Amauta

Omtyckt språkskola. Kombinera med undervisning i regnskogen!

“Cusco är en kanonstad! Vänliga människor, skolan ligger nära det mesta. Fin skola, bra personal som gjorde allt för att studenterna skulle trivas. Bra! Johan Hulander
Ring Kristina Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

Amauta Spanish school är en fantastisk skola som alltid får skyhöga omdömen från studenterna. Skolan huserar på två våningar i en byggnad i kolonialstil med vackra blå balkonger som är typiska för just Cusco. Här finns 7 ljusa klassrum och ett flertal mindre områden där man kan ha privatlektioner eller sitta och studera på egen hand. Med ett toppenläge på gatan Calle San Augustin och endast två kvarter från kända Plaza de Armas så är det lätt att ta sig runt och utforska staden.

Personlig skola med bred nationalitetsmix

Amauta är en rätt stor skola, med 50-60 studenter på lågsäsong och 80-120 studenter på högsäsong. Nationaliteterna och åldrarna är blandade, med många studenter från västra Europa, USA, Brasilien, Australien och Kanada. Personalen pratar flera språk och är otroligt vänliga och tillmötesgående.

Passa på att uppleva allt i äventyrsväg!

För alla studenter ingår en välkomstmiddag på måndag kväll. Under veckorna ordnar skolan olika aktiviteter som filmvisningar, salsaklasser, matlagningslektioner, sport, musik m.m. Det finns också möjlighet att åka på en mängd olika utflykter och resor då skolan driver en egen resebyrå, Dos Manos, som ordnar alltifrån vandringar längs Inkaleden till forsränning på floden Urubamba. Skolans studenter har 5% rabatt på resebyrån. I Cusco rekommenderas varmt att bo i värdfamilj, då peruanerna är kända för sin gästvänlighet och verkligen tar väl hand om sina studenter.

Kombinera med kurs i regnskogen

När du läser på skolan i Cusco kan du kombinera detta med att, mot en extrakostnad, byta ut en eller flera av dina veckor mot en tid i "El Valle Sagrado" eller regnskogen Manu. I El Valle Sagrado sker undervisningen i byn Taray, på 15 minuters promenad från Pisac. Här befinner du dig mitt ibland Inkafolkets gamla trakter. och kan utforska ännu fler av deras lämningar. I regnskogen Manu kombinerar du spanskundervisning med djungelutflykter i en av de häftigaste miljöerna i Peru. Observera att du endast kan boka kursen i El Valle Sagrado eller Manu när du är på plats i Cusco, då kurserna där endast ges när tillräckligt många studenter vill läsa kurser där.

Transfer

Skolan erbjuder gratis transfer under vissa tider från Cuscos flygplats till ditt boende, kontakta oss för mer information.

För att komma till Cusco är det enklast att flyga från Lima vilket tar cirka en timme. Om du anländer på eftermiddagen eller kvällen så har skolan ett övernattningspaket:
Paket: Transfer från flygplatsen i Lima, en natt på pensionat i Lima, transfer till flygplatsen i Lima, flygbiljett tor Cusco för ca 445 USD + skatt.

Observera att detta pris kan ändras beroende på tillgänglighet. Kontakta oss för mer information.

Fakta om Amauta

Minimiålder
18 år
Transfer
Skolan erbjuder gratis transfer under vissa tider från Cuscos flygplats till ditt boende. Kontakta oss för mer info samt se ovan.
Lov
1/1, 10/4, 1/5, 11/6, 24/6, 29/6, 28-29/7, 30/8, 8/10, 1/11, 8/12, 24/12 (efter klockan 14), 25/12, 31/12 (efter klockan 14).

Språkkurser och priser för Amauta

“Rytmerna och musiken är det som jag älskar allra mest med Sydamerika. ”

Kontakta Kristina

Här hittar du kurser och priser för språkskolan Amauta.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (Group course) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 55 minuter) per vecka i små grupper. Du lär dig alla aspekter av språket med hjälp av en kommunikativ och dynamisk undervisningsmetod. Förutom själva språket så lär du dig också en hel del om livet i Peru och andra latinamerikanska länder.

Kommentar: Svenska medborgare behöver inget visum för att resa till Peru och stanna i 90 dagar. Passet måste vara i gott skick, innehålla minst två ostämplade sidor och vara giltigt minst sex månader efter hemkomsten.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos Amauta CSN

Terminskurs (Group course) CSN

Längd: 13-48 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 55 minuter) per vecka i små grupper. Du lär dig alla aspekter av språket med hjälp av en kommunikativ och dynamisk undervisningsmetod. Förutom själva språket så lär du dig också en hel del om livet i Peru och andra latinamerikanska länder.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 13 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Terminskurs hos Amauta CSN

Kombinationskurs (Best of both (20+5)) CSN

Längd: 1-12 veckor
Min. ålder: 18

Startdatum: Varje måndag.

Du har 20 lektioner (à 55 minuter) per vecka små grupper samt fem individuella lektioner per vecka. Detta är en bra kurs för dig som vill få ut mycket av undervisningen på kort tid och/eller vill ägna särskild tid åt dina specifika behov.

Kommentar: Det går också att ha 10 individuella lektioner per vecka. Kontakta oss för pris.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Kombinationskurs hos Amauta CSN
Cusco är en kanonstad! Vänliga människor, skolan ligger nära det mesta. Fin skola, bra personal som gjorde allt för att studenterna skulle trivas. Bra! Johan Hulander

Boende på Amauta

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj

Du bor hos en peruansk familj. Du har enkelrum och halvpension. Familjerna är mycket vänliga och är intresserade av att ta emot studenter från Europa. De är av peruansk medelklass och bor på cirka 25-35 minuters gångavstånd från skolan. Skolan försöker att endast placera en student per familj, om du inte bett att få bo med den du reser med, men ibland kan det vara upp till tre studenter per familj. Tänk på att då det är konstant vattenbrist i Cusco så är det inte alla familjer som har en vattentank, och varmvattnet är inte alltid som det vi är vana vid. Det är samma priser per person om ni är två som reser tillsammans och vill bo i värdfamilj. Kontakta oss om ni är intresserade av detta.

Mot ett tillägg kan du bo i en s.k. Plusfamilj. Skillnaden är att komforten hos familjen är något högre (ingen lyx), t.ex. större rum och tvättservice. Skolan rekommenderar det för par eller äldre studenter. Kontakta oss för pris.

Anmälan Amauta med Familj

Skolans residens

Du bor i dubbel- eller enkelrum i själva skolbyggnaden och delar kök, badrum och andra allmänna utrymmen med andra studenter. Halvpension (frukost och lunch) ingår. Kontakta oss för pris för dubbelrum (endast om ni är två som reser tillsammans).

Anmälan Amauta med Skolans residens

Studieorter » Spanska » Cusco » Amauta

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor