Kaplan Central Park (F.d Empire State)

Studera mitt i populära Central Park och upplev staden som aldrig sover!

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Kaplan är en av de största och mest välrenommerade språkskolorna i Nordamerika med skolor över hela USA och Kanada. Kaplan i New York har under oktober 2019 bytt från sitt läge i Empire State Building till den populära parken Central Park. Central Park är ett grönt och härligt område mitt på Manhattan och i området finns mängder av restauranger, caféer och butiker. Skolan tar emot studenter från hela världen och medelåldern är kring 26 år.

Skolan själv beskriver läget enligt följande: "Make New York's most famous park your classroom and experience the city that never sleeps from the heart of Manhattan".

Studera i Manhattans hjärta

Den nya skolan har 12 klassrum av varierande storlek. Lärarna har alla tillgång till ljud- och bildteknik så som datorer med projektor, TV eller liknande. Här finns också en datasal med datorer som används både i undervisningen och som studenterna kan använda på fritiden. I hela skolan finns dessutom gratis Wi-Fi för den som har med sig en egen dator. I skolan finns också ett uppehållsrum där du kan umgås med dina klasskamrater och ett bibliotek där du kan göra dina läxor.


Aldrig ett tråkigt ögonblick

Det ska mycket till för att man ska bli uttråkad i New York! Det här är verkligen staden som aldrig sover. Från skolan har du ett utmärkt utgångsläge att utforska staden. Härifrån tar du dig snabbt till Macy's om du är shoppingsugen eller Madison Square Garden om du är sportintresserad.

Skolan anordnar ett populärt aktivitetsprogram där man verkligen får en chans att upptäcka sidor av New York som du inte visste fanns. Här blandas museibesök, fester, Broadway shower, sportevent och guidade turer. På helgerna anordnas också längre utflykter. Många aktiviteter är helt gratis, medan andra är till självkostnadspris.

Kurser för dig från 30 år

Skolan erbjuder specifika kurser för dig från 30 år som vill studera med andra i liknande ålder. Kontakta oss för mer information.

Tre skäl att studera Engelska på Kaplan Central Park (F.d Empire State) i New York

Fakta om Kaplan Central Park (F.d Empire State)

Minimiålder
16 år
Transfer
Från JFK/Newark/La Guardia: 180 USD (ca 1785 kr)
Lov
2019, 21/1,27/5,4/7,2/9,28/11,29/11,25/12

Språkkurser och priser för Kaplan Central Park (F.d Empire State)

“Som den storstadstjej jag är kan jag inte annat än älska New York, staden är full av möjligheter! Att åka skridskor i Bryant Park var en upplevelse!”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Kaplan Central Park (F.d Empire State).
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Semesterkurs (General English, 20lpw) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 20 lektioner (à 45 minuter) i grupper om max 15 studenter. Här fokuserar du på den vardagliga engelskan samtidigt som du har gott om tid att upptäcka New York. Du lär dig mycket även utanför klassrummet! Lärarna hjälper dig att förbättra alla aspekter av språket: läsa, skriva, tala och hörförståelse.

Kommentar: Du kan inte ansöka om studentvisum på denna kurs utan reser in på turistvisum och kan stanna max 90 dagar. Om du vill ansöka om CSN rekommenderas en mer intensivkurs om minst 13 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Semesterkurs hos Kaplan Central Park (F.d Empire State) CSN

Normalkurs (Semi-Intensive english, 20lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 20 lektioner (à 45 minuter) i grupper om max 15 studenter. Det här är en perfekt kurs för dig som vill förbättra din vardagsengelska samtidigt som du har mycket tid över för att upptäcka New York. Utöver lektionerna har du sju tillfällen per vecka med uppstyrda självstudier i språklabb och bibliotek. Då får du tillgång till extramaterial och tillfälle att fördjupa dig i det du behöver träna extra på.

Skolan erbjuder även terminskurser på 5 eller 6 månader som har motsvarande upplägg som normalkurs respektive intensivkurs. Dessa kurser har fasta startdatum, kontakta oss gärna för mer information.

Kommentar: För denna kurs krävs studentvisum och vi rekommenderar att du anmäler dig med minst 2-3 månaders framförhållning. Du får mer information om visumprocessen när du är anmäld. Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Kaplan Central Park (F.d Empire State) CSN

Intensivkurs (Intensive english, 28 lpw) CSN

Längd: 2-23 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 28 lektioner (à 45 minuter) i grupper om max 15 studenter. 20 lektioner ges enligt normalkursen medan du har möjlighet att välja Specific Skills under resterande 8 lektioner. Exakt vad du har att välja mellan vet du oftast inte förrän du kommer dit, men ämnen brukar vara till exempel filmstudier, lokal kultur och vokabulär. Utöver det har du även 7 lektioner Structured Study vilket innebär självstudier med tillgång till allt material skolan har att erbjuda. Det här är ett bra alternativ för dig som ska vara borta en kortare tid men vill få ut så mycket som möjligt av dina studier.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. Du behöver ansöka om studentvisum för denna kurs och vi rekommenderar att du gör din anmälan minst 2-3 månader innan kursen börjar. Du får mer information om visumprocessen när du är bokad.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Kaplan Central Park (F.d Empire State) CSN

Affärsengelska 28 (Business Supplementary) CSN

Längd: 2-10 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 20 lektioner á 45 minuter per vecka med generell engelskundervisning samt 8 lektioner á 45 minuter med inriktning på affärsengelska. Utöver det har du även 7 lektioner Structured Study vilket innebär självstudier med tillgång till allt material skolan har att erbjuda. Denna kurs passar dig som vill bli säkrare i din engelska och samtidigt utveckla engelskan för arbetslivet.

Kommentar: Om du kombinerar denna kurs med normalkurs eller intensivkurs och läser minst 13 veckor är kursen CSN-berättigad. För vistelse längre än 90 dagar och/eller kurs på mer än 17 timmar krävs studentvisum. Du får mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Affärsengelska 28 hos Kaplan Central Park (F.d Empire State) CSN

Boende på Kaplan Central Park (F.d Empire State)

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Residens New Yorker

The New Yorker är ett av Manhattans mest populära residens som används av flera skolor och universitet. Här är du bara ett stenkast från Broadway, Time Square och Penn Station. Boendet ligger mindre än 2 km från skolan. Du bor i enkelrum eller dubbelrum med säng, skrivbord, garderob och TV samt eget badrum. Du delar kök med de andra studenterna på residenset. Du kan även välja att bo i dubbelrum om du reser tillsammans med en vän, kontakta oss för pris.

Anmälan Kaplan Central Park (F.d Empire State) med Residens New Yorker

Värdfamilj Manhattan med frukost

Bo i värdfamilj någonstans på Manhattan. Detta alternativ skiljer sig från de vanliga värdfamiljerna på det sättet att det mer liknar att vara inneboende någonstans. Du bor i ett enkelrum (dubbelrum kan bokas om du reser med en kompis, kontakta oss för pris) och delar badrum och övriga utrymmen med den som äger lägenheten. Här ingår frukost, övriga måltider köper du ute. Du har oftast inte tillgång till att laga mat i lägenhetens kök. Du måste vara minst 18 år för att bo här.

Anmälan Kaplan Central Park (F.d Empire State) med Värdfamilj Manhattan med frukost

Värdfamilj med halvpension

Att bo i värdfamilj är det bästa sättet att uppleva en främmande kultur. Väljer du det här alternativet så bor du någonstans utanför Manhattan och får räkna med en viss resväg till skolan, vanligtvis omkring 45-60 minuter. Det ingår frukost och middag varje dag, lunch ordnar du på egen hand. Du kan också välja att boka detta boende med enbart frukost eller i ett dubbelrum tillsammans med en vän. Kontakta oss för priser. För specialkost tillkommer 50 USD (ca 495 kr) per vecka.

Anmälan Kaplan Central Park (F.d Empire State) med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Engelska » New York » Kaplan Central Park (F.d Empire State)

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor