Mandarin House Hong Kong

Personlig skola mitt i centrala Hong Kong

Ring Grace Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Studera kinesiska i hjärtat av Hongkong

Mandarin House är en etablerad men modern språkskola i centrala Hongkong, med ca 5 minuters promenadavstånd till tunnelbanestationen Sheung Wan. Det är en liten och personlig skola med sex ljusa och moderna klassrum i en business byggnad. Mandarin House erbjuder kurser för både för dig som är nybörjare och dig som har en avancerad nivå. Skolan är även den enda utvalda skolan att vara ett HSK-test center i hela Hong Kong.

Upptäck Hongkong och hela sydostasien

Det finns många anledningar till varför man ska välja Hongkong när man funderar på att åka iväg och studera kinesiska. Hong Kong är inte bara ett finansiellt centrum i Asien utan du kan även njuta av shopping och mat. Det är en modern stad med hög säkerhet och tillgänglighet, men trots moderniteten är det en stad som är rik på kultur och du har väldigt nära till naturen med grönområden och berg. Både Mandarin och Engelska är officiella språk i Hong Kong, vilket gör det lätt för dig att ta dig runt i staden och utforska den.

Med Hongkong som bas har du möjlighet att utforska hela Sydostasien. Framförallt är det lätt för dig att resa vidare i resten av Kina och Taiwan för att träna på dina språkkunskaper - men glöm då inte att skaffa visum.

Fakta om Mandarin House Hong Kong

Minimiålder
18 år
Transfer
Skolan erbjuder ej transfer men kommer att ge information om hur du lätt tar dig från flygplatsen.

Språkkurser och priser för Mandarin House Hong Kong

“Jag talar flytande mandarin och har hjälpt många kinesiska turister att upptäcka Sverige och hjälper nu svenskar att upptäcka fantastiska Kina!”

Kontakta Grace

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Mandarin House Hong Kong.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Intensivkurs (Intensive C Course (C30), 30lpw) CSN

Längd: 4-24 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2019: 28/1, 4/3, 1/4, 29/4, 27/5, 24/6, 22/7, 19/8, 16/9, 21/10, 18/11, 16/12

Du har 30 lektioner i veckan á 45 minuter i små grupper på max 6 studenter, detta för att du ska få så mycket tid med läraren som möjligt och komma in i språket snabbt. Denna kurs fokuserar med på konversation och du är klar med en nivå på fyra veckor.

Kommentar: Kursmaterial tillkommer på plats med 200 HKD (ca 250 kr). Du får hjälp med information om visum när du är bokad

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Mandarin House Hong Kong CSN

Normalkurs (Intensive Conversational Course (C20), 20lpw) CSN

Längd: 12 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum:

Du har 20 lektioner i veckan á 45 minuter i små grupper på max 6 studenter, detta för att du ska få så mycket tid med läraren som möjligt och komma in i språket snabbt. Denna kurs fokuserar med på konversation och du är klar med en nivå på fyra veckor.


Kommentar: Kursmaterial tillkommer på plats med 200 HKD (ca 250 kr). Du får hjälp med information om visum när du är bokad

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Mandarin House Hong Kong CSN

Boende på Mandarin House Hong Kong

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Eget boende

I Hong Kong är det väldigt lätt att hitta boende på egen hand som passar just din smak. Skolan erbjuder därför inga egna boenden, men de kan hjälpa till att rekommendera boendeförmedlare och områden om du skulle känna dig osäker.

Anmälan Mandarin House Hong Kong med Eget boende

Studieorter » Kinesiska » Hongkong » Mandarin House Hong Kong

Studera på distans med onlineundervisning! - Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor