EC Miami

Läs mitt på Lincoln Road, ett stenkast från stranden i Miami South Beach.

“Vad var roligast: ”Allt, från början till slut. Många nya vänner runt om i världen.” Anders Edström
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

EC är en populär språkkedja och vi jobbar med deras skolor världen över. Deras skola i Miami ligger mitt i South Beach, på trendiga Lincoln Road - the place to be!

Mitt i trendiga Miami, ett stenkast från stranden

EC Miami ligger i en cool byggnad mitt på Lincoln Road. Här finns 9 klassrum, uppkopplade datorer, gratis Wi-Fi, studentrum, TV och ECs härliga personal som kan hjälpa till med stort som smått. Lincoln Road är Miami Beachs mest berömda gata, med mängder av restauranger, barer, affärer och caféer. Det tar bara några minuter att gå till stranden och detta är själva definitionen av "South Beach".

Användbara kurser

Som på alla ECs skolor kan du här läsa flera olika kurser, av varierande intensitet. Mest populär är normalkursen, men vilken du väljer beror bl.a. på hur mycket tid och vilket mål du har. Fokus för undervisningen ligger på alla delar av språket: läsa, skriva, lyssna och tala, med extra tyngdpunkt på att få flyt i språket i verkliga situationer.

Strandhäng och resten av Florida

Det man ägnar sig åt, förutom plugg, i Miami har nästan uteslutande med stranden att göra. De vita stränderna är helt underbara och här tillbringar man mycket tid med att sola, bada, dyka och surfa. I Miami finns dock hur mycket som helst att göra: gå på NFL-matcher, shoppa, spela golf, besöka den berömda tatueringsstudion Miami Ink - det är upp till dig! Sedan finns ju resten av Florida att utforska, om man har tillräckligt med tid: från Universal Studios i Orlando till träskmarkerna i Everglades.

EC är duktiga på att få eleverna att känna sig välkomnade och att trivas. På måndagen när kursen börjar får studenterna ta del av den så kallade Orange Carpet Experience där skolan rullar ut sin organa matta (motsvarighet till röda mattan). De anordnas även en aktivitet redan på söndagen innan kursen börjar för att välkomna de nya studenterna lite extra.

Tre skäl att studera Engelska på EC Miami i Miami

Fakta om EC Miami

Minimiålder
16 år
Transfer
135 USD (ca 1340 kr) från Miami International Airport eller 180 USD (ca 1785 kr) från Fort Lauderdale Airport.25 USD (ca 250 kr) vid ankomst kl 00-07.00
Lov
2019:1/1,21/1,18/2,29/3,27/5,4/7,2/9,14/10,11/11,28/11,29/11,25/12, 2020: 1/1,20/1,17/2,25/5,3/7,7/9,12/10,11/11,26/11,27/11,25/12

Språkkurser och priser för EC Miami

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan EC Miami.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, 20lpw) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter men ofta är det färre. Lärarna lägger stor tyngdpunkt på konversation som varvas med grammatik, läs- och hörförståelse samt skrivövningar.

Kommentar: Du behöver inget studentvisum för att läsa denna kurs. Du reser in på turistvisum (ESTA) och kan stanna upp till 90 dagar.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos EC Miami CSN

Medelintensiv kurs (Semi-Intensive english, 24lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 24 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter. Lärarna lägger stor tyngdpunkt på konversation som varvas med grammatik, läs- och hörförståelse samt skrivövningar. Tre dagar per vecka har du fyra lektioner om dagen, och två dagar har du två extralektioner per dag. Ett perfekt alternativ för dig som vill läsa intensivt och lära mycket på kort tid, men samtidigt vill ha mycket fritid.

Kommentar: För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi behöver då din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld. Kursen är studiemedelsberättigad från 13 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Medelintensiv kurs hos EC Miami CSN

Intensivkurs 30 (Intensive english, 30 lpw) CSN

Längd: 2-36 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du har 30 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter. Lärarna lägger stor tyngdpunkt på konversation som varvas med grammatik, läs- och hörförståelse samt skrivövningar. Förutom de 20 vanliga lektionerna per vecka har du 10 tillvalslektioner per vecka. Dessa väljer du själv från det utbud som finns.

Skolan erbjuder även en förberedande kurs för TOEFL-examen, samma priser som för intensivkurs. Läs mer i vår examensguide och kontakta oss gärna för mer information.

Kommentar: För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi behöver då din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld. Kursen är studiemedelsberättigad från 13 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs 30 hos EC Miami CSN

Examensförberedandekurs Cambridge 30 (Cambridge exam course preparation, 30lpw) CSN

Längd: 10 eller 12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: 2019: FCE: 7/1-15/3 examen 15/3 (10v), 18/3-7/6 examen 11/6 (12v), 23/9-13/12 med examen 14/12 (12v). CAE: 7/1-15/3 examen 16/3 (10v), 18/3-7/6 examen 12/6 (12v), 23/9-13/12 med examen 14/12 (12v).

Du har 30 lektioner (à 45 minuter) per vecka i grupper på högst 15 studenter. Du läser allmän engelska och förbereder dig samtidigt för att göra en Cambridgeexamen, som du gör sista veckan på kursen. Vänligen notera datum för kursslut respektive examensdatum.

Cambridgeexamen ges här på två olika nivåer: First Certificate (FCE) eller Advanced (CAE). Läs gärna mer om nivåerna i vår examensguide

Ett tips är att kombinera denna kurs för minst 13 veckors vistelse då kurserna är CSN-berättigade från 13 veckor!

Kommentar:

Kursen är studiemedelsberättigad om du väljer att kombinera den här kursen med Medelintensiv eller Intensivkursen, så att du studerar totalt minst 13 veckor.

Examensavgift tillkommer med cirka 415 USD (ca 4110 kr) och betalas på plats om du väljer att ta examen i Miami.

För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi rekommenderar då att du gör din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Examensförberedandekurs Cambridge 30 hos EC Miami CSN

Engelska för arbetet (English for work) CSN

Längd: 1-10 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag

I dagens internationella samhälle kan det i vissa fall vara en förutsättning att kunna kommunicera på engelska i arbetslivet. Denna kurs ger dig möjlighet att vässa dina engelskakunskaper och gör dig tryggare. Skolan själva beskriver kursen enligt följande: "For those who want to compete successfully in today's global workplace, this intensive course develops the fluency, accuracy and the specific communication skills you need to advance confidently in your chosen career."

Kursen har 30 lektioner per vecka, varav 20 lektioner normalkurs (se beskrivning för "normalkurs") och 10 lektioner i affärsengelska. Du läser i gruppen om 12 studenter i genomsnitt, max 15. Affärsengelskan har fokus på att förbättra ditt språkbruk i jobbsituationer där områden så som möten, presentationer, förhandlingar, budget, CSR berörs. Andra exempel på kursens innehåll är telefonkonversationer och umgänge med internationella partners. Ni jobbar på att få flyt i språket och bli mer exakta i ert språkbruk.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 13 veckor. För att läsa denna kurs kommer du att behöva ansöka om studentvisum och vi rekommenderar då att du gör din anmälan cirka 2-3 månader innan kursstart. Vi ger dig mer information om visumprocessen när du är anmäld

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Engelska för arbetet hos EC Miami CSN
Vad var roligast: ”Allt, från början till slut. Många nya vänner runt om i världen.” Anders Edström

Boende på EC Miami

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Bayshore

Boendet ligger cirka 25 minuters resa med kollektivtrafik från skola och mitt bland affärer, restauranger och caféer. Du har självhushåll och delat badrum. Bilderna nedan är endast exempel, avvikelser kan förekomma.


Anmälan EC Miami med Bayshore

Lenox Residence

Detta är ett nytt boende för 2020 och har ett härligt läge endast 5 minuter från skola. Skolan beskriver detta som ett boutique-boende och det mesta finns här. Varje rum har ett kassaskåp (safe), tv, AC, hårtork, WiFI, strykjärn. Städning och lakan är inkluderat. Du har eget badrum men delar kök och gemensamma utrymmen.Ankomst sker lördag innan kursstart och du lämnar boende lördag efter avslutad kurs. Reser du med en kompis går det att boka dubbelrum, kontakta oss för pris. Bilden är endast exempel, avvikelser kan förekomma.

Anmälan EC Miami med Lenox Residence

Värdfamilj med frukost

Du bor hos en amerikansk familj med frukost inkluderad. Du kan välja att lägga till halvpension mot ett tillägg på 95 USD (ca 945 kr) per vecka. Om ni är två som reser tillsammans kan ni dela rum, annars har du ett eget rum. Badrum och övriga utrymmen delas med de andra i familjen. Lakan och handdukar ingår, och i de flesta familjer har du tillgång till Internet.

Miami är en stor stad och familjerna bor över hela staden. Det finns familjer som bor i South Beach, på 20-30 minuters gångavstånd från skolan. Det finns också familjer i andra delar av staden, där det tar längre tid att resa till skolan. Det går alltid att ta sig med kollektivtrafik till skolan vilket brukar ta cirka 45-60 minuter.


Anmälan EC Miami med Värdfamilj med frukost

Studieorter » Engelska » Miami » EC Miami

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor