Yonsei Korean Language Institute

Studera världsspråket koreanska på universitet i Seoul.

“Undervisningen på Yonsei Language Institute var mycket bra. Men studietempot är dock högt och som nybörjare kan det vara lite svårt att hänga med ibland. Mycket mer fokus på att lära sig skriva och läsa än att prata. Amanda Lunden
Ring Anna Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Yonsei universitetet grundades 1855 och är Koreas äldsta privata universitet. Skolan klassas idag som ett av Asiens ledande universitet. Universitetets språkskola Korean Language Institute har funnits sedan 1959 och är Koreas äldsta språkskola. Skolan ligger på universitetets campus i Sinchon. Ett trevligt område med många universitet i östra delen av centrala Seoul.

Yonsei Korean Language Institute (YSKLI) är en stor språkskola som har ca 1700 elever per termin. Studenterna kommer från hela världen. Den enskilt största gruppen är kineserna som utgör knappt 30% av studenterna. Många studenter väljer att läsa vidare på universitetet efter att ha studerat koreanska på YSKLI. Har du sådana ambitioner kan du få sitta med på en del ämnesföreläsningar samtidigt som du studerar språket på YSKLI.

Stort campus i studentområdet Sinchon

Yonsei ligger i det trevliga studentområdet Sinchon. När du studerar på YSKLI har du tillgång till de flesta faciliteterna på Yonseis stora fina campus. Du kan t.ex. bo på skolan och dra nytta av deras stora bibliotek. Det finns också ett språklabb där du kan finslipa dina färdigheter. Skolan ordnar också en del aktiviteter såsom museibesök och filmkvällar.

Tre skäl att studera Koreanska på Yonsei Korean Language Institute i Seoul

Fakta om Yonsei Korean Language Institute

Minimiålder
18 år
Transfer
Skolan erbjuder ej transfer men kommer att ge information om hur du lätt tar dig från flygplatsen.
Lov
Skolan ger fyra tioveckorsterminer per år, däremellan är det lov.

Språkkurser och priser för Yonsei Korean Language Institute

“Jag har studerat en termin i Seoul och har ätit, shoppat och turistat mig igenom staden som aldrig sover. Jag hjälper dig komma iväg på ditt eget äventyr!”

Kontakta Anna

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Yonsei Korean Language Institute.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Terminskurs Level 6/8 (Regular course level 6/8) CSN

Längd: 10-60 eller 80 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2019: 7/3, 10/6, 5/9, 5/12. Observera att språktest och introduktionsdag sker någon eller några dagar innan kursstart. Bor du på skolans residens kan du vanligtvis flytta in måndagen en vecka innan kursstart. Skolan ger fyra tioveckorsterminer per år, däremellan är det lov.

Du läser 20 lektioner i veckan i grupper på 13 elever i genomsnitt. Du har undervisning på vardagarna 9-13 eller 13.40-17.30. Kursen är uppbyggd kring tioveckorsterminer. Om du är nybörjare kan du som längst läsa sex terminer i normalfart, d.v.s. 60 veckor, sedan anses du vara fullärd och redo att läsa vidare på koreanska på universitetet. Det går också att läsa upp till 80 veckor på en variant av kursen med lite långsammare studietakt och mer fokus på konversation. Det är den inriktning som skolan rekommenderar för västerländska studenter och det är till den vi anmäler våra studenter till. Under den första veckan på skolan har du möjlighet att byta mellan kursvarianterna. Du kan även ändra efter din första termin. Pris och startdatum är desamma.

!?#%!# Seems like an error has occurred!

We've been notified of this error and will work to correct it ASAP. Please contact us if you have any questions.

KurslängdBara kursKurs + LägenhetshotellKurs + Studentresidens International HouseKurs + Studentresidens Sk Global HouseKurs + Studentresidens Sk Global House
Dubbel/EnkelDubbel/EnkelDubbelrumDubbelrum
10 veckor10845 kr.ca 58570 kr.21335 kr.från 28040 kr.23950 kr.
20 veckor32285 kr.ca 42830 kr.från 65725 kr.