Global Village Hawaii

Vässa engelska i en trygg men spännande miljö. Välkommen till paradisön!

“Tack för allting, min resa va otrolig! Linnea, mars 2019
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Global Village Hawaii ligger centralt i Honolulu, bara några minuters promenad från stranden. En vistelse här ger dig verkligen en minnesvärd resa och med sin härliga kombination av stad, strand, natur, aktiviteter och upplevelser.

Med ledorden "Serious learning and serious fun" är Global Village Hawaii en spännande språkskola. Förutom stort fokus på undervisningen lägger personalen också ned mycket tid på att planera och genomföra spännande aktiviteter.

Bara engelska i Honolulu

Skolan har en strikt English Only-policy som innebär att alla på skolan enbart kommunicerar på engelska. Detta gör att man inte lockas till att prata något annat språk med sina vänner under skoltiden.

Skolan har en något äldre medelålder än våra andra språkskolor, här ligger den på ca 27 år. Oftast sker undervisningen också i smågrupper, med ett genomsnitt på ca 11 studenter. Under högsäsong kan andra lokaler komma att användas, kontakta oss för mer information.

Fullt aktivitetsschema

Skolan anordnar aktiviteter i princip varje dag. Vissa är återkommande, andra specialaktiviteter och vissa kan du göra när du själv känner för det om du bara pratar med skolans aktivitetspersonal.

Första måndagen av din kurs anordnas en orienteringstur där skolans personal visar dig runt i Honolulu och berättar allt du behöver veta inför din vistelse. Resten av veckan varierar men det kan bestå av allt från lektioner i ukulele, hula-dans, segling med katamaranbåt, surfing, bada med delfiner, grillfest på stranden och mycket annat. Det anordnas aktiviteter både på eftermiddagar, kvällar och helger. Det erbjuds även flera olika volontärinsatser som är gratis.

Tre skäl att studera Engelska på Global Village Hawaii i Honolulu

Fakta om Global Village Hawaii

Minimiålder
16 år
Transfer
80 USD (ca 795 kr) kr enkel väg, 130 USD (ca 1290 kr) tur och retur. Är ni två eller fler som åker tillsammans blir det billigare per person. Transfer ingår vid ankomst vid bokning av residens.
Lov
2020: 1/1, 20/1, 17/2, 26/3, 25/5, 11/6,3/7,21/8,7/9,12/10,26/11,27/11,25/12

Språkkurser och priser för Global Village Hawaii

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Global Village Hawaii.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Semesterkurs (General English, 16lpw) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 16 lektioner (á 50 minuter) undervisning per vecka i grupper om max 15 studenter men genomsnittet är 12 studenter per klass. Du har lektioner måndag-torsdag. Fokus ligger på samtliga delar av språket (prata, lyssna, läsa och skriva) och målet är att du ska få en så omfattande utveckling av språket som möjligt. Ofta arbetar man i mindre grupper eller i par för att träna konversation.

Du rekommenderas att börja på något av skolans startdatum då de visar början på varje studieperiod. Studieperioden består av 4 veckor och avslutas med en "graduation ceremony" då alla som slutar får ta emot sitt diplom. Även om du inte slutar på ett slutdatum som motsvarar en studieperiod så får du ett diplom. Har du inte möjlighet att börja på skolans rekommenderade starter går det bra att börja valfri måndag.

Kommentar: Lektioner måndag-torsdag. En ’Technology & Copy’ avgift tillkommer med cirka 25 USD (ca 250 kr) per vecka. Du kan inte ansöka om studentvisum för att läsa denna kurs i högst 12 veckor. Du reser då in på turistvisum och kan stanna upp till 90 dagar.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Semesterkurs hos Global Village Hawaii CSN

Normalkurs (General English, 20lpw) CSN

Längd: 2-12veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 20 lektioner (á 50 minuter) undervisning per vecka i grupper om max 15 studenter. 16 av dessa lektioner har du tillsammans med Normalkursen där fokus ligger på samtliga delar av språket (prata, lyssna, läsa och skriva) och målet är att du ska få en så omfattande utveckling av språket som möjligt.

Utöver detta har du fyra extratimmar där du väljer inriktning mot t ex Business English, IELTS, TOEFL eller TOEIC. För dessa finns det ofta en lägsta språknivå som du måste uppnå. Kontakta oss för mer information.

Du rekommenderas att börja på något av skolans förvalda startdatum då de visar början på varje studieperiod. Studieperioden består av 4 veckor och avslutas med en "graduation ceremony" då alla som slutar får ta emot sitt diplom. Även om du inte slutar på ett slutdatum som motsvarar en studieperiod så får du ett diplom. Om du inte kan börja på rekommenderade startdatum går det bra att börja valfri måndag.

Kommentar:

En ’Technology & Copy’ avgift tillkommer med cirka 25 USD (ca 250 kr) per vecka. Väljer du att läsa TOEFL, IELTS eller TOEIC så tillkommer en examenskostnad på plats.

Du reser in på turistvisum och får stanna upp till 90 dagar. Om du vill läsa en längre period än 12 veckor måste du välja intensivkursen

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Global Village Hawaii CSN

Intensivkurs (General English 25lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 25 lektioner (á 50 minuter) undervisning per vecka i grupper om max 15 studenter. 16 av dessa lektioner har du tillsammans med Normalkursen där fokus ligger på samtliga delar av språket (prata, lyssna, läsa och skriva) och målet är att du ska få en så omfattande utveckling av språket som möjligt.

Utöver detta har du fyra extratimmar där du väljer inriktning mot t ex Business English, IELTS, TOEFL eller TOEIC. För dessa finns det ofta en lägsta språknivå som du måste uppnå. Kontakta oss för mer information.

Dessutom läser du 5 valbara timmar per vecka där du väljer vad du vill fokusera mer på. Exakt vad som erbjuds varierar men det kan vara bland annat Hawaiis kultur, grammatik, uttal, filmkunskap eller så kan du få extralektioner inför din examen inom IELTS, TOEFL eller TOEIC.

Du rekommenderas att börja på något av skolans förvalda startdatum då de visar början på varje studieperiod. Studieperioden består av 4 veckor och avslutas med en "graduation ceremony" då alla som slutar får ta emot sitt diplom. Även om du inte slutar på ett slutdatum som motsvarar en studieperiod så får du ett diplom. Om du inte kan börja på ett rekommenderat startdatum går det bra att börja valfri måndag.

Kommentar: En ’Technology & Copy’ avgift tillkommer med 25 USD (ca 250 kr) per vecka. Väljer du att läsa TOEFL, IELTS eller TOEIC så tillkommer en examenskostnad på plats.

Om du läser kursen i 13 veckor eller mer är kursen CSN-berättigad Kontakta oss i sådana fall för prisuppgift på ditt antal önskade kursveckor.

För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi rekommenderar då att du gör din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos Global Village Hawaii CSN

Cambridgekurs förberedande (Cambridge preparation FCE or CAE, 20lpw) CSN

Längd: 9, 10 eller 12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: 2020: Kontakta oss för datum

Denna kurs fokuserar på att du ska klara av Cambridgeexamen i slutet av kursen. Cambridgeexamen ges här på två olika nivåer, där FCE är den första och CAE den andra. Läs gärna mer i vår examensguide eller kontakta oss om du är osäker på nivåerna.

Hur intensiv din kurs är beror på längden. För 9 veckor läser du 30 lektioner/vecka, för 10 veckor läser du 27 lektioner/vecka och för 12 och 13 veckor läser du 22 lektioner/vecka. Grupperna består av max 15 studenter, men vanligtvis omkring 11. Om du vill få en CSN-berättigad kurs kan du kombinera denna kurs för att få minst 13 veckor.

Kommentar: Examenskostnad tillkommer på plats med 330 USD (ca 3270 kr). Vid sen registrering för examen tillkommer ytterligare mellan 50 USD (ca 495 kr) - 175 USD (ca 1735 kr). Vänligen notera kursslut respektive examensdatum. Ibland behövs boende en längre period än angiven kurslängd. En ’Technology & Copy’ avgift tillkommer 25 USD (ca 250 kr) per vecka. Cambridge kursmaterial tillkommer med 115 USD (ca 1140 kr). För studier mer än 18 timmar per vecka och/eller längre än 90 dagar krävs studentvisum. Vi rekommenderar då att du anmäler dig minst 2-3 månader före önskad kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld. Du kan kombinera denna kurs med exempelvis normalkurs för att komma upp i 13 veckor, vilket krävs för att ansöka om CSN.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Cambridgekurs förberedande hos Global Village Hawaii CSN

Semesterkurs Engelska + surf (English + Surfing, 16lpw) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 16 lektioner (á 50 minuter) undervisning per vecka i grupper om max 15 studenter. Lektioner hålls måndag till torsdag.Fokus ligger på samtliga delar av språket (prata, lyssna, läsa och skriva) och målet är att du ska få en så omfattande utveckling av språket som möjligt.

Utöver engelskalektioner har du två tillfällen med en timmes privat surfundervisning per vecka. Detta alternativ är bra både för dig som är helt nybörjare men även om du har lite erfarenhet sedan tidigare.

Är du inte intresserad av surfing? Skolan erbjuder ett liknande upplägg för andra extraämnen. Välj mellan Engelska + bodyboarding, Engelska + fitness, Engelska + hula, Engelska + yoga och Engelska + ukulele. Kontakta oss för pris.

Du rekommenderas att börja på något av skolans förvalda startdatum då de visar början på varje studieperiod. Studieperioden består av 4 veckor och avslutas med en "graduation ceremony" då alla som slutar får ta emot sitt diplom. Även om du inte slutar på ett slutdatum som motsvarar en studieperiod så får du ett diplom.

Engelska +surf erbjuds även med 20 respektive 25 engelska-lektioner per vecka.Kontakta oss gärna för pris och information.

Kommentar: Finns även med 20 och 25 språklektioner per vecka, kontakta oss för pris. En ’Technology & Copy’ avgift tillkommer 25 USD (ca 250 kr) per vecka.

Du behöver inget studentvisum för att läsa denna kurs i högst 12 veckor. Du reser då in på turistvisum och kan stanna upp till 90 dagar.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Semesterkurs Engelska + surf hos Global Village Hawaii CSN

Semesterkurs Engelska + Fitness (English + Fitness, 16lpw) CSN

Längd: 2-6 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

Du har 16 lektioner (á 50 minuter) undervisning per vecka i grupper om max 15 studenter. Du har lektioner måndag till torsdag. Fokus ligger på samtliga delar av språket (prata, lyssna, läsa och skriva) och målet är att du ska få en så omfattande utveckling av språket som möjligt.

Utöver engelskalektioner har du totalt fem tillfällen med en timme med personlig tränare, sk personal training sessions. Medlemskap på gymmet ingår under hela studieperioden.

Är du inte intresserad av fitness? Skolan erbjuder ett liknande upplägg för andra extraämnen. Välj mellan Engelska + bodyboarding, Engelska + surf, Engelska + hula, Engelska + yoga och Engelska + ukulele. Kontakta oss för pris.

Du rekommenderas att börja på något av skolans förvalda startdatum då de visar början på varje studieperiod. Studieperioden består av 4 veckor och avslutas med en "graduation ceremony" då alla som slutar får ta emot sitt diplom. Även om du inte slutar på ett slutdatum som motsvarar en studieperiod så får du ett diplom.

Kommentar: Finns även med 20 och 25 språklektioner per vecka, kontakta oss för pris. Surflektionerna är i grupp. En ’Technology & Copy’ avgift tillkommer 25 USD (ca 250 kr) per vecka.

Du behöver inget studentvisum för att läsa denna kurs i högst 6 veckor. Du reser då in på turistvisum och kan stanna upp till 90 dagar.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Semesterkurs Engelska + Fitness hos Global Village Hawaii CSN
Tack för allting, min resa va otrolig! Linnea, mars 2019

Boende på Global Village Hawaii

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Residens Kaimuki

Kaimuki är ett populärt residens bland eleverna på skolan. Här bor du i ett privat sovrum med kokvrå och delat badrum. Förutom sovrum så finns även ett delat område där boenden på residenset kan grilla. Det finns även WiFi i byggnaden, en tvättstuga och ett cykelställ. Du tar dig till och från skolan med buss nr 9 och resan tar cirka 20 minuter. Om du vill cykla tar det cirka 20 minuter och cirka 40 minuter om du promenerar. Transfer vid ankomst inkluderas i priset. Du betalar en deposition på 300 USD (ca 2970 kr) samt en underhållsavgift på 100 USD (ca 990 kr). Du betalar 75 USD (ca 745 kr) i utcheckningsavgift.

Incheckning sker från 16.00 på ankomstdagen och du lämnar boendet senast kl 12.00. Om du behöver checka in/ut utanför de ordinarie tiderna (före 08.00/efter 17.00) tillkommer ett tillägg på 20 USD (ca 200 kr) som betalas på plats.

Detta residens bokas i minst 2 veckor utifrån studieperioderna om fyra veckor. Vänligen kontakta oss om andra datum är intressanta.

Anmälan Global Village Hawaii med Residens Kaimuki

Studio

Vill du ha ett självständigt boende rekommenderas studiolägenheterna. Då bor du ensam med kokvrå och privat badrum i den hippa stadsdelen Waikiki. Här har du skolan, nattlivet, stränderna och shoppingen bara ett stenkast bort.

Här tillkommer en kostnad på 20 USD (ca 200 kr) per vecka för Apartment Administrative Fee samt en kostnad för städning om 125 USD (ca 1240 kr) vid utflyttning.

Du betalar en deposition på cirka 200 USD (ca 1980 kr) vid inflytt, dessa pengar återfår man när man flyttar ut förutsatt att ingenting är förstört eller saknas.

Kontakta oss för information och pris på studio executive.

Anmälan Global Village Hawaii med Studio

Värdfamilj utan mat

Att bo i värdfamilj är det bästa sättet att utveckla din engelska. Genom att omge dig med människor som pratar engelska som modersmål tvingas du till att använda språket så mycket som möjligt. Du får också en chans att uppleva kulturen på Hawaii på ett sätt som är unikt för öns turister.

Du bor i ett enkelrum med delat badrum och ingen mat ingår. Du får dock tillgång till köket och kan använda det enligt värdfamiljens instruktioner. Värdfamiljerna bor ca 60 minuters bussresa från skolan.

Du kan också välja till helpension för ytterligare 80 USD (ca 795 kr) per vecka. Då ingår samtliga måltider där frukost och lunch är "self-served" och middagen förbereds av familjen.

Anmälan Global Village Hawaii med Värdfamilj utan mat

Studieorter » Engelska » Honolulu » Global Village Hawaii

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor