EC Oxford

Centralt belägen språkskola i studentstaden Oxford. Här finns massa att se och göra!

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

EC Oxford ligger mitt bland alla fantastiska universitetsbyggnader, mycket centralt i Oxford. Skolan öppnade i början av 2013 och lokalerna är moderna, ljusa och fräscha.

Inspirerande miljö

Oxford är en studentstad. Det är svårt att inte bli inspirerad till att plugga när man vandrar mellan de gamla biblioteken, föreläsningssalarna och alla de college där universitetsstudenterna bor. Här finns EC i mycket moderna lokaler som är både ljusa och rymliga.

Skolan tar emot drygt 200 studenter och har ett fåtal klassrum . Det gör att den känns personlig och personalen på skolan känner igen eleverna efter bara några dagar. Förutom klassrummen finns även en datorsal, gratis WiFi för alla studenter, ett bibliotek, ett rum för självstudier och ett uppehållsrum. Alla klassrum är dessutom utrustade med interaktiva whiteboards.

Utöver de generella kurserna nedan erbjuds English for Work, English in the City samt förberedande kurser för IELTS. Kontakta oss för mer information.

Mycket att se och göra

Oxford är en studentstad. Här finns massor av aktiviteter för kvällar och helger och är man bara lite försiktig så kan man komma undan ganska billigt. Skolan anordnar också många roliga saker som pubkvällar, biobesök, museibesök och mycket annat. På helgerna har man ofta chansen att följa med på en längre utflykt till någon närliggande stad som till exempel Bath eller London. Aktiviteterna är till självkostnadspris.

Tre skäl att studera Engelska på EC Oxford i Oxford

Fakta om EC Oxford

Minimiålder
16 år
Transfer
Heathrow: 140 GBP (ca 1800 kr), Gatwick: 155 GBP (ca 1995 kr), Stansted: 175 GBP (ca 2250 kr). S:t Pancras Railway Station: 170 GBP (ca 2185 kr). Samma pris för 2 pers till samma adress.
Lov
2020: 1/1,10/4,13/4,8/5,25/5,31/8,25/12,28/12

Språkkurser och priser för EC Oxford

“Jag har under åren både bott i och gjort flera resor till Storbritannien och jag kan inte annat än älska den brittiska accenten och kulturen. Jag hjälper dig gärna med din språkresa hit! ”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan EC Oxford.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, 20lpw) CSN

Längd: Från 1 vecka
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 20 lektioner i veckan (à 45 minuter) i grupper om max 15 studenter men genomsnittet är 12. EC lägger stor vikt vid sin undervisning och man använder sig både av traditionella skolböcker och nytt, "levande" material som tidningar, videoklipp och liknande. Du får lära dig alla delar av språket, men stor vikt läggs på den vardagliga engelskan för att du ska kunna konversera obehindrat med personer som du möter.


Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos EC Oxford CSN

Intensivkurs (Intensive english 30 lpw) CSN

Längd: 2-26 veckor.
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 30 lektioner i veckan (à 45 minuter) i grupper om max 15 studenter. EC lägger stor vikt vid sin undervisning och man använder sig både av traditionella skolböcker och nytt, "levande" material som tidningar, videoklipp och liknande. Du får lära dig alla delar av språket, men stor vikt läggs på den vardagliga engelskan för att du ska kunna konversera obehindrat med personer som du möter.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos EC Oxford CSN

Boende på EC Oxford

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Residens standard

Thames Wharf North ligger i centrala Oxford med gångavstånd till det kända Oxford Business College. Runt boendet finns restauranger, museum, barer, butiker och många av stadens bästa sevärdheter.

Du har eget rum med badrum men delar kök och gemensamma utrymmen.

Ankost sker lördag före kursstart mellan kl 14-19 och du lämnar boendet lördag efter avslutad kurs senast kl 10.30. Du måste vara 18 år för att bo här.

Anmälan EC Oxford med Residens standard

Sommarresidens

Här bor du tillsammans med andra studenter. Lägenheterna består av 4-6 sovrum, ett modernt kök och en yta där man kan hänga tillsammans (ett stort kök eller ett vardagsrum). Det finns en busshållsplats endast några minuter från boendet. Det går att cykla till skolan på ungefär 20 minuter. Du har eget sovrum och eget badrum. Endast tillgängligt 18/7-29/8 2020.

Du måste vara minst 18 år för att bo här.

Anmälan EC Oxford med Sommarresidens

Studentboende comfort

Alice House passar dig som vill bo tillsammans med andra studenter. Lägenhetshuset ligger på ca 15-20 minuter promenad från skolan. Här har du en egen liten etta med eget badrum och kök. Det ingår WiFi på studenthemmet och tvättmöjligheter. Lakan ingår, men du måste ta med egna handdukar. Det finns en stor lounge med TV, biljardbord och spel där du kan umgås med de andra studenterna.

Du måste vara minst 18 år för att bo här. En deposition på 150 GBP (ca 1930 kr) betalas till skolan. Dessa pengar återfår man när man flyttar ut förutsatt att ingenting är förstört.

Anmälan EC Oxford med Studentboende comfort

Värdfamilj med halvpension

Att bo i värdfamilj är det ultimata sättet att komma in ordentligt i det engelska livet. Här bor du i enkelrum och du delar allmänna ytor i huset med familjen. Dubbelrum går endast att boka om du reser tillsammans med någon. Det ingår frukost och middag varje dag i priset, men du köper lunch själv. Boendet är perfekt för dig som snabbt vill komma in i livet i Oxford och dessutom träna på din engelska. Vanligtvis bor familjerna i utkanten av Oxford och du får räkna med att åka buss till skolan.

Du kan även välja att boka enkelrum med eget badrum, kontakta oss för pris. Specialdiet går att ordna mot ett tillägg på 45 GBP (ca 580 kr) per vecka. Mellan 16/6 och 16/9 tillkommer ett sommartillägg på 30 GBP (ca 390 kr) per vecka.

Anmälan EC Oxford med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Engelska » Oxford » EC Oxford

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor