Malaca Instituto 15-18

Är du lite äldre är ungdomskursen på vår vuxenskola Malaca Instituto ett bra tips. Kursen vänder sig främst studenter mellan 15-18 år (men tar emot upp till 20år) och skolan är en av Europas bästa språkskolor.

Ring Kristina Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Språkresa till Málaga 15-18 år

Det här är en toppenkurs som är unik i sitt slag, för ungdomar främst i åldern 15-18 år, men studenter upp till 20 år är välkomna på skolans ungdomskurser. På Spaniens kanske bästa språkskola läser du spanska med andra studenter i samma ålder från hela världen. Här är det hög klass på allting, från undervisning och lokaler till boende och fritidsaktiviteter.

Språkskolan

Malaca Instituto är en av Europas absolut bästa språkskolor. Den är berömd för sin undervisning som är av högsta kvalitet, sitt egna genomarbetade kursmaterial, ett unikt utbildningssystem, sina engagerade lärare och sitt unika campus. Skolan har kvoterat nationaliteterna på skolan för att inget land ska bli för dominerande och är medlem i EAQUALS (en mycket krävande europeisk kvalitetsorganisation), CEELE och IALC.

Skolan ligger i ett mysigt område i östra Málaga med mindre än 10 minuters promenad till stranden och 10 minuters bussresa till själva centrum. Skolan har en liten restaurang med rimliga priser som serverar såväl frukost, lunch, middag som kaffe och snacks. Dessutom finns det en liten biosalong samt en härlig swimmingpool där man kan bada eller sitta och göra läxorna. Det finns gratis trådlöst internet på skolan.

Kurser och datum

Kursen vänder sig till unga vuxna i åldern 15-18 år, men som nämnt välkomnar kursen studenter upp till 20 år. Skolan erbjuder två olika kurser för ungdomar där upplägget med 15 lektioner (à 50 minuter) per vecka är vanligast bland våra studenter. För studiemotiverade studenter rekommenderar vi skolans plus kurs som ger fler lektioner per vecka samt kombinerar grupp - och privatundervisning. Kontakta oss för mer information och priser för ungdomskurs PLUS.

Du har 15 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 10 studenter. Lektionerna äger vanligtvis rum på eftermiddagen då du har olika aktiviteter på förmiddagen. Kursen ges på alla nivåer, från nybörjare till avancerad. Du kan gå 2, 4 eller 6 veckor.

Startdatum 2020 är: 15/6, 29/6, 13/7, 27/7 (2, 3 eller 4 veckor), 10/8 (endast 2 veckor).

Boende

Studenter som är 15 år måste bo i värdfamilj. Fr.o.m.16 år kan studenter välja mellan att bo i skolans residens och att bo i värdfamilj.

Residens

Skolans residens, Club Hispánico, är ett ombyggt hotell med hög standard. Residenset ligger precis bredvid skolan så du har tillgång till pool, solterrass, cafeteria, restaurang m.m. Det är också nära till stranden (cirka 10 minuters promenad) och restauranger. Alla rum har egen toalett med dusch eller bad. Du kan välja mellan enkelrum och dubbelrum. På residenset finns inga kokmöjligheter, men du kan lägga till halvpension, frukost och lunch måndag till fredag, frukost och middag på söndagar och frukost på lördagar. På residenset finns gratis Wi-Fi.

Familj

Du bor i dubbelrum eller enkelrum hos en spansk familj. Då har du halvpension (frukost och middag) och en naturlig möjlighet att praktisera din spanska på fritiden. Om du är under 16 år så måste du boka med helpension, fråga oss efter priser.

Fritidsaktiviteter

I kursen ingår ett fullspäckat aktivitetsprogram med olika aktiviteter och utflykter. Aktiviteterna äger rum på förmiddagen måndag till fredag och inkluderar bland annat museibesök, strandaktivteter, besök på vattenland och matlagningskurs. Under varje tvåveckors-period gör man en heldagsutflykt på helgen, till berömda städer och platser i regionen. Kursen börjar med en guidad tur i Málaga för att bekanta sig med staden, och avslutas med en avskedsfest.

Resan till Málaga

Vi skickar flygofferter till alla våra ungdomsresenärer för att göra din resa så smidig som möjligt, det går givetvis bra att boka eget flyg om ni föredrar det. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss.

Skolan hämtar och lämnar studenterna på flygplatsen i Málaga för transport till residenset eller värdfamiljen mot en avgift på 120 EUR tur och retur. (obligatoriskt tillägg för studenter under 16 år) Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss.

Fakta om Malaca Instituto 15-18

Minimiålder
15 år

Språkkurser och priser för Malaca Instituto 15-18

“Det jag älskar med Spanien är framförallt människorna! De är så intresserade och pratar mer än gärna spanska med en.”

Kontakta Kristina

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Malaca Instituto 15-18.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Ungdomskurs (Young Adult) CSN

Längd: 2, 3 eller 4 veckor
Min. ålder: 15

Startdatum: 2020 är: 15/6, 29/6, 13/7, 27/7 (2, 3 eller 4 veckor), 10/8 (endast 2 veckor)

Kursen vänder sig till unga vuxna i åldern 15-20 år. Du har 15 lektioner (à 50 minuter) per vecka i grupper på högst 10 studenter. Lektionerna äger vanligtvis rum på eftermiddagen då du har olika aktiviteter på förmiddagen. Kursen ges på alla nivåer, från nybörjare till avancerad. Du kan gå 2, 4 eller 6 veckor.

Startdatum 2020 är: 15/6, 29/6, 13/7, 27/7 (2, 3 eller 4 veckor), 10/8 (endast 2 veckor).

Observera! Ungdomar under 16 år måste bo i värdfamilj med helpension. Över 18 år har du möjlighet att även välja delad lägenhet. Mellan 16-18 kan du välja mellan värdfamilj eller residenset.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Ungdomskurs hos Malaca Instituto 15-18 CSN

Studieorter » Spanska » Málaga » Malaca Instituto 15-18

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor