Kaplan International College Washington DC

Modern skola mitt i Washington DC.

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Kaplan är en av de största och mest välrenommerade språkskolorna i Nordamerika med center över hela USA och självklart även i huvudstaden Washington DC. Här ligger skolan i centrala Washington, nära the Mall och Vita Huset.

Modern skola i skön miljö

Skolan erbjuder förstklassiga och moderna faciliteter med Wi-Fi, datorlabb och ett välfyllt bibliotek. De 16 klassrummen är fräscha och rymliga. Mellan lektionerna kan studenterna koppla av i uppehållsrummet, som är utrustat med mikrovågsugn och snacks- och dryckesautomater. Medelåldern bland studenterna är 22-25 år men givetvis kan det finnas både yngre och äldre studenter.

Examenskurser

Kaplan i Washington erbjuder examensförberedande kurser å så som TOEFL and Academic English (Intensive vs Part Time) respektive GMAT. Läs gärna mer i vår examensguide och kontakta oss för mer information.

Gillar du baseball?

Flera gånger i veckan ordnar skolan aktiviteter till självkostnadspris för att studenterna bättre ska lära känna Washington och ha kul tillsammans. Exempel är filmkväll, besök på museum, båttur på Potomac-floden, teaterbesök, festivaler på the Mall och Major League-baseballmatcher.

Tre skäl att studera Engelska på Kaplan International College Washington DC i Washington DC

Fakta om Kaplan International College Washington DC

Minimiålder
16 år
Transfer
160 USD (ca 1585 kr) från Dulles Airport och Reagan Airport.
Lov
2020: 1/1,20/1,25/5,3/7,7/9,26/11,27/11,21-27/12

Språkkurser och priser för Kaplan International College Washington DC

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Kaplan International College Washington DC.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Semesterkurs (General English) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 20 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12). Undervisningen har en kommunikativ inriktning och fokuserar på alla delar av språket: läsa, skriva, tala och lyssna.

Kommentar: Du kan inte ansöka om studentvisum för att läsa denna kurs. Du reser in på turistvisum och kan stanna i USA i upp till 90 dagar.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Semesterkurs hos Kaplan International College Washington DC CSN

Normalkurs (Semi-intensive English) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12). Undervisningen har en kommunikativ inriktning och fokuserar på alla delar av språket: läsa, skriva, tala och lyssna. Utöver lektionerna har du sju tillfällen per vecka med uppstyrda självstudier i språklabb och bibliotek. Då får du tillgång till extramaterial och tillfälle att fördjupa dig i det du behöver träna extra på.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi behöver rekommenderar då att du gör din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Kaplan International College Washington DC CSN

Intensivkurs (Intensive English) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 28 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 15 studenter (genomsnittet ligger på 12). Se Normalkursens upplägg för 20 av lektionerna. De åtta extra lektionerna är valbara mellan några olika ämnen som t.ex. ordkunskap, lokal kultur, affärsengelska, samhällstrender m.m. Ämnena varierar, väljs på plats och alla ges inte varje vecka.

Utöver lektionerna har du sju tillfällen per vecka med uppstyrda självstudier i språklabb och bibliotek. Då får du tillgång till extramaterial och tillfälle att fördjupa dig i det du behöver träna extra på.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi rekommenderar då att du gör din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Kaplan International College Washington DC CSN

Terminskurs 5 eller 6 månader (Academic semester) CSN

Längd: 21-23 veckor alt 25-27 veckor.
Min. ålder: 16

Startdatum: 2019: 7/1,11/2,18/3,1/4,13/5,17/6,22/7,19/8,16/9,21/10

Denna kurs har motsvarande upplägg som normalkursen och riktar sig till dig som vill stanna en längre tid och verkligen utveckla din engelska. Du har 20 lektioner á 45min per vecka samt sju tillfällen per vecka med uppstyrda självstudier i språklabb och bibliotek. Då får du tillgång till extramaterial och tillfälle att fördjupa dig i det du behöver träna extra på.

Om du läser terminskurs för 5 månader är kursens längd mellan 21-23 veckor då det är lov. Om du läser 6 månader är vistelsen 25-27 veckor.

Denna kurs finns också som en intensivare variant, kontakta oss för information och priser.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 13 veckor.För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi rekommenderar då att du gör din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Terminskurs 5 eller 6 månader hos Kaplan International College Washington DC CSN

Boende på Kaplan International College Washington DC

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Delad lägenhet

Crystal Plaza Apartments erbjuder under 2019 enkelrum med privat badrum eller dubbelrum med delat badrum i delade lägenheter som består av två sovrum. Du har tillgång till ett fullt utrustat kök och gemensamt vardagsrum. Lägenheterna ligger en kort tunnelbaneresa ifrån skolan, cirka 15 minuter. Du kan cykla till skolan på cirka 20 minuter.

Gemensamma utrymmen för alla är vardagsrum, fitness center, säsongsöppen pool , jacuzzi, spelrum, bbq och tvättstuga. Internet, lakan och handdukar ingår. Du måste vara minst 18 år för att kunna bo här.

Under 2020 erbjuder skolan ett boende som heter DC Metro Apartments, mer information kommer inom kort. Informationen ovan gällerCrystal Plaza Apartments . Priserna gäller för DC Metro Apartments. Kontakta oss för pris för dubbelrum.Anmälan Kaplan International College Washington DC med Delad lägenhet

Familj med frukost

Du bor i enkelrum hos en amerikansk värdfamilj. Frukost ingår. Genom att bo hos en värdfamilj kommer du att ha möjlighet att prata engelska i avslappnade och naturliga situationer även utanför skoltid. Under perioden 23/6-25/8 2019 tillkommer 25 USD (ca 250 kr) per vecka i sommartillägg.

Anmälan Kaplan International College Washington DC med Familj med frukost

Familj med halvpension

Du bor i enkelrum hos en amerikansk värdfamilj. Frukost och middag ingår. Genom att bo hos en värdfamilj kommer du att ha möjlighet att prata engelska i avslappnade och naturliga situationer även utanför skoltid. Specialkost kan bokas för 50 USD (ca 495 kr) per vecka. Om du bor i familjen under jul, 19-26 december, tillkommer 75 USD (ca 745 kr).

Dubbelrum kan även bokas om du reser tillsammans med en vän, kontakta oss för pris.

Anmälan Kaplan International College Washington DC med Familj med halvpension

Studieorter » Engelska » Washington DC » Kaplan International College Washington DC

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor