Taiwan Mandarin Institute

En populär språkskola med små klasser och välutbildade lärare i centrala Taipei.

Ring Kristina Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Taiwan Mandarin Institute (TMI) i Taipei är Taiwans populäraste språkskola. Skolan har i många år vunnit the Taiwan Language School Satisfaction Award.

Små klasser och välutbildade lärare

På TMI studerar du i små klasser om max sex studenter. Alla lärarna har universitetsutbildning som andraspråkslärare i mandarinkinesiska. De har dessutom minst två års klassrumsvana och de pratar bra engelska. Skolan ger undervisning i mandarin med både förenklade tecken (som används i Kina) och traditionella tecken (som används på Taiwan).

Centralt läge mitt i Taipei

TMI ligger centralt i Taipei någon minut ifrån tunnelbanestationen Taipower Building Station på Xindian Line på gränsen mellan Zhongzheng and Daan. Skolan erbjuder sina studenter moderna studentlägenheter i samma byggnad som skolan.

Fakta om Taiwan Mandarin Institute

Minimiålder
16 år
Transfer
Transfer från Taoyuan Internationa Airport ingår om du bokar en kurs på 6 veckor eller längre. För kurser under 6 veckor kan skolan kan hämta dig på Taoyuan International airport för ca 780 kr.
Lov
Skolan har stängt på nationella helgdagar.

Språkkurser och priser för Taiwan Mandarin Institute

“Jag är ursprungligen från Taiwan och jag har spenderat många sommarlov med att resa runt ön och kan den utan och innan. Jag talar flytande mandarin.”

Kontakta Kristina

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Taiwan Mandarin Institute.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Minigrupp (Intensive Mandarin course, 16lpw) CSN

Längd: 2-24 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du läser 16 lektioner à 60 minuter per vecka i grupper om max 6 studenter. Snittet ligger på endast tre elever per klass så du får mycket lärartid och kan göra snabba framsteg. Du övar på alla språkfärdigheter men på lektionstid ligger fokus på talspråk sedan kan du få en del skrivuppgifter i läxa.

Kommentar: Om du studerar en kurs som är längre än 90 dagar (drygt 12 veckor) så måste du lämna landet en gång för att förnya ditt uppehållstillstånd i Taiwan. Då de flesta studenter på TMI läser mindre än 13 veckor kommer du antagligen få byta klasskamrater eller till och med få individuell undervisning på långa kurser.

Kurser som är 13 veckor eller längre ger rätt till studiemedel från CSN. Kurslitteratur tillkommer med 700 kr på kurser upp till 5 veckor och 1415 kr på längre kurser.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Minigrupp hos Taiwan Mandarin Institute CSN

Individuell kurs (1/1 private lessons, 10lpw) CSN

Längd: 2-10 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har tio timmars privatundervisning varje vecka med en egen lärare. På så sätt kan du fokusera på just det du vill bli bättre på. Kontakta oss för andra veckoantal.

Kommentar: Kursen går att kombinera med minigruppskursen.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Individuell kurs hos Taiwan Mandarin Institute CSN

Boende på Taiwan Mandarin Institute

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Annat boende

Skolans boendealternativ kostar ganska mycket då de ligger så centralt. Vill du bo billigare så har vi även kontakter med Guest House i Taiwan, kontakta oss för mer information. Ett annat alternativ är Airbnb.Anmälan Taiwan Mandarin Institute med Annat boende

Executivelägenheter

Tre minuters promenad från skolan erbjuder man executivelägenheter. De har allting som studentlägenheterna har. Därutöver är de lite större och har eget badrum samt AC året runt. De är också utrustade med värdeskåp, kylskåp, microvågsugn, kaffemaskin, grill etc på rummet. Du har också tillgång till ett delat kök.Boka i god tid då lägenheterna är populära och kan ta slut.

Anmälan Taiwan Mandarin Institute med Executivelägenheter

Studentlägenhet

Du bor i en ett studentrummet 6 minuters promenad från skolan. Lägenheten är utrustad med Internet via kabel och Wifi, Plasma TV, hårtork, vattenkokare, skrivbord, säng etc. AC ingår maj till oktober. Det finns också att tillgå mot en merkostnad under resten av året.

Du delar badrum (2 handfat, 2 duschar, 2 toaletter) med 3 andra studenter. Det finns också en delad tvättstuga samt tillgång till kylskåp och microvågsugn. De flesta studenter äter dock ute då gatumaten i Taiwan är både billig och god.

Boka i god tid då lägenheterna är populära och kan ta slut.

Anmälan Taiwan Mandarin Institute med Studentlägenhet

Studieorter » Kinesiska » Taipei » Taiwan Mandarin Institute

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor