Centro di Cultura Italiana

Erbjuder matlagningslektioner.

“Jag älskade Bologna! Staden var jättefin, lagom stor, maten var fantastisk! En väldigt rolig stad att plugga i eftersom det är en så stor studentstad. Bologna ligger också väldigt bra till, det är lätt att med tåg ta sig till andra städer och delar av Italien! Lovisa Innergård
Ring Kristina Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

** UD har från och med 2020-03-06 gått ut med en avrådan från icke-nödvändiga resor till norra Italien **

Skolan Cultura Italiana har ett fantastiskt läge, så centralt som man kan komma i Bologna. De huserar i en pampig byggnad, Palazzo Pepoli, ett medeltida palats med en personlig stil och härlig atmosfär. På övervåningen finns en datasal med datorer för studenterna och trådlöst internet. Det är en rätt stor skola med 70-120 studenter av blandade nationaliteter.

Lär dig laga mat som en italienare

På anslagstavlan annonseras de aktiviteter och utflykter som planeras den kommande veckan. Tanken med aktiviteterna är att studenterna verkligen ska lära känna Bologna och den italienska kulturen, med många tillfällen att praktisera sin italienska. Till en av de mest populära aktiviteterna hör de matlagningslektioner som äger rum hos en italiensk kock, där man får lära sig att laga traditionella italienska maträtter, som sedan avnjuts av alla på kursen.

Fakta om Centro di Cultura Italiana

Minimiålder
16 år
Transfer
Transfer från Bologna flygplats kostar 50 EUR (ca 540 kr). Det går även en buss från flygplatsen till centrala Bologna som kostar cirka 60 kr.
Lov
2018: 1/11, 24/12 - 6/1. 2019: 22/4, 1/5, 15/8, 1/11, 23/12-6/1 2020.

Språkkurser och priser för Centro di Cultura Italiana

“Italien är som ett andra hem för mig. Jag har både bott och pluggat i Italien. Jag hjälper dig gärna med din resa dit!”

Kontakta Kristina

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Centro di Cultura Italiana.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Minigrupp (Small Group Course, 20lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag. Ej nybörjare.

Du har 20 lektioner (à 50 minuter) i grupper på högst 5 studenter. De första två lektionerna varje dag fokuserar på grammatik, struktur och vokabulär, medan de sista två är mer inriktade på konversation. Då grupperna är så pass mycket mindre än på normalkursen är detta ett bra alternativ för dig som vill ha en mer intensiv undervisning under kort tid. Lektionerna hålls antingen på förmiddagen mellan 09:00 och 12:40, mellan 11:20 och 16:40 eller på eftermiddagen från 13:00 och 16:40 med 20 minuters paus emellan lektionerna.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor. Boende betalas på plats i Bologna. Priser finns under fliken Boende.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Minigrupp hos Centro di Cultura Italiana CSN

Normalkurs (Intensive course, 20lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag (även nybörjare).

Du har 20 lektioner (à 50 minuter) i grupper på högst 12 studenter. De första två lektionerna varje dag fokuserar på grammatik, struktur och vokabulär, medan de sista två är mer inriktade på konversation.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor. Boende betalas på plats i Bologna.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Centro di Cultura Italiana CSN
Hela resan från början till slut var över förväntan!Sara - Läs berättelsen här
Jag älskade Bologna! Staden var jättefin, lagom stor, maten var fantastisk! En väldigt rolig stad att plugga i eftersom det är en så stor studentstad. Bologna ligger också väldigt bra till, det är lätt att med tåg ta sig till andra städer och delar av Italien! Lovisa Innergård

Boende på Centro di Cultura Italiana

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Delad lägenhet

Du bor i en lägenhet som du delar med andra studenter och/ eller din hyresvärd, du har ditt eget sovrum och delar kök och badrum. Om ni är två som reser tillsammans kan ni bo i dubbelrum, annars har du ett eget rum. Du betalar lägenheten på plats i Bologna.

Anmälan Centro di Cultura Italiana med Delad lägenhet

Värdfamilj utan mat

Du bor hos en italiensk värdfamilj. Inga måltider ingår men du har tillgång till kök så att du kan laga dina egna måltider. Du betalar inkvarteringen på plats i Bologna.

Anmälan Centro di Cultura Italiana med Värdfamilj utan mat

Studieorter » Italienska » Bologna » Centro di Cultura Italiana

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor