Yeungnam University

Läs koreanska till bra priser på ett populärt universitet.

“Jag skulle helt klart rekommendera folk att studera på Yeungnam om de är intresserade att studera i Korea. Skolan var mycket billigare än de i Seoul, de har tagit väl hand om mig och jag tycker lärarna är bra. Oscar Johansson
Ring Kristina Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

** UD har från och med 2020-03-06 gått ut med en avrådan från icke-nödvändiga resor till Daegu och provinsen Gyeongbuk **

Yeungnam är ett av Koreas större universitet med ca 25 000 studenter. Universitetet är topprankat inom Engineering och rankat topp 20 av alla Koreas ca 400 instutitioner för högre utbildning.

Studentstad

Universitetet härstammar från Daegu där man har ett campus men huvudcampuset där språkskolan finns i närliggande Gyeongsan ca 30 minuter från Daegu med tunnelbana. Gyeongsan är en riktig studentstad med drygt 200 000 invånare som ingår i storstadsregionen Daegu. Yeungnam University har ett av Koreas största och lummigaste campusområden där du kan studera i en avslappnad miljö.

Språkskolan KLI

Yeungnams Korean Language Institute öppnade 2002 och har i dagsläget ca 240 studenter. De flesta av dessa läser koreanska med målsättningen att läsa vidare på Yeungnams undergraduate program. Som student på Yeungnams KLI har du tillgång till många av universitetets omfattande faciliteter.

Stick ut ur mängden!

Ta chansen att upptäcka en annan del av Korea. Här är levnadsomkostnaderna och skolavgifterna lägre än i Seoul. Utlänningar är inte lika vanliga här och västerländska studenter brukar dra till sig mycket uppmärksamhet.

Language Exchange Program

På Yeungnam University har du möjlighet tat delta i deras LEP - Language Exchange Program, vilket innebär att du och en till internationell student träffar två koreanska studenter 4 timmar eller mer per vecka för att prata utveckla era språkkunskaper. Ni kan fina, åka på utflykter eller det ni känner för, huvudsaken är att ni får ett språk- och kulturutbyte.

Tre skäl att studera Koreanska på Yeungnam University i Daegu

Fakta om Yeungnam University

Minimiålder
18 år
Transfer
Skolan kan hjälpa till med transfer. Kontakta oss för mer information.
Lov
Skolan ger fyra tioveckorsterminer per år, däremellan är det lov.

Språkkurser och priser för Yeungnam University

“Jag har studerat en termin i Seoul och har ätit, shoppat och turistat mig igenom staden som aldrig sover. Jag hjälper dig komma iväg på ditt eget äventyr!”

Kontakta Kristina

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Yeungnam University.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Terminskurs (Regular Korean Course) CSN

Längd: 20-60 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: 2020: 3/3, 2/6, 1/9, 3/12och snarlika datum 2021

Du studerar 24 lektioner à 50 minuter per veckan i grupper som vanligtvis inte innehåller mer än 12 elever. Du övar på att prata, lyssna, läsa och skriva. Ni läser och pratar om ämnen som popkultur, nyheter och Korea. På fredagarna ges ibland speciella föreläsningar eller utflykter.

Utöver de lärarledda lektionerna förväntas du att lägga tid på självstudier. Du förväntas gå igenom det du har studerat under lektionen, förbereda dig för morgondagens innehåll samt göra klart läxor. Detta för att du ska hänga med på lektionerna.

KurskostnaderPris

Kommentar: Kursmaterial tillkommer på plats för 50000 KRW En antagningsavgift på 2900 kronor tillkommer på den här skolan. Extrakostnader för kurslitteratur kan tillkomma på plats. Anmälningsdeadline är tre månader innan kursstart men anmäl dig gärna tidigare än då du kommer att behöva ansöka om CSN och studentvisum etc.

Blueberry hjälper dig med ansökan, CSN, visuminformation, boende, försäkring, ankomstinformation och allt annat som behöver ordnas inför kursstarten. Skolan förbehåller sig rätten att ändra priset på ej betalda terminer (vanligtvis kring årsskiftet). Nyligen har vi fått information om att Korea från Juli 2019 enligt ny lag kräver att alla utländska studenter som studerar längre än 6 månader i landet tecknar Koreas National Health Insurance. Kostnaden för försäkringen beräknas ligga kring 500 kronor per månad.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Terminskurs hos Yeungnam University CSN
Daegu är en riktigt mysig stad och denna språkskolan är verkligen superb!Tommy - Läs berättelsen här
Jag skulle helt klart rekommendera folk att studera på Yeungnam om de är intresserade att studera i Korea. Skolan var mycket billigare än de i Seoul, de har tagit väl hand om mig och jag tycker lärarna är bra. Oscar Johansson

Boende på Yeungnam University

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Residens/studiolägenheter

Skolan erbjuder både enkel och dubbelrumsboende i små enkla studiolägenheter och residens i ett antal olika byggnader nära campus. Både vi och tidigare Blueberrystudenter till skolan rekommenderar enkelrumsalternativet i första hand. Beroende på byggnad varierar storlek och standard. Enligt skolans uppgifter är lägenheterna vanligtvis utrustade med AC, internet (LAN), köksvrå, kylskåp, badrum och garderob, förutom säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Du har också tillgång till tvättmaskin. Enkelrum innebär normalt att ett dubbelrum bokas för en person. Enkelrum kan normalt bara bokas i mån av plats.

I priset ingår också en deposition på 150000 KRW som du eventuellt kan få tillbaka en del av när du flyttar ut om du lämnar rummet i ett bra skick. I boendepriset ingår kostnader för utilities (el, gas och vatten) upp till ca 200 kr/rum och månad. Vid högre förbrukning får du själv betala mellanskillnaden. Om du inte får plats i skolans egna studiolägenheter så förbehåller sig skolan att boka in dig i en likvärdig lägenhet på gångavstånd från skolan med hjälp av lokal boendeförmedlare med samma hyra och villkor som skolans normala boende.

Anmälan Yeungnam University med Residens/studiolägenheter

Studieorter » Koreanska » Daegu » Yeungnam University

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor