Live the Language Mandarin School Beijing

En skola med hög kvalitet och små klasser som hjälper dig att upptäcka Kina.

“Allt som allt var resan galet bra och jag kommer förhoppningsvis att åka igen. Jag vill verkligen ge komplimanger till skolan och alla som jobbade där, och lärarna så klart. Över all förväntan och supertrevliga. Terese Andersson
Ring Kristina Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

** UD har från och med 2020-02-17 gått ut med en avrådan alla resor till Hubei-provinsen samt från icke-nödvändiga resor till övriga delar av Kina med undantag för Hong Kong och Macao **

Live the Language (LTL) Mandarin School är en språkskola med hög kvalitet, välutbildade lärare och små klasser. De har tre campus i norra Kina där man pratar den renaste kinesiskan. Förutom i Beijing har de också en mindre skola där man ger individuella kurser i Chengde i bergen för dig som vill studera i lugn miljö med väldigt få västerlänningar. UD avråder från alla resor till Hubei-provinsen.

Centralt läge i Peking

Skolans huvudcampus har ett mycket bra läge i businessdistriktet i centrala Peking. Närmsta tunnelbanestation är Dawanglu. Skolan har fina lokaler designade enligt feng-shui. Man erbjuder sina studenter en bra studiemiljö och gratis Internet. Man har också en stor balkong där man ordnar barbeque någon gång i månaden.

Lev språket

LTL har som målsättning att hjälpa sina studenter att verkligen uppleva det riktiga Kina och få använda sin kinesiska i verkligheten. Man har ett Connection Kit för 1350 kr där man parar ihop dig med en kines med liknande intressen som hjälper dig att lära känna Peking utifrån dina intressen. Dessutom får du en Language Exchange Partner som hjälper dig med kinesiskan i utbyte mot att du hjälper honom/henne att öva på att prata engelska (eller svenska).

Skolan erbjuder också kulturkurser inom t.ex. Kung Fu, kalligrafi och kinesisk matlagning. Läser du privatlektioner finns också möjligheten att få din undervisning ute på stan.

Välkomstpaket ger dig en bra start

För att ge dig bästa möjliga start på din vistelse i Kina erbjuder skolan två prisvärda välkomstpaket. För 2590 kr får du hämtning på flygplatsen, en lånecykel under hela din vistelse, ett kartpaket som hjälper dig att ta dig runt i Peking, ett kinesiskt simkort förladdat för 10 minuter lokalsamtal samt ett buss- och tunnelbanekort förladdat med resor. Både buss- och telefonkortet ger dig rabatterade priser om du fyller på dem. Det finns också en deluxe variant för som även innehåller en månads träningskort, en utflykt till kinesiska muren, fem massagebehandlingar samt allt som nämnts ovan.

LTL är skolan för dig som vill bo och studera centralt samtidigt som du gör snabba framsteg och verkligen får komma in i den kinesiska kulturen.

Tre skäl att studera Kinesiska på Live the Language Mandarin School Beijing i Peking

Fakta om Live the Language Mandarin School Beijing

Minimiålder
16 år
Transfer
Skolan kan hämta dig på Beijings flygplats för 405 kr. Hämtning ingår också om du bokar något av skolans välkomstpaket (se skolbeskrivningen). Ankommer du efter kl 20.00 men innan 08.00 följande dag tillkommer cirka 295 kr.
Lov
Kinesiska nyåret 23-27/1 samt några nationella helgdagar.

Språkkurser och priser för Live the Language Mandarin School Beijing

“Jag talar flytande mandarin och har hjälpt många kinesiska turister att upptäcka Sverige och hjälper nu svenskar att upptäcka fantastiska Kina!”

Kontakta Kristina

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Live the Language Mandarin School Beijing.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Minigrupp (Small group) CSN

Längd: 1-25 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: 2020: Varje måndag förutom nybörjare som startar: 20/1, 10/2, 2/3, 23/3, 13/4, 4/5, 25/5, 15/6, 6/6, 20/6, 3/8, 17/8, 31/8, 21/9, 12/10, 9/11, 30/11, 21/12.

Du har 20 lektioner (à 55 minuter) per vecka i grupper om max 6 studenter (4 i genomsnitt). Du övar på alla fyra språkfärdigheterna tala, lyssna, läsa och skriva. Kurserna ges från nybörjarnivå upp till och med B1 på Europarådets språkfärdighetsskala. Kontakta oss om du redan har läst mycket kinesiska.

Kommentar: Kursen är CSN-berättigad från 13 veckor. Vi behöver din ansökan ca 2 månader innan kursstart för att du ska hinna med att ansöka visum och eventuella studiemedel.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Minigrupp hos Live the Language Mandarin School Beijing CSN

Kombinationskurs (Small group & Individual/culture class) CSN

Längd: 1-25 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag förutom nybörjare som startar enligt - 2019: 14/1, 11/2, 4/3, 25/3, 15/4, 6/5, 27/5, 17/6, 1/7, 15/7, 29/7, 12/8, 26/8, 16/9, 8/10, 28/10, 18/11, 9/12, 30/12

Du har 20 lektioner (à 55 minuter) per vecka i grupper om max 7 studenter (4 i genomsnitt). Därutöver har du antingen 10 privatlektioner per vecka med skräddarsydd undervisning eller 10 kulturlektioner per vecka. Dessa lektioner är 60 minuter långa. I kulturklasserna är ni upp till tre personer, välj mellan: Tai Chi, Kung Fu, Kinesisk matlagning, Kinesisk målning, Kaligrafi, Kinesisk musik, Peking operamask målning och Paper Cutting. Gruppundervisningen ges från nybörjarnivå upp till och med B1 på Europarådets språkfärdighetsskala. Kontakta oss om du redan har läst mycket kinesiska.

Kommentar: Kursen är CSN-berättigad från 13 veckor. Vi behöver din ansökan ca 2 månader innan kursstart för att du ska hinna med att ansöka visum och eventuella studiemedel. För kulturklasser utöver Tai Chi tillkommer material- och lokalkostnad med 530 kr per vecka.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Kombinationskurs hos Live the Language Mandarin School Beijing CSN

Individuell kurs (Standard Individual, 20h 1on1) CSN

Längd: 1-8 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje dag året runt.

Du har 20 lektioner (à 60 minuter) per vecka med en egen lärare. Kursens innehåll anpassas efter dina behov och din språknivå. Kursen kan ges på alla nivåer. För ett tillägg på 675 kronor för en vecka eller 1215 kronor för två veckor, kan du boka Beijing Safari vilket innebär att två av dina dagliga lektioner ges ute i verkligheten på stan i Peking. Detta program rekommenderas främst för dig som inte kan så mycket kinesiska. För ett tillägg på 1350 kronor per vecka, i max två veckor, kan du ta skolans Discover Beijing program. Då får du din undervisning på historiska platser runt om i staden. Programmet ges på alla nivåer. Kostnad för transport och biljetter ingår inte i priset.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Individuell kurs hos Live the Language Mandarin School Beijing CSN

Intensiv individuell kurs (Intensive individual, 30h 1on1) CSN

Längd: 1-25 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje dag året runt.

En kurs för dig som vill göra snabba framsteg på kort tid. Kursens innehåll anpassas efter dina behov och din språknivå. Du läser 20-30 lektioner (à 60 minuter) per vecka med en egen lärare. Om du väljer 20 lektionersalternativet så ingår också 10 kulturlektioner per vecka, så totalt blir det ändå 30 lektioner per vecka. I kulturklasserna är ni upp till tre personer, välj mellan: Tai Chi, Kung Fu, Kinesisk matlagning, Kinesisk målning, Kaligrafi, Kinesisk musik, Peking operamask målning och Paper Cutting. Det finns också men möjlighet att få en del av din undervisning ute på stan i Peking. Läs mer under den individuella kursen med 20 lektioner ovan.

Kommentar: För kulturklasser utöver Tai Chi tillkommer material- och lokalkostnad med 540 kr per vecka.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensiv individuell kurs hos Live the Language Mandarin School Beijing CSN
Det slutade med att jag bokade en två månaders kurs i Beijing på LTL language school, ett av de bästa besluten jag någonsin tagit.Susanna - Läs berättelsen här
Allt som allt var resan galet bra och jag kommer förhoppningsvis att åka igen. Jag vill verkligen ge komplimanger till skolan och alla som jobbade där, och lärarna så klart. Över all förväntan och supertrevliga. Terese Andersson

Boende på Live the Language Mandarin School Beijing

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Delad lägenhet

Du bor i enkelrum med självhushåll i en delad lägenhet. Du har eget badrum och balkong medan du delar kök med de andra som bor där. De är antingen kineser eller utländska studenter. Kom gärna med önskemål. Lägenheterna ligger vid China Media University, fyra stationer från skolan. Gemensam TV och Internet finns i lägenheterna.

Anmälan Live the Language Mandarin School Beijing med Delad lägenhet

Värdfamilj med halvpension

Du bor i enkelrum med halvpension i noggrant utvalda värdfamiljer. Här får du chansen att öva din kinesiska även på kvällstid. Många familjer bor centralt på gångavstånd från skolan och resvägen med kkollektivtrafik ska aldrig vara mer än cirka 30 minuter. Familjerna bor i moderna hem med TV i vardagsrummet och Internet.

Anmälan Live the Language Mandarin School Beijing med Värdfamilj med halvpension

Studieorter » Kinesiska » Peking » Live the Language Mandarin School Beijing

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor