LSI Paris

Vår mest prisvärda skola centralt belägen i Paris.

“Jag är jättenöjd med hela språkresan, från det administrativa innan resan till vistelsen i Paris och boendet hos värdfamiljen! Toppen!Maja, november 2019
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

LSI Paris ligger centralt beläget i det historiska hjärtat av Paris, alldeles i närheten av shoppingkvarteret Saint Honoré, Place Vendôme, L'Opéra och det välkända muséet Louvren.

Nära skolan hittar du även en hel del små butiker och mysiga caféer. Skolan ligger på andra våningen i ett gammalt 1700-talshus där du finner lugnet från det livliga gatulivet utanför. Klassrummen är ljusa och moderna. Under rasterna kan du koppla av med en kopp kaffe bredvid receptionen. Som student här har du även tillgång till multimediarum, allrum och dagstidningar. Majoriteten av studenterna är mellan 20-30 år men det finns givetvis både äldre och yngre studenter.

Brett kursutbud

Förutom normal- och intensivkursen kan du även läsa en förberedande kurs inför DELF-examen eller välja olika inriktningar för affärsfranska. Utöver examensförberedand-kurser erbjuder skolan kurser så som "French with Cooking" och "French with History of Art". Givetvis finns det även möjlighet att välja privatlektioner med olika antal lektioner per vecka. Kontakta oss om du är intresserad av dessa alternativ.

Sevärdheter i Paris

Du kan fortsätta att öva din franska på fritiden genom de olika utflykter skolan erbjuder till sevärdheter och kulturevenemang runt om i Paris. Några av det sociala programmets höjdpunkter är bland annat ost- och vinprovning, fransk frukost samt guidad tur. Skolans personal tipsar även gärna om olika konserter, teatrar och andra föreställningar som är på gång. Även längre utflykter till Versailles och övriga delar av Frankrike ordnas.

Tre skäl att studera Franska på LSI Paris i Paris

Fakta om LSI Paris

Minimiålder
16 år
Transfer
Du kan boka skolans transfer från Charles de Gaulle eller Orly för 100 EUR (ca 1080 kr).
Lov
2020: 1-5/1,13/4,1/5,8/5,21/5,1/6,14/7,15/8,1/11,111/11,19/12-3/1 2021

Språkkurser och priser för LSI Paris

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan LSI Paris.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General 20) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag utom för nybörjare som endast kan starta första måndagen varje månad.

Du har 20 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter. Under lektionerna förbättrar du snabbt din vardagliga kommunikation på franska. Två lektioner per dag fokuserar ni på vokabulär, grammatik och uttal samt två lektioner med fokus på att prata, lyssna, läsa och skriva. Undervisningen ges på ett varierande sätt med hjälp av bland annat kursböcker, rollspel och tidningar. Du har lektioner måndag till fredag kl 09.00 - 12.40.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med tre veckor. Kurslitteratur tillkommer med 10 EUR (ca 110 kr) per vecka.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos LSI Paris CSN

Terminskurs (General 20) CSN

Längd: 12-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag utom för nybörjare som endast kan starta första måndagen i varje månad.

Du har 20 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter. Under lektionerna förbättrar du snabbt din vardagliga kommunikation på franska. Två lektioner per dag fokuserar ni på vokabulär, grammatik och uttal samt två lektioner med fokus på att prata, lyssna, läsa och skriva.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med tre veckor. Kurslitteratur tillkommer med 10 EUR (ca 110 kr) per vecka.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Terminskurs hos LSI Paris CSN

Intensivkurs (Intensive 30) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag utom för nybörjare som kan starta första måndagen i varje månad

Du har 30 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter. Under lektionerna förbättrar du snabbt din vardagliga kommunikation på franska. Två lektioner per dag fokuserar ni på vokabulär, grammatik och uttal samt två lektioner med fokus på att prata, lyssna, läsa och skriva. På förmiddagen har du samma upplägg som normalkursen. Intensivkursen har lektioner från kl 09.00-12:40 och fortsätter sedan efter lunch kl 13.40-15. 20.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med tre veckor. Kurslitteratur tillkommer med 10 EUR (ca 110 kr) per vecka.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos LSI Paris CSN

Kvällskurs (Evening French) CSN

Längd:
Min. ålder: 16

Startdatum: Januari, april, juli och september.

LSI Paris erbjuder kvällskurser för dig som inte har möjlighet att studera på dagtid. Du går igenom språkets alla delar så som läsa, skriva, lyssna och prata. Kursen är på halvtid och du har undervisning två gånger i veckan, måndag och torsdag från kl 18.30-20.00. Kursen ges på tre nivåer; nybörjare, A1/A2; B1/B2. Läs gärna mer om nivåerna genom att klicka här.

Det är i regel få deltagare per grupp vilket gör att studenter kan ha möjlighet att lyfta specifika ämnen som de vill prata om under kursen. Vänligen notera att kursen kräver minst 5 deltagare för att hållas.

Denna kurs kan endast läsas av personer som redan bor i Paris och har annan sysselsättning som gör att de inte kan delta på ordinarie kurser. Kontakta oss för pris.

Kommentar: Denna kurs räknas inte som heltidsstudier men kan vara CSN-berättigad. En bokningsavgift på 1000 kr tillkommer på ovanstående priser.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Kvällskurs hos LSI Paris CSN
Jag avslutar snart min kurs på LSI som jag startade i november, jag är supernöjd med dem och vill väldigt gärna komma tillbaka dit!Felicia, mars 2019
Jag är jättenöjd med hela språkresan, från det administrativa innan resan till vistelsen i Paris och boendet hos värdfamiljen! Toppen!Maja, november 2019 - Läs berättelsen här

Boende på LSI Paris

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj med frukost

Du bor hos en fransk familj eller dam. Du har enkelrum och frukost. Skolans familjer bor max 40 minuter från skolan med lokaltrafik vilket är mycket bra pendlingstid för Paris. Du kan välja halvpension för ett tillägg på 80 EUR (ca 865 kr) per vecka. Om du inte vill ha middag fredag och lördag kväll så blir tillägget istället 60 EUR (ca 650 kr) per vecka. Studenter under 18 kan endast boka halvpension. Ankomst sker på söndag före kursstart och du lämnar boendet lördag efter kursslut, senast kl 12.00. Dubbelrum kan ordnas för två kompisar som reser tillsammans, kontakta oss för pris. Tillägg kan göras för eget badrum.

Anmälan LSI Paris med Familj med frukost

Residence MIJE Le Marais

Skolan samarbetar med flera olika residens och ett av dessa är Residence MIJE Le Marais ligger 10 minuter promenad från skolan. Du har egen dusch men delar toalett. Du bokar del i ett dormitory room som tar emot 4-10 personer. Du har halvpension, dvs frukost och middag inkluderat. Tillägg kan göras för helpension.

Vänligen notera att residenset har olika priser beroende på säsong, kontakta oss för aktuella priser.

Om du vill ha ett eget boende rekommenderas APPART'CITY, kontakta oss mer information och priser. Du måste vara minst 18 år för att bo här.

Anmälan LSI Paris med Residence MIJE Le Marais

Studieorter » Franska » Paris » LSI Paris

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor