GLS Berlin City Centre

Studera i centrala Berlin och utforska allt som staden har att erbjuda!

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Språkresa med GLS, 15-17 år

Tillsammans med GLS har vi nöjet att presentera nyheten för sommaren 2019 - Berlin City Centre! Berlin är en av de mest spännande och trendigaste städerna i Europa och är extra mycket i ropet just nu. Här finns en blandning av gammalt och nytt som tilltalar både ungdomar och vuxna. På denna kurs läser du mitt i centrala Berlin med studenter i samma ålder, dvs 15-17 år.

GLS erbjuder även kurser lite utanför Berlin; Berlin Villa för 16-17-åringar samt Berlin Watersports för 13-17-åringar.

Språkskolan

Skolan GLS Berlin har undervisat utländska studenter i tyska sedan 1983 och har nu ett brett program som inkluderar bl.a. vanliga språkkurser för vuxna, affärstyska, arbetspraktik och sommarkurser i tyska för ungdomar. Skolan är medlem i en rad kvalitetsorganisationer och har en modern undervisningsmetod där kommunikation står i fokus.

Berlin City Centre ligger i närheten av det berömda slottet Charlottenburg i centrala Berlin med floden Spree alldeles därtill och har kapacitet för max 60 elever samtidigt. Både undervisning och logi är på ett hotell.

Kurs och datum

Skolan är öppen mellan 28 juni och 2 augusti 2020 och det går bra att börja varje måndag under den perioden. Ankomst till skolan sker på söndagen före kursstart och avresa söndagen efter kursslut. Du väljer själv hur många veckor du vill läsa: minimum två och maximum sju veckor. Kurserna är på 20 lektioner à 45 minuter i veckan + hemläxor, i grupper på max 12 studenter.

Första dagen på kursen får man göra ett muntligt och skriftligt språktest för att lärarna ska se vilka förkunskaper man har, och sedan placeras man i en grupp med en lämplig nivå. Kursen ges från nybörjare till avancerad nivå. Allt kursmaterial ingår i kurspriset. Lärarna har alla tyska som modersmål och universitetsexamen i tyska. Studenterna kommer från hela världen, t ex Ryssland, Frankrike, England, Italien, Danmark, Mexiko, Bulgarien, Grekland, Portugal och USA.

Boende

Du bor antingen i trebäddsrum eller tvåbäddsrum som har eget badrum alternativt enkelrum med eget badrum. Helpension i cafeterian ingår. Du checkar in söndag före kursstart och lämnar boende söndag efter kursen slutar. Priserna nedan gäller för trebäddsrum och bilden är ett exempel, avvikelser kan förekomma.

Fritidsaktiviteter

När ni inte har lektioner så ordnar skolan en hel del fritidsaktiviteter där sport och kultur blandas. Exempel på aktiviteter är SUP, beach volleyboll, bouldering, besök på judiska museum och besök på museum för dataspel.

I kursen ingår två aktiviteter per dag i Berlin och Potsdam samt en heldagsutflykt per vecka.

Resan till Berlin

Vi hjälper dig gärna att boka flygresan, det kan vara skönt att ha allt samlat inför din kursstart. Du får en flygoffert när du är anmäld och bekräftad på kursen.

Skolan hämtar och lämnar studenterna på någon av Berlins flygplatser eller tågstationer. Detta ingår om man anländer och avreser på en söndag mellan kl 8 och 20. Reser man någon annan tid och/eller dag kostar transfern cirka 80 EUR enkel resa. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss.

Fakta om GLS Berlin City Centre

Minimiålder
15 år
Lov
2020:1/1,10/4,13/4,1/5,8/5,21/5,1/6,24-26/12,31/12

Språkkurser och priser för GLS Berlin City Centre

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan GLS Berlin City Centre.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Berlin City Centre 15-17 år (GLS City Centre ) CSN

Längd: 2-6 veckor
Min. ålder: 15

Startdatum: Varje måndag under perioder 2019-06-23 till 2019-08-11

I priset ingår språkkurs med 20 lektioner per vecka i grupper om max 12 studenter. Det ingår även 2 aktiviteter per dag, en heldagsutflykt per vecka samt eventuella inträden. Vidare ingår del i trebäddsrum med helpension. Tillägg kan göras för del i tvåbäddsrum, 105 EUR (ca 1135 kr) per vecka respektive 210 EUR (ca 2270 kr) per vecka för eget rum.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Berlin City Centre 15-17 år hos GLS Berlin City Centre CSN

Studieorter » Tyska » Berlin » GLS Berlin City Centre

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor