Lexis Korea Seoul 13-17 år

Upplev en oförglömlig sommar mitt i Gangnam med mycket fokus konversation.

Ring Anna Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Studera koreanska mitt i Gangnam på Lexis Korea!

Seoul

Seoul är en av världens folkrikaste städer. Själva staden har ungefär 10 miljoner invånare men inom the Seoul National Capital Area vilket är som deras motsvarighet till Stockholms län bor nästan halva Sydkoreas befolkning på 24,5 miljoner. Vilket också gör den till det näst största storstadsområdet i världen! Ungefär 1,1 miljon människor som bor där är utlänningar.

Sport-, kultur- och studentstad

I modern tid har Seoul varit värd för både OS och fotbolls-VM. År 2010 utsågs Seoul till världens designhuvudstad, mycket tack vare den imponerande infrastrukturen. Seoul är också en riktig studentstad med ett antal prestigefyllda universitet. Således är det den perfekta studieorten för dig som vill lära dig koreanska och verkligen lära känna Sydkorea och dess historia. Nattlivet går inte heller av för hackor.

Lexis Korea

Lexis är en språkskoleorganisation som funnits i många år i Australien. Därifrån har man tagit med sig värdefulla erfarenheter till sin språkskola i Seoul. Till skillnad mot andra språkskolor i Korea så har Lexis stor erfarenhet av västerländska studenter. De har flexibla kurser med undervisning alla vardagar. Man tar mycket väl hand om sina studenter och ser till att du får ut så mycket som möjligt av dina koreanskastudier. Ett stort plus är att även flera hundra koreaner studerar engelska på skolan så det är lätt att få koreanska vänner. Språkskolan ligger på 11:e och 14:e våningen i en modern byggnad mitt i populära Gangnam och bara några minuter från tunnelbanan. Här finns 18 ljusa klassrum med AC och fönster från golv till tak. Hela skolan är utrustad med snabbt Wifi. De har också en student lounge med ett litet bibliotek och kök. Man ordnar olika aktiviteter och utflykter varje vecka och personalen hjälper dig gärna med tips på vad du kan göra i Seoul. I Seoul kommer du aldrig att ha tråkigt!

Undervisngen

Du har undervisning 3 x 60 minuters lektioner om dagen måndag-fredag i grupper om max 15 studenter. Normalt hålls lektionerna mellan kl. 9-12.15. Ni övar alla språkfärdigheter med mycket konversation så att du snabbt kan börja använda din koreanska i praktiken. Är du nybörjare så jobbar ni dock mycket med att lära in det koreanska alfabetet Hangul under den första veckan innan ni från anda veckan sätter igång med den riktiga språkinlärningen.

Aktiviteter

Aktiviteter hålls varje dag efter lunch och vanligtvis är du tillbaka till skolan kring 17:00 för att sedan ta dig hemåt till din värdfamilj.

Schema

Nedan finner du exempel på hur en vecka på Lexis i Gangnam kan se ut:

09:00 - 10:30: Lektion
10:30 - 10:45: Rast
10:45 - 12:15: Lektion
12:15 - 13:15: Lunch
13:15 - 17:00: Aktiviteter
Måndag: Rundtur i Gangnam-området
Tisdag: Gwanhhwamun Square, Cheonggyefloden
Onsdag: Lotte World Aquarium
Torsdag: Gwangjang-marknaden
Fredag: rundtur i Hongdae

Under helgerna finns det även frivilliga aktiviteter till självkostnadspris:
21 Juli - Korean folk village: 25000 WON (10:00 - 16:00)
28 Juli - DMZ Tour: 55000 WON (08:00 - 15:00)
4 Augusti - Seoul Grand Park: 20000 WON (10:00 - 16:00)

Boende

Du bor i enkel- eller dubbelrum hos en koreansk värdfamilj med halvpension, det vill säga att frukost och middag ingår. På så sätt får du naturligt mer umgänge och utbyte med din koreanska familj. Du får även chansen att verkligen få uppleva den koreanska kulturen och den goda maten. Dessutom lär du dig koreanska betydligt snabbare om du bor i en familj. Du kommer att få möjlighet att önska en familj som passar dig. Vill du att de ska bo i hus så får du vara beredd att pendla till förorterna.

Resan till Seoul

Det finns många flygbolag som flyger till Seoul och vi försöker alltid se till att alla som startar på samma datum reser tillsammans från Sverige. I paketpriset ingår transfer tur- och retur till flygplatsen och skjutsar dig hem till din värdfamilj som väntar på dig. Du bör inte boka flyg förrän du har fått en fullständig kursbekräftelse av oss.

Fakta om Lexis Korea Seoul 13-17 år

Minimiålder
13 år
Transfer
Transfer till och från flygplatsen är inkluderat i kurspriset

Språkkurser och priser för Lexis Korea Seoul 13-17 år

“Jag har studerat en termin i Seoul och har ätit, shoppat och turistat mig igenom staden som aldrig sover. Jag hjälper dig komma iväg på ditt eget äventyr!”

Kontakta Anna

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Lexis Korea Seoul 13-17 år.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Sommarprogram 13-17 år (Seoul Campus TAP programme) CSN

Längd: 1-4 veckor
Min. ålder: 13

Startdatum: 2019: varje måndag mellan 15/7 - 9/8

Vad ingår: Transfer till och från flygplatsen, registreringsavgift, kursavgift, kursmaterial, aktiviteter, transport för aktiviteter, boende i värdfamilj med halvpension.

KurskostnaderPris
1 vecka11675 kr.
2 veckor20130 kr.
3 veckor27375 kr.
4 veckor34620 kr.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Sommarprogram 13-17 år hos Lexis Korea Seoul 13-17 år CSN

Studieorter » Koreanska » Seoul » Lexis Korea Seoul 13-17 år

Förverkliga Sydney-drömmen - boka nu och få rabatt! - Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor