EC Bristol

Prisvärd skola med hög klass i centrala Bristol.

Ring Ellen Anmälan CSN Lägsta pris. Garanterat.

EC Bristol ligger mitt på Queen's Square som är ett lugnt område trots sitt centrala läge. Området bär utmärkelsen Green Flag Award för att vara ett av de mest miljövänliga områdena i England.

EC Bristol

Skolans lokaler är spridda över tre våningar i ett nybyggt hus och öppnade under hösten 2010. Här finns 22 klassrum med interaktiva whiteboards, datasal med 14 datorer, gratis Wi-Fi i hela skolan, ett bibliotek och uppehållsrum för studenterna.

Första måndagen anordnas ett välkomstevenemang för nya studenter och under veckan ordnar skolan aktiviteter som filmkvällar, pubkvällar, biobesök, bowling och mycket annat. På helgerna har man oftast möjlighet att följa med på en längre utflykt till närliggande städer som Oxford, Bath eller London - då till självkostnadspris. Skolan har en bra mix på nationaliteter med studenter från hela världen. Åldersmässigt så är minimiåldern på skolan 16 år, men majoriteten av studenter är 18-25 även om det finns både äldre och yngre. Skolan tar max emot 380 studenter åt gången, men oftast är det färre, vilket gör att den är liten och personlig.

Tre skäl att studera Engelska på EC Bristol i Bristol

Fakta om EC Bristol

Minimiålder
16 år
Transfer
50 GBP (ca 645 kr) från Bristol Airport, 250 GBP (ca 3215 kr) från Heathrow
Lov
2020: 1/1,10/4,13/4,8/5,25/5,31/8,25/12,28/12

Språkkurser och priser för EC Bristol

“Jag har under åren både bott i och gjort flera resor till Storbritannien och jag kan inte annat än älska den brittiska accenten och kulturen. Jag hjälper dig gärna med din språkresa hit! ”

Kontakta Ellen

Här hittar du kurser och priser för språkskolan EC Bristol.
Observera att vi har en prisgaranti!

Kursöversikt

Normalkurs (General english, 20lpw) CSN

Längd: 2-24 veckor.
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 20 lektioner i veckan (à 45 minuter) i grupper om max 14 (vanligtvis 11) studenter. Här ligger fokus på vad EC kallar "Real English". Det betyder den engelskan som du använder i vardagen. Du får träna på alla aspekter av språket, men på ett roligt och lite mer äventyrligt sätt. Lärarna kräver att eleverna är aktiva på lektionerna och det är viktigt att lära sig genom att prova. Förutom arbetsböcker använder lärarna mycket aktuellt material som TV-klipp, tidningsartiklar och liknande.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Normalkurs hos EC Bristol CSN

Intensivkurs (Intensive english, 30 lpw) CSN

Längd: 2-24 veckor.
Min. ålder: 16

Startdatum: Varje måndag.

Du läser 30 lektioner i veckan (à 45 minuter) i grupper om max 14 (vanligtvis 12) studenter. Här ligger fokus på vad EC kallar "Real English". Det betyder den engelskan som du använder i vardagen. Du får träna på alla aspekter av språket men på ett roligt och lite mer äventyrligt sätt. Lärarna kräver att eleverna är aktiva på lektionerna och det är viktigt att lära sig genom att prova. Förutom arbetsböcker använder lärarna mycket aktuellt material som TV-klipp, tidningsartiklar och liknande. Under de 10 lektionerna i veckan som du läser utöver normalkursen har du möjlighet att göra din utbildning mer personlig genom att välja inriktning. Extraämnen är till exempel Comparative Culture & Communication, Academic English, Global Citizenship, Write Now, Media Studies eller Film Studies. Exakt vad som erbjuds varierar från skola till skola och dina val görs på plats.

Kommentar: Kursen är studiemedelsberättigad från och med 3 veckor.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Intensivkurs hos EC Bristol CSN

Examensförberedande Cambridge 30 lektioner (Cambridge exam prep, 30lpw) CSN

Längd: 12 veckor
Min. ålder: 16

Startdatum: 2019: FCE: 18/3-7/6 med examen 8/6. 9/9-29/11 med examen 3/12 CAE:11/3-31/5 med examen 1/6,9/9-39/11 med examen 4/12

Du läser 30 lektioner i veckan (à 45 minuter) i grupper om max 14 (vanligtvis 12) studenter. Här ligger fokus på att du ska klara av examen som du tar efter avslutad kurs. En Cambridge-examen består av fem delar: läsförståelse, uppsatsskrivning, hörförståelse, muntlig presentation och "use of English" (vilket innebär t ex grammatik, ordspråk och användandet av språket). Det här är en bra kurs för dig som vill ha ett oberoende intyg på din engelsknivå som är giltigt resten av livet. Vänligen notera att själva examen för Cambridge-testet kan vara en eller flera dagar efter att den förberedande kursen har avslutad kurs.Du kan med andra ord behöva boka extranätter för ditt boende.

Kommentar: Examensavgift betalas på plats och är ca 160 GBP (ca 2060 kr) beroende på nivå. Vänligen notera kursslut respektive examensdatum, du kan behöva extranätter för boende.

Kontakta oss för prisuppgift om du vill boka ett ej prisgivet veckoantal. Vår anmälningsavgift ingår i kurspriset och vi ger dig lägsta prisgaranti.

Anmälan Examensförberedande Cambridge 30 lektioner hos EC Bristol CSN

Boende på EC Bristol

Här hittar du beskrivningar av de boenden du kan boka via oss och språkskolan. Du kan även ordna eget boende om du så önskar.

Familj standard

Att bo tillsammans med en värdfamilj är det bästa sättet för dig att dels förbättra din engelska men också att komma in i staden, landet och språket. Du bor i ett enkelrum och delar badrum och allmänna utrymmen med familjen. Det ingår halvpension, d.v.s. frukost och middag varje dag. Värdfamiljerna ligger utplacerade runt om i Bristol och man får räkna med en restid på 25-40 minuter, oftast med buss. Värdfamiljerna har Internet. Du kan även välja att boka enkelrum med eget badrum, kontakta oss för pris. Specialdiet går att ordna mot ett tillägg på 45 GBP (ca 580 kr) per vecka.

Anmälan EC Bristol med Familj standard

Studentresidens Comfort Liberty Park

Att bo i residens passar dig som vill bo tillsammans med andra jämngamla studenter från hela världen. I detta residens som heter Comfort Liberty Park har du eget rum, privat badrum och självhushåll. Boendet ligger i hjärtat av Bristols studentområde och här finns affärer, restauranger, gym, barer och museum.

Här finns även biorum, gym, tvättstuga, cykelförråd, gemensamma utrymmen samt 24/7 reception .

Du promenerar till skolan på cirka 15 minuter. Ankomst sker lördag före kursstart och check in är från kl 13. Du lämnar boendet lördag efter avslutad kurs senast kl 10.00.

Anmälan EC Bristol med Studentresidens Comfort Liberty Park

Studentresidens Standard Print Hall Residence

Du har eget rum och delar gemensamma utrymmen såsom badrum och kök. Du når skolan på cirka 15 minuters promenad. Nedan är ett exempel på hur rummet kan se ut.


Anmälan EC Bristol med Studentresidens Standard Print Hall Residence

Studieorter » Engelska » Bristol » EC Bristol

- Läs mer här »

Senaste skolan du besökt

← Se alla skolor du har besökt

→ Stäng listan med skolor

Ja, skicka gärna mig mer information om skolorna jag har läst om.

→ Stäng listan med skolor