Manchester City (fotbollskurs)

Åk på språkresa med fokus på att spela fotboll. Upplev livet som proffs i Manchester City FC och ta både din engelska och fotbollskunskaper till nya nivåer!

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Språkresa till Manchester - fotbollskurs

Älskar du fotboll? Då är det här drömprogrammet för dig! En unik fotbollsupplevelse för tjejer och killar i åldrarna 9-17 år i samarbete med British Study Centres och Manchester City FC. Upplev en språkresa som inte är som någon annan. Ta chansen och djupdyk i ett speciellt utformat språkprogram med fokus på fotboll.

Unik fotbollskurs och språkresa med Manchester City

Det är nästan omöjligt att prata om Manchester utan att nämna fotbollen. Här finns två fotbollslag, Manchester United och Manchester City, som effektivt delar staden i en röd och en ljusblå del. Detta fotbollsprogram presenteras i samarbete med Manchester City. Programmet löper under två veckor (12 nätter) och är perfekt för dig som vill djupdyka i fotbollskunnande och samtidigt utveckla engelskan. Du får möjligheten att träna som en Manchester Cityspelare i deras helt nybyggda fotbollsakademi där både ungdomslag, reserver och A-lag tränar.

Engelskundervisningen och fotbollsträningen löper sida vid sida och programmet är utformat för att imitera det dagliga livet för en professionell fotbollsspelare.

City Football Academy - toppmodern anläggning

All träning och utbildning ges på Manchester Citys toppmoderna anläggning City Football Academy där alla Manchester Citys lag (juniorer, reserver, damlag och A-lag) tränar dagligen.

Anläggningen har byggts strax intill Etihad Stadium och är speciellt utformad för att inspirera och underlätta fotbollsutvecklingen. Chansen att få träna på en sådan unik anläggning är fantastisk och ger dig verkligen möjligheten att känna på livet som professionell fotbollsspelare.

All undervisning ges av specialutbildade lärare från språkskolan British Study Centres. Fotbollsträningen och lektionerna hänger ihop och är så integrerade att man aldrig tappar fokus på sporten. Du kommer att förbättra alla aspekter av språket (läsa, skriva, lyssna och tala) genom spännande kurser så som mediaträning, presskonferenser, matchanalyser, näringslära, konditionsträning och mycket mer.

Samtliga lärare som undervisar i de fotbollsrelaterade ämnena är utbildade inom Manchester Citys fotbollsfilosofi och är också anställda av klubben. Manchester City är en internationell klubb och förutom att få den unika Manchester City-upplevelsen får du också chansen att träffa och träna med andra ungdomsspelare från hela världen.

Du kommer innan kursstart att göra ett så kallat "pre-test" online för att skolan ska få en uppfattning om din nuvarande nivå. I samband med att kursen börjar görs ännu ett placeringstest då du kan ha utvecklat din engelska och skolan är måna om att din kurs ges på rätt nivå för just dig.

Observera att minimiåldern för att resa ensam på våra språkresor är 12 år.

Spännande kurser och träningspass

Varje dag börjar med frukost och en kortare bussresa till träningsanläggningen där du sedan spenderar hela dagen. Här följer några exempel på lektioner du kommer att ha:

Detta ingår under två veckor (12 nätter):

Startdatum för 2020:

Killar 9-13 år: 28/6, 12/7, 26/7

Tjejer 14-17 år: 26/7

Killar 14-17 år: 28/6, 12/7, 26/7

För de yngsta deltagarna finns även kursperiod om 5 dagar, kontakta oss för pris och information.

Det finns även fotbollskurser under våren, kontakta oss för mer information.

Boende

Du bor i enkelrum med privat badrum i residens Salford. En transferbuss hämtar samtliga deltagare vid boendet varje morgon och skjutsar tillbaka dem efter dagens slut.

Alla måltider ingår i programmet. Du äter frukost och middag på residenset medan lunch intas på Connell College. De dagar ni är på heldagsutflykter får du med dig en matsäck. Residenset har personal på plats dygnet runt, WiFi och lounge med bland annat biljardbord. Tvätt av träningskläderna ingår och för en mindre kostnad kan du tvätta dina privata kläder.

Här anordnas också en stor del av kvällsaktiviteterna som ni har tillsammans med British Study Centres andra elever från hela världen.

Fritidsaktiviteter

Förutom fotbollsträningen så ingår också flertalet utflykter i kursen. Fritidsaktiviterna är ibland specialutformade för fotbollsprogrammet och i vissa fall hålls de tillsammans med övriga ungdomskurser vid språkskolan.

Kvällsaktiviteterna varierar varje kväll men kan vara till exempel spelkvällar, talangshower, frågesportskvällar, grillfester eller filmkvällar. Du får då också lära känna och bli kompis med övriga studenter från British Study Centres andra ungdomskurser som bor på samma residens.

Varje lördag gör ni en längre utflykt till någon plats nära Manchester (som Blackpool Pleasure Beach eller York Dungeons) tillsammans med de andra språkeleverna. På söndagen gör ni en speciell fotbollsutflykt till National Football Museum i centrala Manchester där ni har olika tävlingar för att testa era språk- och lagarbetskunskaper.

Resan

Vi hjälper dig gärna att boka flygresan, det kan vara skönt att ha allt samlat inför din kursstart. Du får en flygoffert när du är anmäld och bekräftad på kursen.

Från Sverige flyger du enklast till Manchester Airport. Skolan anordnar transfer från Manchester Airport, Liverpool Airport, Leeds Airport och London Heathrow. Kostnad varierar beroende på vilken flygplats man anländer till. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss.

Ankomst sker på söndag före kursstart och avresa sker på fredag efter kursslut och flyget bör då gå tidigast kl 17.00. Det går att resa hem på lördagen mot ett tillägg. Flyget ska ankomma mellan kl 09:00-16.00 på söndagen och avgå mellan kl 10.00-19.00 på lördagen. Kontakta oss om du är osäker på flygtiderna. Ankomst/avresa utanför flygtiderna kostar extra.

Är din klass, fotbollslag eller annan grupp intresserad av kursen?- Kontakta oss gärna för mer information och priser.

Tre skäl att studera Engelska på Manchester City (fotbollskurs) i Manchester

Fakta om Manchester City (fotbollskurs)

Minimiålder
9 år

Språkkurser och priser för Manchester City (fotbollskurs)

“Detta måste vara drömprogrammet för en fotbollsintresserad ungdom, oavsett nivå!”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Manchester City (fotbollskurs).
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Fotbollskurs (City Football Language School) CSN

Längd: 2 veckor (12 nätter)
Min. ålder: 9

Startdatum: 2020: 9-13 år: 28/6, 12/7, 26/7 Tjejer 14-17 år: 26/7 Killar 14-17 år: 28/6, 12/7, 26/7

Programmet löper under två veckor och är perfekt för dig som vill djupdyka i fotbollskunnande och samtidigt utveckla engelskan. Du får möjligheten att träna som en Manchester Cityspelare i deras helt nybyggda fotbollsakademi där både ungdomslag, reserver och A-lag tränar. Kursen erbjuds både för juniorer (9-13år) och ungdomar (14-17 år).

Engelskundervisningen och fotbollsträningen löper sida vid sida och programmet är utformat för att imitera det dagliga livet för en professionell fotbollsspelare. All undervisning ges av specialutbildade lärare från språkskolan British Study Centres. Fotbollsträningen och lektionerna hänger ihop och är så integrerade att man aldrig tappar fokus på sporten.

Du kommer att förbättra alla aspekter av språket (läsa, skriva, lyssna och tala) genom spännande kurser så som mediaträning, presskonferenser, matchanalyser, näringslära, konditionsträning och mycket mer.

Samtliga lärare som undervisar i de fotbollsrelaterade ämnena är utbildade inom Manchester Citys fotbollsfilosofi och är också anställda av klubben. Manchester City är en internationell klubb och förutom att få den unika Manchester City-upplevelsen får du också chansen att träffa och träna med andra ungdomsspelare från hela världen.

För 9-13 år finns även ett program som är på fem dagar, kontakta oss för mer information och priser.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Fotbollskurs hos Manchester City (fotbollskurs) CSN

Studieorter » Engelska » Manchester » Manchester City (fotbollskurs)

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor