Lärarna är engagerade och man tar mycket väl hand om sina studenter och ser till att du får ut så mycket som möjligt av dina engelskastudier. Det är en internationell miljö med studenter med olika bakgrunder från olika länder. Medelåldern är cirka 28 år. Skolan erbjuder många olika kurser och du hittar de populäraste kurserna längre ned på vår sida. Kontakta oss om du är intresserad av kursen English for Medical Professionals.

Vacker byggnad

Språkskolan består av två våningar och är byggt runt ett atrium. På skolan finns bland annat bibliotek, student lounge och student support desk där du får tips och hjälp med olika funderingar. Du tar dig lätt runt då kollektivtrafiken passerar utanför dörren. Skolan är även utrustad med Wifi. Man ordnar aktiviteter, utflykter och seminarium. Exempel på helgutflykter är besök till Rottnest Island och Margaret River.

Fakta om Lexis Perth

Minimiålder
18 år
Transfer
130 AUD (ca 885 kr) enkel väg
Lov
2020: 1/1, 27/1, 2/3, 10-13/4, 1/6, 28/9, 25/12-1/1 2021

Språkkurser och priser för Lexis Perth

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Lexis Perth.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General English part time, 15lpw) CSN

Längd: 2-12
Min. ålder: 18

Startdatum: Kursstart varje måndag

Du har 15 lektioner i veckan och lektionerna sker på förmiddagen så att du har eftermiddagarna fria för att utforska Perth och uppleva Australiens laid-back attityd. Du tränar alla fyra delar av språket: tala, läsa, skriva, lyssna. Om du vill läsa både för- och eftermiddag kan du välja intensivkursen.

Kommentar:
Kurser mellan 2-8 veckor: 135 AUD (ca 920 kr)

Kurser mellan 9-12 veckor: 2000 AUD (ca 13600 kr)

Denna kurs kan läsas på turistvisum eller Working Holiday-visum.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Lexis Perth CSN

Intensivkurs (General English full time, 20+5lpw) CSN

Längd: 2-26
Min. ålder: 18

Startdatum: Kursstart varje måndag

Du har 20 + 5 lektioner i veckan och lektionerna sker på både för- och eftermiddag. Kursen är riktad till dig som vill öka ditt självförtroende när du använder engelska. 20 lektioner av kursen fokuserar på att hjälpa dig blir bättre på att tala, läsa, skriva och förstå engelska i allmänhet. De resterande 5 lektionerna är tillval där du kan fördjupa dig i ett ämne. Exempel på tillvalsämnen är uttal, English through Drama, English through Music, bokklubb, TOEIC Preparation, affärsengelska, konversation, akademiskt skrivande. tillvalen varierar från skola till skola.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med:
Kurser mellan 2-8 veckor: 135 AUD (ca 920 kr)

Kurser mellan 9-17 veckor: 200 AUD (ca 1360 kr)

Kurser mellan 18-24 veckor: 260 AUD (ca 1770 kr)

Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För 2-12 veckors kurs och vistelse så kan du resa in på turistvisum, studentvisum eller working holiday visum. Om du läser Intensivkursen i 13 veckor eller mer så måste du ansöka om studentvisum eller working holiday visum. För studentvisum är det obligatoriskt att köpa till Overseas Student Health Cover. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Lexis Perth CSN

Cambridgeförberedande kurs FCE, CAE, CPE (Cambridge FCE, CAE, CPE 20+5lpw) CSN

Längd: 10, 11 eller 12 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2019: FCE + CAE+CPE: 18/3-7/6 (12 veckor) FCE + CAE:17/6-23/8:( 10 veckor) FCE + CAE+CPE:9/9-29/11 (12 veckor)

Du läser 25 lektioner i veckan i 10-12 veckor. Lexis erbjuder Cambridgeförberedande kurser på tre nivåer: FCE, CAE samt CPE, där FCE är den lättaste och CPE är högsta nivån. Majoriteten av våra studenter väljer att ta FCE eller CAE. För att du ska hamna på rätt nivå kommer du att få göra ett så kallat pre-test innan du blir antagen till skolan. Du kan läsa mer om de olika cambridge-nivåerna i vår examensguide som du hittar här

Vänligen notera att examen inte ingår i priset och bokas på plats. Cambridge-examen kan vara dagen efter alternativt ett par dagar efter avslutad kurs. Kontakta oss för mer information.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer med 240 AUD (ca 1635 kr) och examenskostnaden tillkommer med 360 AUD (ca 2450 kr).
Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För att kunna ansöka om studiemedel behöver du kombinera denna kurs med intensivkursen för att komma upp i 13 veckor. För 2-12 veckors kurs och vistelse så kan du resa in på turistvisum, studentvisum eller working holiday visum. Om du läser Intensivkursen i 13 veckor eller mer så måste du ansöka om studentvisum eller working holiday visum. För studentvisum är det obligatoriskt att köpa till Overseas Student Health Cover. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Cambridgeförberedande kurs FCE, CAE, CPE hos Lexis Perth CSN

Boende på Lexis Perth

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Studenthem

För studenter som vill vara mer självständiga finns studenthem. Här bor man i enkel- eller dubbelrum med självhushåll. Du delar kök och badrum med andra studenter i studenthemmet. Sängkläder, stengods, köksutrustning och tillgång till tvätt ingår.

Studenthemmet ligger 10 minuters promenadavstånd till skolan och stranden 2 minuter till närmsta busshållplats.

Anmälan Lexis Perth med Studenthem

Värdfamilj med halvpension

Värdfamilj är det mest populära boendealternativet hos Lexis. Det är inte bara en perfekt chans att bo med en Australiensk familj och lära dig med om kulturen, du får även öva mer på ditt uttal utanför skoltid.

Lexis värdfamiljer är handplockade och deras Accommodation Office team gör ofta uppföljningar för att garantera att de håller kvalitén.

Här ingår frukost och middag på vardagar och alla tre måltider på helger. Rummet har förutom säng även skrivbord och andra typiska sovrumsmöbler. Om du reser med en kompis kan du boka dubbelrum, kontakta oss för information.


Anmälan Lexis Perth med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Engelska » Perth » Lexis Perth

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor