Språkresor till Honolulu

Aloha" och "färgglada blomsterkransar" - erkänn att du också associerar Hawaii med dessa ord? Hawaii är platsen som bjuder på långsamt svajande palmer längs en förtrollande sandstrand, klarblått vatten, höga surfvågor och välkomnande människor. En vistelse här ger dig verkligen en minnesvärd resa och här finns en härlig kombination av stad, strand, natur, aktiviteter och upplevelser. Välkommen till paradisön!

Fantastisk miljö och många soldagar

Honolulu är huvudstaden i delstaten Hawaii och är belägen på ön O'ahu, en av hundratals öar som hör till den nyaste av USA:s alla stater. Ön O'ahu (med smeknamn The Gathering Place) är den tredje största ön som hör till Hawaii och här bor ca 75% av Hawaiis invånare. Majoriteten av dem bor i staden Honolulu som är en viktig knytpunkt. Namnet betyder "skyddad hamn" eller "skyddad plats".

Då Hawaii består till stor del av vulkanöar är miljön väldigt dramatisk och utsikten från vissa platser rent magisk. Klimatet i Hawaii klassas som "tropiskt torrt" vilket innebär att det är mestadels torrt under sommaren och att temperaturen varierar lite under året. Honolulu har ca 278 soldagar per år och vattentemperaturen är behagligt varm året runt.

Vattensport och äventyr

Turismen är viktig för staten Hawaii och de mest populära öarna att besöka är Hawai'i, O'ahu, Maui, Kaua'i och Lana'i. De flesta turisterna kommer från USA:a fastland och Japan. Det mest populära turistområdet är Waikiki där det vimlar av shopping, restauranger, barer och hotell. Enligt Hawaiianerna själva är det också här som surfingen föddes. Många åker till Hawaii för att surfa och på de flesta stränderna kan du ta surflektioner. Om inte surfing är någonting för dig finns massvis av andra vattensporter att prova på: dykning, snorkling, vindsurfing och mycket, mycket annat.

Språkskolor i Honolulu

Global Village Hawaii

Vässa engelska i en trygg men spännande miljö. Välkommen till paradisön!

Skolor » Engelska » Honolulu

EARLY BIRD-rabatt för 2021 - Läs mer här »