Språkresor till New York

New York- staden som aldrig sover och då menar vi ALDRIG. I denna stad händer det lika mycket spännande saker under dagtid som nattetid.

Frihetsgudinnan håller sin fackla högt när hon stolt välkomnar till New York, på samma sätt som hon gjort sedan 1886, och önskar trevlig resa till dem som lämnar. Frågan är dock om man någonsin lämnar New York när man väl har varit där? En sak är iallafall säker och det är att man garanterat kommer vilja åka tillbaka.

Världen i miniatyr

En sanslös sammandrabbning av kulturer resulterar i intrycket att NY är en miniversion av världen. Här blir du överöst av en fusion av människor, mat och upplevelser. Vill man besöka lyxiga affärer är Fifth Aveune den gata man ska hålla sig på. Eller vill man hellre shoppa billiga småsaker, kan man åka ner och besöka Chinatown. Och älskar man mat är New York den rätta staden att åka till. Här kan du äta vad du vill, när du vill.

Oavsett vad ditt intresse är så kommer du finna det i New York.


Fem världskändisar

New York är rastlöst och det är kanske just därför det är så lätt att få så mycket gjort här. Den mest berömda stadsdelen är Manhattan, men de andra stadsdelarna har även de namn som klingar bekant: Brooklyn, Queens, Bronx och Staten Island, dit du tar dig med färja. Olika områden erbjuder olika upplevelser och det är just därför du bör besöka New York- The Big Apple. Det största och glansigaste äpplet på trädet erbjuder ett universum av upplevelser, så vad väntar du på!? New York är redo för dig!

Språkskolor i New York

Brooklyn School of Languages

Personlig boutiqueskola i trendiga Brooklyn med närhet till Manhattan - det bästa av två världar!

EC New York

Populär skola för alla åldrar med härligt läge i hjärtat av Times Square!

High School i USA

Bli en del av en amerikansk familj och få nya vänner från hela världen samtidigt som du pluggar en eller två terminer på High School. Ett utbytesår kommer ge dig klara fördelar i skolan, arbetslivet och inte minst på det personliga planet!

Kaplan Central Park (F.d Empire State)

Studera mitt i populära Central Park och upplev staden som aldrig sover!

Rennert

Aspirerar på att vara New Yorks bästa språkskola med sina 46 år av erfarenhet, perfekt läge mitt på Manhattan.

Skolor » Engelska » New York

- Läs mer här »