Inspirationskväll för att ta steget ut i världen!

Har du funderat på att studera språk utomlands? Det absolut bästa sättet att lära sig ett språk är att praktisera det i landet det faktiskt talas. Måndagen den 27 november kommer vår representant Lovisa till Göteborg för att hålla en inspirationskväll för hur du kan ge dig ut i världen för att studera och få nya upplevelser. Vi på Blueberry Språkresor har massa erfarenhet av språkstudier runtom i världen och utbudet är enormt. Alla vi som arbetar här har stått där du är idag, "Jag vill iväg, men hur?". Det är en djungel av både länder, städer och skolor men vi hjälper dig gärna med att ta de rätta valen. Då vi alla som arbetar här har besökt, bott, studerat och/eller arbetat utomlands kommer vi att ge dig alla förutsättningar du behöver till ett lyckat äventyr.

Under kvällen kommer vi att diskutera de vanligaste funderingarna du kan tänkas ha innan du ger dig ut på ett spännande äventyr och självklart kommer det finnas tid för att ställa de frågor som du undrar över! Vi hjälper dig med dina förberedelser för studier utomlands, majoriteten av våra skolor är dessutom CSN-berättigade.

Föranmälan gör du till hej@blueberrysprakresor.se eller via telefon 08-408 884 98. Din föranmälan ska innehålla:

Var: NTI-gymnasiet, Kronhusgatan 9, Göteborg

När: Måndagen 27 november, kl. 18.30-20.00

Blueberry Språkresor har över 30 års branscherfarenhet och erbjuder språkresor på alla kontinenter utom Antarktis. Vi har erfarna rådgivare som kostnadsfritt gärna hjälper dig att hitta en språkskola som passar just dig!

Ditt livs äventyr väntar dig, vad väntar du på? Ser fram emot att träffa dig i Göteborg!

Relevanta länder

Relevanta skolor

Publicerat tisdag 07 november 2017. Nyheten är giltig till tisdag 28 november 2017.

Nyheter » Inspirationskväll för att ta steget ut i världen!

Saknar du värmen? - Fira jul & nyår med rabatterat pris i Australien! - Läs mer här »