CLIC Sevilla

Undervisning i toppklass. Möjlighet till språkutbyte med spanjorer.

“Att ta chansen och åka utomlands är aldrig fel, jag är glad att jag tog tag i det och åkte iväg. Skolan samt staden var underbar man möter såna underbara studenter samt lokalbefolkningen. önskar att alla åker till Sevilla minst en gång i sina liv :)Arash Farzanehfar
Ring Kristina Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Clic International House är en av de äldsta, mest kända och välrenommerade skolorna i Sevilla. Här är allt i toppklass, från undervisningen och faciliteterna till boendet och aktiviteterna.

Sedan skolan öppnade för över 30 år sedan har den expanderat och skapat en unik miljö mitt i centrum. Clic har nämligen en egen, flera våningar stor och pampig byggnad ett stenkast från Sevillas största shoppinggata och stadens berömda katedral.

Fina lokaler i centrala Sevilla

I skolan finns Clics egen bokhandel där du kan köpa bl.a. ordböcker och skönlitteratur till rabatterade priser, bibliotek med ett stort utbud av böcker och filmer som skolans studenter får låna gratis, multimediarum, en stor entréhall som fungerar som uppehållsrum och har datorer med internetuppkoppling, drickaautomater, satellit-TV m.m. samt en enorm takterrass med pool, som är perfekt för studier eller avkoppling under varma dagar.

Möjlighet till språkutbyte med spanjorer

På Clic finns en person som bara har hand om aktiviteterna och ser till att det ordnas något praktiskt taget varje dag. I veckorna erbjuds bl.a. saker som guidade turer till Sevillas många monument och spännande platser, fotbollsmatch mellan lärare och studenter, flamencoföreställningar, dansklasser, vinprovning m.m. På helgerna arrangeras heldags- och helgutflykter till städer och byar i och utanför Andalusien. Vad sägs om Córdoba, Granada, Ronda, Cádiz, Antequera och Marocko? Man försöker att besöka bergen på vintern och stranden på sommaren så att studenterna får ut så mycket som möjligt av besöket.

Öva spanska på fritiden

Eftersom Clic även undervisar spanjorer i engelska, tyska, franska och italienska ordnas språkutbyten med dessa studenter så att du får extra chanser att öva spanskan på fritiden.

Fakta om CLIC Sevilla

Minimiålder
17 år
Transfer
Skolans transfer från flygplatsen i Sevilla kostar 56 EUR (ca 605 kr). Det går att flyga direkt till Sevilla från de flesta större städer. Ett annat alternativ är att flyga till Jerez de la Frontera, som ligger en dryg timme med tåg från Sevilla.
Lov
2020: 1-6/1, 28/2, 10/4, 29/4, 1/5, 11/6, 12/10, 2/11, 7-8/12, 19/12-3/1 2021. Studenter får göra språktest och orientation walk på måndagen och sedan börja skolan på tisdagen (om en helgdag infaller på måndagen)

Språkkurser och priser för CLIC Sevilla

“Det jag älskar med Spanien är framförallt människorna! De är så intresserade och pratar mer än gärna spanska med en.”

Kontakta Kristina

Här hittar du kurser och priser för språkskolan CLIC Sevilla.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (Intensive 20) CSN

Längd: 2-11 veckor
Min. ålder: 17

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 10 studenter (ofta färre). Denna kurs ger dig möjligheten att snabbt utveckla dina muntliga och skriftliga kunskaper. Lektionerna är mellan 9.15-13.00 måndag-fredag eller 15:30-19:15 (vid högsäsong).

Kommentar: Kurslitteratur tillkommer med 25 EUR (ca 270 kr) per språknivå och betalas på plats. Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos CLIC Sevilla CSN

Intensivkurs (Super Intensive 30) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 17

Startdatum: Varje måndag.

Du har 30 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 10 studenter (ofta färre). Denna kurs ger dig möjligheten att snabbt utveckla dina muntliga och skriftliga kunskaper. Lektionerna är mellan 9.15-15.10 måndag-fredag

Kommentar: Kurslitteratur tillkommer med 25 EUR (ca 270 kr) per språknivå och betalas på plats. Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos CLIC Sevilla CSN

Terminskurs (Intensive 20) CSN

Längd: 12-36 veckor
Min. ålder: 20

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 10 studenter (ofta färre). Lektionerna ägnas åt teoretisk och praktisk språkundervisning. Denna kurs ger dig möjligheten att snabbt utveckla dina muntliga och skriftliga kunskaper. Lektionerna är mellan 9.15-13.00 måndag-fredag

Kommentar: Kurslitteratur tillkommer med 25 EUR (ca 270 kr) per språknivå och betalas på plats.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Terminskurs hos CLIC Sevilla CSN

50+-kurs (Adults 50+) CSN

Längd: 2 veckor
Min. ålder: 50

Startdatum: Startdatum: 9/3, 30/3, 20/4, 4/5, 1/6, 21/9, 19/10, 9/11. Vin och gastronomi: 9/3, 1/6, 19/10 Semana Santa: 30/3 Feria: 20/4 Flamenco: 4/5, 21/9, 9/11

Detta är en två veckor lång kurs för alla som är 50+. Du har 20 språklektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst åtta studenter. På fritiden har ni ett speciellt framtaget program för alla som går samma kurs.

Kursen har olika fokusämnen beroende på startdatum. Exempel på sådant ni gör tillsammans är välkomstdrink, teaterbesök, middag med läraren, en heldagsutflykt, guidade turer till Sevillas berömda byggnader och mycket mer.

Kommentar: Du bör ha baskunskaper i spanska för att gå den här kursen.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan 50+-kurs hos CLIC Sevilla CSN
Det är det det bästa jag har gjort än så länge, ångrar det inte för en sekund. Kennie Larsson
Att ta chansen och åka utomlands är aldrig fel, jag är glad att jag tog tag i det och åkte iväg. Skolan samt staden var underbar man möter såna underbara studenter samt lokalbefolkningen. önskar att alla åker till Sevilla minst en gång i sina liv :)Arash Farzanehfar

Boende på CLIC Sevilla

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Delad lägenhet

Du bor i en lägenhet med andra studenter och/eller unga spanjorer. I vissa lägenheter bor endast en spansk hyresvärd och i andra bor även andra utländska studenter, vanligtvis upp till sex stycken. Du har dubbel- eller enkelrum och delar kök och badrum med de andra i lägenheten. Lakan ingår. Dubbelrum kan endast bokas för två studenter som reser tillsammans. Meddela vid bokning om du vill ha tillgång till WiFi. Alla lägenheter ligger på max 20 minuters gångavstånd från skolan.

Anmälan CLIC Sevilla med Delad lägenhet

Egen lägenhet

Du har en egen lägenhet med sovrum, vardagsrum, kök, TV och dusch. Lägenheterna är fullt utrustade och ligger på max 20 minuters gångavstånd från skolan. Dubbelrum går att boka om ni är två studenter som åker tillsammans. Under perioden 15/3-31/5 samt 13/9-1/11 tillkommer ett högsäsongstillägg på 25 EUR (ca 270 kr) per vecka. Vid ankomst betalar du en deposition på 150 EUR (ca 1620 kr) som återfås vid hemresa förutsatt att du inte orsakat några skador. Slutstädning tillkommer med 40 EUR (ca 435 kr).

Anmälan CLIC Sevilla med Egen lägenhet

Familj med halvpension

Du bor i enkel- eller dubbelrum hos en spansk värdfamilj och har halvpension (frukost och lunch). Dubbelrum kan endast bokas för två studenter som reser tillsammans. Alla värdfamiljer bor på max 20 minuters gångavstånd från skolan. Meddela vid bokning om du vill ha tillgång till WiFi. Observera att det tillkommer ett pristillägg på 10 EUR (ca 110 kr) per vecka om du behöver specialdiet. Kontakta oss för pris för dubbelrum.

Det går att få helpension mot ett tillägg på 40 EUR (ca 435 kr) per vecka.

Anmälan CLIC Sevilla med Familj med halvpension

Studentresidens

Du bor i enkel- eller dubbelrum på något av CLICs residens. och delar kök, badrum och andra gemensamma utrymmen med 6-15 andra studenter. Detta är ett bra alternativ för dig som vill ha många internationella studenter omkring dig. I varje residens bor mellan 10-18 internationella studenter, vanligtvis i åldern 20-30 år. Städningsservice och lakan ingår. Residensen ligger på max 20 minuters gångavstånd från skolan. Dubbelrum kan endast bokas för två studenter som reser tillsammans. Observera att det tillkommer ett pristillägg på 10 EUR (ca 110 kr) per vecka om du behöver specialdiet. Det finns ett begränsat antal enkelrum med eget badrum som kostar 45 EUR (ca 490 kr) extra per vecka. Vid ankomst lämnas en deposition på 150 EUR (ca 1620 kr). Kontakta oss för pris för dubbelrum.

Anmälan CLIC Sevilla med Studentresidens

Studieorter » Spanska » Sevilla » CLIC Sevilla

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor