Språkresor till Totnes

Totnes, en livlig småstad med hippieinfluenser och vackra historiska byggnader och ligger i det vackra landskapet Devon i sydvästra England.

Staden är liten men full av liv och ligger bara 15 minuter från kusten, nära staden Dartmoor. Det som gör Totnes speciellt är dess hippieinfluenser med stort intresse för musik, konst och teater. Staden har en unik atmosfär med gatumusikanter, gatukonstnärer och marknad på fredagar och lördagar. High Street är gatan där allt händer. Här hittar du alla de charmiga restauranger, caféer, butiker och pubar som Totnes är stolt över.

Stadens befolkning är passionerat aktiva när det gäller sin älskade stad och som student välkomnas du med öppna armar. Omgivningarna runt staden är fantastiskt vackra och inbjuder till promenader och utflykter i det böljande landskapet.

Upptäck staden från vattnet

Totnes grundades på 900-talet av saxarna då de ansåg att platsen var en perfekt höjd att bygga en fästning på, kvarlämningar av den finns kvar än i dag. Genom staden flyter floden Dart stillsamt fram. Tidigare användes den för transport och handel, numera mer som ett nöje; du kan nämligen ro på floden och upptäcka staden från vattnet. Överallt i staden kan du se byggnader från olika epoker i Totnes historia.

Avstickare

Att studera språk i Totnes gör att du har den perfekta startpunkten för utflykter. Kända sevärdheter är Dartmoorheden (där Sherlock Holmes Baskervilles Hund utspelades), Torbay - Englands riviera, Exeter med sin katedral, King Arthurs borg i Tintagel, Bath med sitt romerska bad och St Ives - en känd semesterort i Cornwall.

Språkskolor i Totnes

English in Totnes

Personlig boutique språkskola med väldigt bra värdfamiljer.

Skolor » Engelska » Totnes

- Läs mer här »