EC Brighton

Klassisk ort för språkresor, hög kvalitet på undervisningen och bra boende.

“Något av det roligaste med hela resan var att man fick träffa så många nya människor från hela världen och lära sig saker från varandra.Hanna
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Brighton är en populär sommardestination för britterna själva såväl som för turister. Staden är charmig och erbjuder mycket saker att göra och när du vill ha ännu mer äventyr så ligger London cirka en timme bort.

Centralt läge nära Brighton Pier

EC Brighton ligger perfekt mitt i det populära området Kemp Town, bara ett stenkast från Brightons välkända pir. Här vimlar av restauranger, pubar, kaféer och små butiker.

Skolan har 18 ljusa klassrum, bibliotek, student lounge och ett rum för självstudier. WiFi finns på hela skolan. Klassrummen är rymliga och fräscha, med den senaste tekniken i form av interaktiva whiteboards, projektorer och trådlöst nätverk i hela skolan. EC Brighton har välutbildade engagerade lärare och ett stort kursutbud. Man har en mycket internationell profil med studenter från över 60 olika länder och medelåldern är 21-25 år. Skolan är godkänd av British Council och medlem i en rad olika kvalitetsorganisationer som English UK, FIYTO och ALTO.

Utöver kurserna nedan erbjuds även English for work, IELTS-förberedande samt English in the City. Kontakta oss för mer information och priser.

Aktiv fritid

En språkresa är mer än att sitta på lektioner och skolan anordnar därför en hel del aktiviteter och utflykter. Första söndagen innan kursstart anordnas en välkomstaktivitet för nya studenter, exempelvis en middag. Under veckan ordnar skolan aktiviteter som filmkvällar, pubkvällar, fotbollsmatcher eller grillfester om vädret tillåter. På helgerna anordnas utflykter till självkostnadspris till London, Cambridge, Bath, Oxford, Paris och Amsterdam.

Tre skäl att studera Engelska på EC Brighton i Brighton

Fakta om EC Brighton

Minimiålder
16 år
Transfer
95 GBP (ca 1225 kr) från Gatwick, 145 GBP (ca 1865 kr) från Heathrow, 230 GBP (ca 2960 kr) kr från Stansted/Luton/Southend. Du kan även ta dig på egen hand med tåg från Gatwick flygplats eller Victoria Station direkt till Brighton station och sedan taxi/buss till ditt boende.
Lov
2020: 1/1,10/4,13/4,8/5,25/5,31/8,25/12,28/12.

Språkkurser och priser för EC Brighton

“Jag har själv studerat i Brighton och jag gillade sommarstaden!”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan EC Brighton.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, 20lpw) CSN

Längd: 2-48 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 20 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 15 studenter. Lärarna lägger stor tyngdpunkt på konversation som varvas med grammatik, läs- och hörförståelse samt skrivövningar. Du väljer själv kurslängd, från en vecka och uppåt. Vi rekommenderar att man börjar med max 3-4 månader om man vill läsa en längre period. Vi kan alltid hjälpa till att förlänga vistelsen väl på plats.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos EC Brighton CSN

Intensivkurs (Intensive english 30 lpw) CSN

Längd: 2-48 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 30 lektioner (à 45 minuter) i grupper på högst 15 studenter. På morgonen läser du normalkursen och på eftermiddagarna har du ytterligare 2 lektioner per dag. Under dessa två lektioner får du ytterligare tillfälle till att träna språket i grupp. Du väljer själv kurslängd, från en vecka och uppåt. Vi rekommenderar att man börjar med max 3-4 månader om man vill läsa en längre period. Vi kan alltid hjälpa till att förlänga vistelsen väl på plats.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos EC Brighton CSN

Examensförbredande-kurs Cambridge 20 (Cambridge exam prep, 20lpw) CSN

Längd: 10 eller 12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: 2020: FCE: 6/1-13/3 10v (examen 13/3), 16/3-5/6 12+1v (examen 9/6), 7/9-27/11 12+1v (examen 1/12). CAE: 6/1-13/3 10v (examen 14/3), 16/3-5/6 12+1v (examen 10/6), 7/9-27/11 12+1v (examen 2/12).

Du har 20 lektioner (à 45 minuter) i veckan i grupper på högst 15 studenter. Du studerar ihop med andra studenter som kommer att ta samma examen som dig, och lektionerna är specifikt utformade för att man ska göra så bra ifrån sig som möjligt. Du får bland annat träna på gamla prov för att lära sig hur de är utformade. När examensdagen väl kommer känner man igen hur provet är utformat. Vänligen notera : kursens slutdatum respektive examensdatum. Du kan behöva boka extra nätter för boende.

Kommentar: Som nämn ovan så tas examen ibland under sista kursveckan, och ibland veckan efter att själva kursen avslutas. Du betalar då enbart för en extra veckas boende. Ges examen dagen efter kursavslut så kan du behöva betala för en extra natts boende. Examensavgift betalas på plats.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Examensförbredande-kurs Cambridge 20 hos EC Brighton CSN

Examensförbredande-kurs Cambridge 30 (Cambridge exam prep, 30lpw) CSN

Längd: 10 eller 12 veckor.
Min. ålder: 16

Startdatum: 2020: FCE: 6/1-13/3 10v (examen 13/3), 16/3-5/6 12+1v (examen 9/6), 7/9-27/11 12+1v (examen 1/12). CAE: 6/1-13/3 10v (examen 14/3), 16/3-5/6 12+1v (examen 10/6), 7/9-27/11 12+1v (examen 2/12).

Du har 30 lektioner (à 45 minuter) i veckan i grupper på högst 15 studenter. Du studerar ihop med andra studenter som kommer att ta samma examen som dig, och lektionerna är specifikt utformade för att man ska göra så bra ifrån sig som möjligt. Tillsammans med läraren tar man fram en personlig studieplan för att stärka de områden där man är som svagast, och man får träna på gamla prov för att lära sig hur de är utformade. När examensdagen väl kommer känner man igen hur provet är utformat. Vänligen notera att du kan behöva boka extranätter för boende om du vill skriva Cambridge-examen.

Kommentar: Som synes under Kursdatum så tas examen ibland under sista kursveckan, och ibland veckan efter att själva kursen avslutas. Du betalar då enbart för en extra veckas boende. Tas examen dagen efter kursavslut så kan du behöva betala för en extra natts boende. Examensavgift betalas på plats.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Examensförbredande-kurs Cambridge 30 hos EC Brighton CSN
Något av det roligaste med hela resan var att man fick träffa så många nya människor från hela världen och lära sig saker från varandra.Hanna - Läs berättelsen här
Allting var roligt, det går inte att beskriva med ord hur bra tre månader jag hade. Sofia Nordqvist.

Boende på EC Brighton

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Residens superior

Mitre House residenset ligger på cirka 15 minuters gångavstånd till skolan och nära stranden. Detta är ett större residens med 134 sovrum. Du bor i enkelrum med privatbadrum och delar kök och uppehållsrum med de andra som bor där. Här finns även ett café som har öppet mellan klockan 8-22. Handdukar ingår och du har tillgång till gratis Wi-Fi.

Anmälan EC Brighton med Residens superior

Sommarresidens

Skolan har ett sommarresidens som bara erbjuds under perioden 13/6 - 12/9 2020. Du bor i enkelrum med privat badrum och delar kök med de andra som bor där, du har tillgång till gratis Wi-Fi. Detta residens ligger på cirka 10-15 minuters gångavstånd till skolan.

Anmälan EC Brighton med Sommarresidens

Studenthem standard, enkelrum

Detta studentboende heter Portland Place och du bor tillsammans med andra studenter. Om du reser med en kompis kan du välja att boka dubbelrum. Boendet ligger på cirka 25 minuters promenadavstånd till centrum och det går givetvis bussar om du föredrar det. Restauranger, caféer, mataffärer etc finns inom 5 minuters promenadavstånd och det tar ungefär en kvart att promenera till skolan. Boendet har fem badrum, fullt utrustat kök och vardagsrummet har vacker utsikt över vattnet. Det finns sju enkelrum och ett dubbelrum. Du måste vara minst 18 år för att boka boende här.

Anmälan EC Brighton med Studenthem standard, enkelrum

Värdfamilj standard

Du bor i enkelrum hos en värdfamilj. Ni delar badrum samt övriga utrymmen i huset med familjen. Halvpension (frukost och middag) ingår. Det går även att välja att endast frukost ska ingå. Mot ett tillägg så går det att boka till eget badrum till enkelrum, kontakta oss för pris. Specialdiet går att ordna mot ett tillägg.

Anmälan EC Brighton med Värdfamilj standard

Studieorter » Engelska » Brighton » EC Brighton

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor