Kaplan Santa Barbara

Vässa engelskan i den avslappnade och uppskattade staden och studera i närheten av Santa Barbara City Collage

“Supernöjd. Santa Barbara måste vara svårslaget som alternativ både vad gäller utbildningen och livet utanför skolan. Johan Karlsson
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Kaplan är en av de största och mest välrenommerade språkskolorna i Nordamerika med skolor över hela USA och Kanada. I Santa Barbara har skolan ett kanonläge centralt i staden.

Studera i närhet av ett collegecampus

Kaplan Santa Barbara ligger inte alltför långt ifrån Santa Barbara City Colleges campusområde. Detta innebär att kan utnyttja faciliteter som finns på campusområdet exempelvis biblioteket. Det är även lätt att vara aktiv för den som vill det då finns tennisbanor, beach volleyboll och fitness-anläggningar i närheten.

Skolan har 9 ljusa och luftiga klassrum och samtliga har interactive whiteboards, så kallade SMART Boards.På skolan finns bl.a. en liten cafeteria och ett multimediacenter. Du har som nämnt även tillgång till det stora biblioteket på Santa Barbara City College. Skolans medelålder är 18-21 år och skolan har en bra nationalitetsmix.

När du är mätt på stranden...

Santa Barbara är en avslappnad och open-minded stad med ett rikt kulturliv.Staden är känd för sina teatrar och mötesplatser för performance. Varje år hålls här också en internationell filmfestival som lockar närmare 50 000 besökare. Kaplan ordnar varje vecka olika aktiviteter och utflykter som t.ex. volleybollturnering, barbecue på stranden eller en dagstur till Disneyland eller Los Angeles. Andra populära utflyktsmål är Yosemite National Park och Las Vegas.

Tre skäl att studera Engelska på Kaplan Santa Barbara i Santa Barbara

Fakta om Kaplan Santa Barbara

Minimiålder
16 år
Transfer
70 USD (ca 695 kr) från flygplatsen i Santa Barbara Airport, 255 USD (ca 2525 kr) från flygplatsen i Los Angeles, LAX.
Lov
2019. 21/1,27/5,4/7,2/9,28/11,29/11,25/12

Språkkurser och priser för Kaplan Santa Barbara

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Kaplan Santa Barbara.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Semesterkurs (General english, 20 lpw) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 20 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12).Undervisningen har en kommunikativ inriktning och fokuserar på alla delar av språket: läsa, skriva, tala och lyssna. För denna kurs behöver du inte ansöka om studentvisum. Då kursen är på mindre än 17 timmar per vecka behöver du inte ansöka om studentvisum utan reser in på turistvisum.

Kommentar: Du behöver/kan inte ansöka om studentvisum för denna kurs. Du reser in på turistvisum och kan stanna max 90 dagar.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Semesterkurs hos Kaplan Santa Barbara CSN

Normalkurs (Semi-intensive English, 20 lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12). Undervisningen har en kommunikativ inriktning och fokuserar på alla delar av språket: läsa, skriva, tala och lyssna. Utöver lektionerna har du sju tillfällen per vecka med uppstyrda självstudier i språklabb och bibliotek. Då får du tillgång till extramaterial och tillfälle att fördjupa dig i det du behöver träna extra på.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi rekommenderar du att din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Kaplan Santa Barbara CSN

Intensivkurs (Intensive English) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 28 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12). Se Normalkursens upplägg för 20 av lektionerna. De åtta extra lektionerna är valbara mellan några olika ämnen som t.ex. ordkunskap, lokal kultur, affärsengelska, samhällstrender m.m. Ämnena varierar, väljs på plats och alla ges inte varje vecka. Utöver lektionerna har du sju tillfällen per vecka med uppstyrda självstudier i språklabb och bibliotek. Då får du tillgång till extramaterial och tillfälle att fördjupa dig i det du behöver träna extra på.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi rekommenderar då att du gör din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Kaplan Santa Barbara CSN
Supernöjd. Santa Barbara måste vara svårslaget som alternativ både vad gäller utbildningen och livet utanför skolan. Johan Karlsson

Boende på Kaplan Santa Barbara

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj enkelrum

Du bor i enkelrum hos en amerikansk värdfamilj och har halvpension (frukost och middag). Det går även att boka dubbelrum, kontakta oss för mer information. Samtliga värdfamiljer bor inom 60 min restid från skolan. Under perioden 23/6-25/8 tillkommer 25 USD (ca 250 kr) per vecka i sommartillägg.Om du behöver specialkost går det att ordna mot ett tillägg på 50 USD (ca 495 kr) per vecka, vänligen uppge detta i samband med bokning. Tillägg tillkommer för studenter under 18 år, kontakta oss för information.

Anmälan Kaplan Santa Barbara med Familj enkelrum

Studentlägenhet La Brezza Apartments

Du bor i enkelrum eller dubbelrum i en lägenhet som du delar med andra studenter. Kontakta oss för pris om du är intresserad av dubbelrum. Lägenheterna har två sovrum, badrum, vardagsrum och fullt utrustat kök. Lägenheterna ligger centralt och det tar cirka 5-10 minuter att promenera till stadskärnan och stranden. Även skolan ligger inom gångavstånd. Det finns tillgång till Wi-fi och tvättomater. Vid ankomst betalar du en deposition på 250 USD (ca 2475 kr) som återfås vid avresa, förutsatt att du inte orsakat några skador. Du måste vara minst 18 år för att kunna bo här. Kontakta oss för priser på enkelrum.

Anmälan Kaplan Santa Barbara med Studentlägenhet La Brezza Apartments

Studieorter » Engelska » Santa Barbara » Kaplan Santa Barbara

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor