Kaplan International College Seattle

Skön skola med kanonläge i Downtown Seattle.

“Jag tycker att man lär sig mycket av att studera på en språkkurs utomlands. Amanda Fransson
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Kaplan är en av de största och mest välrenommerade språkskolorna i Nordamerika med center över hela USA och Kanada. Kaplan Seattle har ett härligt läge, vid Seattle Waterfront och Downtown Seattle.

Fina lokaler och gott om aktiviteter

Språkskolan ligger i hjärtat av Seattle och här finns gott om restauranger, shopping, uteliv, caféer och annat av särskilt intresse för studenter.

Skolan har 19 klassrum, ett uppehållsrum med kyl, mikrovågsugn, snacks- och dryckesautomater, datalabb, studierum och gratis Wi-Fi. Det finns ett bibliotek på skolan där studenterna kan låna böcker, filmer, grammatikböcker etc. Skolans studenter har även tillgång till University of Washingtons bibliotek.

Aktiviteter ordnas vissa eftermiddagar och kvällar. Det kan vara sådant som utflykt till Space Needle, gå på baseballmatch eller fotbollsmatch, konsertbesök, vandring på Mt Rainier, paintball, volleyboll och kanotutflykt.

Tre skäl att studera Engelska på Kaplan International College Seattle i Seattle

Fakta om Kaplan International College Seattle

Minimiålder
16 år
Transfer
155 USD (ca 1535 kr) från flygplatsen i Seattle.
Lov
2019: 1-7/1, 21/1, 27/5, 4/7, 2/9, 28-29/11, 23-30/12.

Språkkurser och priser för Kaplan International College Seattle

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Kaplan International College Seattle.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Semesterkurs (General english, 20lpw) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 20 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12). Undervisningen har en kommunikativ inriktning och fokuserar på alla delar av språket: läsa, skriva, tala och lyssna.Kommentar: Du behöver/kan inte ansöka om studentvisum för att läsa denna kurs. Du reser in på turistvisum och kan stanna i USA i upp till 90 dagar.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Semesterkurs hos Kaplan International College Seattle CSN

Normalkurs (Semi-Intensive English, 20lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12). Undervisningen har en kommunikativ inriktning och fokuserar på alla delar av språket: läsa, skriva, tala och lyssna. Utöver lektionerna har du sju tillfällen per vecka med uppstyrda självstudier i språklabb och bibliotek. Då får du tillgång till extramaterial och tillfälle att fördjupa dig i det du behöver träna extra på.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. Du måste ansöka om studentvisum för att läsa denna kurs och vi rekommenderar att du gör din anmälan senast 2-3 månader innan din kursstart. Du får mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Kaplan International College Seattle CSN

Intensivkurs (Intensive english, 28 lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 28 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12). Se Normalkursens upplägg för 20 av lektionerna. De åtta extra lektionerna är valbara mellan några olika ämnen som t.ex. ordkunskap, lokal kultur, affärsengelska, samhällstrender m.m. Ämnena varierar, väljs på plats och alla ges inte varje vecka.Utöver lektionerna har du sju tillfällen per vecka med uppstyrda självstudier i språklabb och bibliotek. Då får du tillgång till extramaterial och tillfälle att fördjupa dig i det du behöver träna extra på.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi behöver då din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Kaplan International College Seattle CSN
Jag tycker att man lär sig mycket av att studera på en språkkurs utomlands. Amanda Fransson

Boende på Kaplan International College Seattle

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj med halvpension

Du bor i enkel- eller dubbelrum hos en amerikansk värdfamilj och har halvpension. Genom att bo hos en värdfamilj kommer du att ha möjlighet att prata engelska i avslappnade och naturliga situationer även utanför skoltid. Specialkost går att boka för 50 USD (ca 495 kr) per vecka, vänligen uppge detta vid bokning. Kontakta oss för pris för dubbelrum.

Anmälan Kaplan International College Seattle med Familj med halvpension

Studentresidens Vermont Inn


Anmälan Kaplan International College Seattle med Studentresidens Vermont Inn

Studieorter » Engelska » Seattle » Kaplan International College Seattle

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor