IH London Executive Centre

Affärsengelska för studenter med höga krav på kvalitet.

“Förutom att förbättra språket tyckte jag det var väldigt lärorikt att diskutera olika "business" relaterade frågor och att få diskutera med personer från andra länder och kulturer. Kristin Johansson
Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

International House är en världsomspännande organisation för språkskolor av hög kvalitet. Vi samarbetar med IH-skolor på många olika orter bl.a. Rom, Sydney, Valencia och San Sebastian. Språkskolan IH London är godkänd av kvalitetsorganisationer som EAQUALS och British Council.

Affärsengelska med hög standard

IH Londons Executive Centre är specialiserat på professionella engelskkurser för näringslivet. Centret grundades för tjugo år sedan och har ett mycket gott rykte. Här kan du läsa engelska med många olika inriktningar tillsammans med studenter från hela världen. Genom åren har man anlitats av företag som American Express, KPMG, Shell, Phillips, Adidas, Calvin Klein, Coca-Cola, BMW, Benetton, AstraZeneca, Samsung, ABB, Sony etc.

Minimiåldern på Executive Centre är 21 år men de flesta kursdeltagarna är betydligt äldre än så. När du är anmäld till skolan kommer du att få göra ett språktest och en behovsanalys. Dessa följs sedan upp under första dagen på skolan för att säkra att du hamnar i en grupp som passar dig. Executive Centre ligger på ett separat våningsplan högst upp i byggnaden där du har tillgång till datorer, trådlöst Internet, engelska dagstidningar och coffee lounge.

Utnyttja det fantastiska läget vid Covent Garden

Skolan ligger i Covent Garden. Ett populärt område i centrala London där det finns mycket restauranger, teatrar och spännande affärer. Det är gångavstånd till tunnelbanestationerna Tottenham Court Road, Holborn, Leicester Square och Covent Garden (som är närmast skolan).

Under din första vecka på skolan bjuder man på en välkomstdrink där du kan lära känna deltagare på andra kurser. Du har också möjlighet att delta till självkostnadspris i teaterkvällar, restaurangbesök och andra arrangemang som skolan ordnar.

Specialkurser IELTS

Skolan erbjuder mycket bra IELTS-kurser i olika versioner då de är ett testcenter. Här kan du läsa kortare och intensiva kurser som fokuserar på att du ska klara av IELTS-provet i slutet av kursen.

Tre skäl att studera Engelska på IH London Executive Centre i London

Fakta om IH London Executive Centre

Minimiålder
16 år
Transfer
80 GBP (ca 1030 kr) från Heathrow. 75 GBP (ca 965 kr) från Stansted, 95 GBP (ca 1225 kr) från Luton och Gatwick.

Språkkurser och priser för IH London Executive Centre

“Skolan gav mig ett professionellt och internationellt intryck och jag gillar området Covent Garden! ”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan IH London Executive Centre.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Minigrupp 15 Business (Business english, 15lpw) CSN

Längd: Minst en vecka
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 15 lektioner (à 55 minuter per vecka) i grupper på högst 6 studenter. Välj mellan att läsa på förmiddagen, cirka kl 9-12, eller eftermiddagen cirka kl 13.15-16.15. Med Business-inriktningen ligger fokus på att förbättra ditt språkbruk i jobbsituationer såsom möten, förhandlingar, presentationer, telefonkonversationer och umgänge med internationella partners. Ni jobbar på att få flyt i språket och bli mer exakta i ert språkbruk.

Kommentar: Kursen är studiemedelberättigad från 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Minigrupp 15 Business hos IH London Executive Centre CSN

Minigrupp 30 Business (Business english, 30lpw) CSN

Längd: Minst en vecka
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 30 lektioner (à 55 minuter) per vecka i grupper på högst 6 studenter. Med Business-inriktningen ligger fokus på att förbättra ditt språkbruk i jobbsituationer såsom möten, förhandlingar, presentationer, telefonkonversationer och umgänge med internationella partners. Ni jobbar på att få flyt i språket och bli mer exakta i ert språkbruk.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Minigrupp 30 Business hos IH London Executive Centre CSN

Individuell kurs 15 (Individual one-to-one, 15lpw) CSN

Längd: 1-4 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 15 lektioner (à 55 minuter) per vecka med en egen lärare. Undervisningen anpassas helt efter dina behov och du får en möjlighet att mycket snabbt förbättra din engelska. Detta är en perfekt kurs om du till exempel behöver förbereda dig för en viktig presentation du ska hålla på engelska. Kursen kan ges med många olika specialinriktningar såsom: Aviation English For Pilots & Air Traffic Controllers, Finance, Human Resource Management, Marketing, Law, Politics and Diplomacy, Journalism, Information Technology, Engineering, Medicine och Business & Writing Skills. Denna kurs kan läsas med både fler och färre lektioner i veckan. Kontakta oss för pris.

Denna kurs kombineras vanligtvis med självstudier på Executive Centre eller en Minigrupp 15, se kombinationskursen nedan. Det finns också möjlighet att läsa mindre än en vecka, för pris kontakta oss.


Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med tre veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Individuell kurs 15 hos IH London Executive Centre CSN

Individuell kurs 30 (Individual one-to-one, 30lpw) CSN

Längd: Minst en vecka
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 30 lektioner à 55 minuter per vecka med en egen lärare. Undervisningen anpassas helt efter dina behov och du får en möjlighet att mycket snabbt förbättra din engelska. Detta är en perfekt kurs om du till exempel behöver förbereda dig för en viktig presentation du ska hålla på engelska. Kursen kan ges med många olika specialinriktningar såsom: Aviation English For Pilots & Air Traffic Controllers, Finance, Human Resource Management, Marketing, Law, Politics and Diplomacy, Journalism, Information Technology, Engineering, Medicine och Business & Writing Skills.

Denna kurs kan läsas med färre lektioner i veckan. Kontakta oss för pris.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med tre veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Individuell kurs 30 hos IH London Executive Centre CSN

Engelska för arbetet (English for work (25lpw)) CSN

Längd: 2-12 veckor
Min. ålder:

Startdatum: Varje måndag

Kursen riktar sig till dig som vill ha en intensiv kurs för att förbättra engelskan samt fokusera på engelska i arbetssammanhang. Studenter på denna kurs läser först med studenter som läser English for Life kl 09.00 -12:00 och på eftermiddagen är lektionerna fokuserade på engelska i arbetet (English for Work). Kursen har 25 lektioner per vecka (22h, 55min) i grupper om max 14 studenter.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Engelska för arbetet hos IH London Executive Centre CSN
Förutom att förbättra språket tyckte jag det var väldigt lärorikt att diskutera olika "business" relaterade frågor och att få diskutera med personer från andra länder och kulturer. Kristin Johansson

Boende på IH London Executive Centre

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Executive familj med frukost

Du bor i enkelrum med privat badrum hos speciellt utvalda familjer i London. Frukost ingår. Möjligheten finns att lägga till olika antal middagar per vecka.

Det finns även boende i familj i kategorierna "standard" och "superior",dessa alternativ är billigare.

Vänligen kontakta oss för andra prisuppgifter.

Anmälan IH London Executive Centre med Executive familj med frukost

Hotell

Det finns ett flertal 2-5 stjärniga hotell i närheten av skolan som skolan kan rekommendera. Kontakta oss för mer information.

Anmälan IH London Executive Centre med Hotell

Residens Chapter Living King’s Cross

Chapter Living är ett residens vid Kings Cross i centrala London. Här finns allt man kan behöva som student och Londons nattliv är bara ett stenkast bort. Du bor i en studiolägenhet med enkelsäng, privat badrum och en kokvrå. Kokvrån är utrustad men ta gärna med egen kökshandduk. Tunnelbanestationen Holborn är bara två stopp från Kings Cross och därifrån är det gångavstånd till skolan.

På residenset finns bland annat ett gym, tvättstuga, uppehållsrum och en egen biosalong. En deposition på GBP 250 krävs innan du flyttar in. Du kan minst boka 4 veckors vistelse här.

Anmälan IH London Executive Centre med Residens Chapter Living King’s Cross

Studieorter » Engelska » London » IH London Executive Centre

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor