Don Quijote Valencia

Trevligt läge i Valencias kulturkvarter.

“Trivdes utmärkt på skolan. Lärarna var motiverande, supertrevliga och framförallt duktiga på att lära ut. Skolan var jättefin, byggnaden var lagom stor och lätt att trivas i...Men det bästa med hela resan var förmodligen alla nya människor man träffade. Eleverna på skolan var jättetrevliga och jag trodde aldrig att jag skulle skaffa så mycket vänner som jag gjorde...Jag ser fram emot att återvända till Don Quijote och Valencia snart igen. Jag kommer garanterat rekommendera skolan/utbildningen till mina vänner hemma i Sverige! Tack för en underbar utbildning, resa och upplevelse!Anton Borgudd - 2019
Ring Kristina Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Don Quijote är en stor språkskoleorganisation med skolor på 6 orter i Spanien (Madrid, Barcelona, Valencia, Granada, Salamanca och Teneriffa). Deras skolor tillhör de mest välkända skolorna i den spansktalande världen och åtnjuter ett ypperligt rykte, hög kvalitet och lång erfarenhet av att undervisa spanska för utländska studenter.

Fin byggnad i ett centralt läge

Skolan i Valencia ligger i en byggnad som tidigare var stadens Círculo de Bellas Artes (Fine Art Center), ett fullt renoverad 1400-tals palats som andas kultur och charm från den gamla världen. Skolan ligger centralt i Valencia och trots att skolan huserar i en historisk byggnad är klassrummen utrustade med modern utlärningsteknik. Skolan har av 18 bekväma och ljusa klassrum och är omringad av en fantastisk trädgård. När man är klar för dagen och lämnar skolan går man rakt ut i Valencias kulturella centrum, El Carmen, som är fylld av både historiska skatter och storstadsnöjen.

Fritidsaktiviteter i Valencia

I kurspriset ingår kurslitteratur och stadsrundtur. Under veckorna ordnar skolan olika aktiviteter du väljer om du vill vara med på. Det kan vara alltifrån filmvisning och museibesök till fotbollsmatcher och flamencokurs. På helgerna blir det ibland längre utflykter till berömda platser i Valenciaregionen.

Studera spanska i flera städer!

En spännande möjlighet som många studenter nappar på är att du kan kombinera flera av Don Quijotes kursorter under en och samma kursperiod. Enda kravet är att man stannar minst två veckor på varje plats. Då de olika skolorna använder sig av samma kursupplägg är det smidigt att byta ort, då du bara hoppar in i motsvarande klass på nästa skola. Ett perfekt alternativ om du vill uppleva olika delar av Spanien! Kontakta oss för mer information.

Fakta om Don Quijote Valencia

Minimiålder
17 år
Transfer
Transfer från flygplatsen kan bokas och kostar 85 EUR (ca 920 kr) om du reser ensam. Är ni två eller flera kostar den 50 EUR (ca 540 kr) per person.
Lov
2019: 9/10, 12/10, 1/11, 6/12, 8/12, 25/12. 2020: 1/1, 6/1, 22/1, 19/3, 10/4, 13/4, 29/4, 1/5, 24/6, 15/8, 9/10, 12/10, 1/11, 6/12, 25/12 Dagar som går bort pga helg ersätts ej (enda undantag om 2 helgdagar infaller i samma vecka - då ersätts en dag via fler lektioner andra dagar

Språkkurser och priser för Don Quijote Valencia

“Det jag älskar med Spanien är framförallt människorna! De är så intresserade och pratar mer än gärna spanska med en.”

Kontakta Kristina

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Don Quijote Valencia.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (Intensive 25) CSN

Längd: 2-11 veckor
Min. ålder: 17

Startdatum: Varje måndag (även för nybörjare).

Du har 20+5 lektioner (à 55 minuter) per vecka i grupper på högst 8 studenter. Av dessa är 20 rena språklektioner. Sedan erbjuds en valfri extralektion varje dag som ägnas åt aktuella ämnen inom den spansktalande världen som kultur, politik, litteratur, historia, sport, mat och vin. Exempel på ämnen som tas upp är: "Spansk litteratur", "Uttal", "Gester hos spanjorer", "Vinkurs" m.m. Dessa lektioner är informella, med stort utrymme för frågor och diskussion, och ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om spansk och latinamerikansk kultur samt praktisera dina nyvunna språkkunskaper. Dessa lektioner har högst 16 studenter per grupp.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor. Kurslitteratur tillkommer med 35 EUR (ca 380 kr) per nivå.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Don Quijote Valencia CSN

Terminskurs (Intensive 25) CSN

Längd: 12-36 veckor
Min. ålder: 17

Startdatum: Varje måndag (även för nybörjare).

Du har 20+5 lektioner (à 55 minuter) per vecka i grupper på högst 8 studenter. Av dessa är 20 rena språklektioner. Sedan erbjuds en valfri extralektion varje dag som ägnas åt aktuella ämnen inom den spansktalande världen som kultur, politik, litteratur, historia, sport, mat och vin. Exempel på ämnen som tas upp är: "Spansk litteratur", "Uttal", "Gester hos spanjorer", "Vinkurs" m.m. Dessa lektioner är informella, med stort utrymme för frågor och diskussion, och ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om spansk och latinamerikansk kultur samt praktisera dina nyvunna språkkunskaper.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad. Kurslitteratur tillkommer med 35 EUR (ca 380 kr) per nivå.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Terminskurs hos Don Quijote Valencia CSN

Intensivkurs (Super intensive 30) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 17

Startdatum: Varje måndag även för nybörjare.

Du har 20+5+5 lektioner (à 55 minuter) per vecka i grupper på högst 8 studenter. Av dessa är 20 rena språklektioner. Därefter har du 5 kultur- och konversationslektioner och sedan 5 semi-privata lektioner i grupper om max 4 studenter.

Lektionerna i kultur och konversation ägnas åt aktuella ämnen inom den spansktalande världen som kultur, politik, litteratur, historia, sport, mat och vin. Exempel på ämnen som tas upp är: Spansk litteratur, Uttal, Söka jobb i Barcelona, Vinkurs m.m. Dessa lektioner är informella, med stort utrymme för frågor och diskussion, och ett ypperligt tillfälle att lära sig mer om spansk och latinamerikansk kultur samt praktisera dina nyvunna språkkunskaper. Dessa lektioner har högst 16 studenter per grupp.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor. Kurslitteratur tillkommer med 35 EUR (ca 380 kr) per nivå.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Don Quijote Valencia CSN

Individuell kurs (One to One) CSN

Längd: En vecka och uppåt
Min. ålder: 17

Startdatum: Valfri dag.

Du har 20 privatlektioner (à 55 minuter) med egen lärare. En perfekt kurs för dig som har lite tid eller specifika önskemål om vad just du behöver öva på.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Individuell kurs hos Don Quijote Valencia CSN
En oförglömlig upplevelse där man lär sig en massa spanska, man lär känna en helt ny stad och framför allt; man träffar en massa underbara människor från alla delar av världen. Fantastiskt! Alla lärare jag hade var väldigt duktiga på att lära ut och framför allt roliga. Jag lärde mig en massa spanska på 3 månader. Ida Persson
Trivdes utmärkt på skolan. Lärarna var motiverande, supertrevliga och framförallt duktiga på att lära ut. Skolan var jättefin, byggnaden var lagom stor och lätt att trivas i...Men det bästa med hela resan var förmodligen alla nya människor man träffade. Eleverna på skolan var jättetrevliga och jag trodde aldrig att jag skulle skaffa så mycket vänner som jag gjorde...Jag ser fram emot att återvända till Don Quijote och Valencia snart igen. Jag kommer garanterat rekommendera skolan/utbildningen till mina vänner hemma i Sverige! Tack för en underbar utbildning, resa och upplevelse!Anton Borgudd - 2019

Boende på Don Quijote Valencia

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Delad lägenhet

Du bor i en lägenhet med andra studenter. Du har dubbel- eller enkelrum och delar kök och badrum med de andra i lägenheten. I lägenheten finns TV och tvättmaskin. En uppsättning lakan ingår. Vid ankomst betalar du en deposition på cirka 150 EUR (ca 1620 kr) som återfås vid hemresa förutsatt att du inte orsakat några skador. Wi-Fi finns tillgängligt. Lägenheterna har max 30 minuters restid till skolan. Kontakta oss för pris för dubbelrum.

Anmälan Don Quijote Valencia med Delad lägenhet

Familj halvpension

Du bor hos en spansk familj. Du kan välja mellan enkel- och dubbelrum samt frukost/halvpension/helpension. Vi rekommenderar halvpension. Lakan och tvättservice en gång i veckan ingår. Wi-Fi finns hos familjen. Kontakta oss för priser för dubbelrum eller helpension.

Familjerna bor 20-30 minuter från skolan med kollektivtrafik eller gångavstånd.

Anmälan Don Quijote Valencia med Familj halvpension

Residens frukost

Du bor i dubbel- eller enkelrum (kan endast bokas om ni reser två tillsammans) på skolans residens som ligger på gångavstånd till skolan. Lakan och handdukar ingår och byts varje vecka. I priset ingår frukost. Vid ankomst betalar du en deposition på cirka 150 EUR (ca 1620 kr) som återfås vid hemresa förutsatt att du inte orsakat några skador. Kontakta oss för priser för halv- eller helpension samt för dubbelrum.

Anmälan Don Quijote Valencia med Residens frukost

Studieorter » Spanska » Valencia » Don Quijote Valencia

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor