English in Totnes

Personlig boutique språkskola med väldigt bra värdfamiljer.

“Toppen! Fantastisk stad där det var lätt att känna sig hemma, jag vill dit igen! Pia Stern
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

English i Totnes är en familjedriven, självständig boutique språkskola som startade 1980 och har med andra ord många års erfarenhet och står representerar en härlig kombination av nytt och gammalt - traditionellt men modernt! Läs om staden Totnes här

Högklassig inkvartering hos värdfamiljer

Skolan ligger i det historiska Gate House mitt i Totnes. Den är godkänd av kvalitetsorganisationen British Council och medlem i English UK. Få skolor är så personliga och tar så väl hand om sina studenter. Lärarna är mycket engagerade och grupperna relativt små vilket gör att undervisningen blir intensiv och att man snabbt gör framsteg. Skolan och dess personal är mycket omtyckt av såväl studenter som lokalbefolkning. Många familjer i staden har under åren tagit emot internationella studenter och familjeinkvarteringarna är av mycket hög klass.

Bokstavligen något för alla åldrar

Skolan har verkligen något för alla åldrar, från 4 år och uppåt! Utöver vuxenprogrammen finns som nämnt barnkurser men även kurser som riktar sig till ungdomar och Young Adults 16-21 år. Skolan erbjuder även work placement från 16 år.Kontakta oss gärna för mer information om barn - och ungdomskurserna.

På fritiden erbjuder skolan aktiviteter. En dag kanske ägnas åt sport som tennis, minigolf, paddling, ridning, volleyboll, badminton m.m. Andra dagar ordnas aktiviteter som teater- och biobesök, båttur på Dart, filmkväll, vandring på Dartmoor, pubkväll i Totnes och senare på natten vidare till Torquay för att upptäcka stadens vibrerande nattliv. Längre utflykter på helgen går till olika ställen i Devon och Cornwall som fiskehamnen i Brixham, shopping i Plymouth, Land´s End, Tintagel m.m. Utflykterna är till självkostnadspris.

Tre skäl att studera Engelska på English in Totnes i Totnes

Fakta om English in Totnes

Minimiålder
16 år
Transfer
Exeter airport: 65 GBP (ca 840 kr), dock 80 GBP (ca 1030 kr) på söndagar, du måste landa i god tid före 17.00. Heathrow: 126 GBP (ca 1620 kr) (266 samtliga dagar utom söndag)
Lov
21/12 2019 till 5/1 2020

Språkkurser och priser för English in Totnes

“Jag har under åren både bott i och gjort flera resor till Storbritannien och jag kan inte annat än älska den brittiska accenten och kulturen. Jag hjälper dig gärna med din språkresa hit! ”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan English in Totnes.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, 15lpw) CSN

Längd: 1-24 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 15 lektioner à 60 minuter per vecka. Grupperna har högst 15 studenter per klass. I undervisningen ingår träning av grammatik, uttal, hör- och läsförståelse samt skriftlig framställning. Mycket tid ägnas också åt konversation. Under perioden 25/6-17/8 2018 måste du vara minst 21 år för att läsa kursen.

Om du vill läsa terminsvis rekommenderas följande startdatum: 7/1,8/4,19/8,21/10 2019. Vänligen notera att du kan få terminspris, kontakta oss gärna.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor och uppåt. Om det inte finns någon som är på samma nivå som du erbjuds du istället att läsa ett färre antal individuella lektioner. Kursmaterial kan tillkomma. Avgift för lån av iPAD utanför klassrummet tillkommer på plats med 20 GBP (ca 260 kr) per vecka samt en deposition på 100 GBP (ca 1285 kr) .

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos English in Totnes CSN

Intensivkurs (Intensive english, 21lpw) CSN

Längd: 2-24 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser totalt 30 lektioner per vecka. På förmiddagarna läser du Normalkursen med 20 lektioner à 45 minuter per vecka i en grupp med högst 15 studenter. På eftermiddagarna läser du 10 lektioner à 45 minuter per vecka i en grupp med högst 15 studenter. Under perioden 25/6-17/8 2018 måste du vara minst 21 år för att läsa kursen.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor och uppåt. Om det inte finns någon som är på samma nivå som du erbjuds du istället att läsa ett färre antal individuella lektioner. Kursmaterial kan tillkomma. Avgift för lån av iPAD utanför klassrummet tillkommer på plats med 20 GBP (ca 260 kr) per vecka samt en 100 GBP (ca 1285 kr) deposition.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos English in Totnes CSN

Kulturupplevelse Totnes (Cultural Experience, 15lpw) CSN

Längd: 1-2 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2019 : Varje måndag mellan 7 januari - 20 december.

Kursen är ett perfekt sätt för dig som vill förbättra dina konversationskunskaper. Det är en unik kurs som bara går att läsa på skolor som ingår i Language in Group-nätverket. Vill du vara borta en längre period går det bra att kombinera denna kurs med valfri annan på samma skola.

Kursen är utformad för att göra lärandet mer minnesvärt och för att man ska göra det mesta av sin vistelse i Totnes. Alla lektioner hålls utanför skolan, vid en intressant plats eller kulturellt viktig byggnad. I Totnes lär du dig engelska genom att utforska allt från slott till landsbygd. Du har 15 lektioner per vecka och varje lektion är 60 minuter. Kurser riktar sig till studenter på nivån B1 till C1. Läs gärna mer om referensverket för språknivåer här

Kommentar: För att kunna ansöka om CSN måste du läsa minst 3 veckor. Du kan kombinera denna kurs med exempelvis normalkurs för att få en längre vistelse.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Kulturupplevelse Totnes hos English in Totnes CSN
Att plugga engelska i just Totnes, som ligger i sydvästra England, skulle visa sig vara ett utmärkt val.Emelie - Läs berättelsen här
Toppen! Fantastisk stad där det var lätt att känna sig hemma, jag vill dit igen! Pia Stern

Boende på English in Totnes

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj halvpension

Du bor i en engelsk värdfamilj och har enkelrum och halvpension, dvs frukost och middag. Familjerna i Totnes är mycket trevliga och engagerade så vi kan verkligen rekommendera dem. Familjerna bor på gångavstånd till skolan. Om du önskar specialdiet tillkommer ett tillägg på 25 GBP (ca 325 kr) per vecka. Kontakta oss för pris för helpension.

Anmälan English in Totnes med Familj halvpension

Privatrum

Du bor i hos en privatperson/familj men sköter dig själv såtillvida att du har tillgång till köket och kan laga din egen mat. Du har ditt eget rum och delar kök och badrum. Du bor nära skolan.

Anmälan English in Totnes med Privatrum

Studieorter » Engelska » Totnes » English in Totnes

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor