Språkresor till Yangshuo

Sinnebilden av Kina är stora tätbefolkade städer med mycket trafik och dålig luft. Yangshuo är något helt annat. En mindre stad som ligger mitt i naturen omgiven av de legendariska sockertoppsbergen.

Fantastisk natur

Yangshuo har ca 300 000 invånare. Förr i världen var det en lugn och lantlig stad men nuförtiden är den ett populärt turistmål, både för kineser och internationella turister. Huvudattraktionen är de smala men höga grönklädda sockertoppsbergen som omger staden. Du har säkerligen sett dem på bild. Här kan du vandra och klättra i bergen. Utforska grottor, åka bambuflotte och cykla mellan risfälten. Allt med en fantastisk utsikt på näthinnan.

Billigare än storstäderna

Yangshuo är en ren, gångvänlig stad med frisk luft. Här finns mycket restauranger och affärer, både kinesiska och västerländska som vänder sig till turisterna. Levnadsomkostnaderna är betydligt lägre än i storstäderna, bara du undviker de värsta turistfällorna. Närmsta flygplats ligger i provinshuvudstaden Guilin ca 70 minuters taxiresa från Yangshuo. Det går bussar och tåg till storstaden Shenzen, nära Hong Kong.

Språkskolor i Yangshuo

Chinese Academy of Omeida Language College

Studera nära storslagen natur på en prisvärd studieort.

Skolor » Kinesiska » Yangshuo

- Läs mer här »