Engelska språkkurser utomlands

Investera i dig: Boosta engelskan! Att känna sig bekväm med sin engelska är verkligen en investering. Engelska är vår tids Lingua Franca, ett språk du kan göra dig förstådd på i stora delar av världen. Det bästa sättet att bli bekväm är såklart att åka till ett engelsktalande land och andas in språket och kulturen! Själva upplevelsen att leva, uppleva och bara andas luften och smaka atmosfären i staden och landet du är i ger verkligen minnen och erfarenhet för livet! Ta en språkkurs i USA, Storbritannien eller varför inte Sydafrika? Självklart har vi även engelskspråkiga länder så som Kanada, Malta, Australien och Nya Zeeland.

Vi har med andra ord språkresor till många olika engelsktalande länder och vi hjälper att hitta rätt destination för just dig!

Över 328 miljoner människor har engelska som modersmål och mellan 350 miljoner upp till en miljard människor har engelska som andra språk! På våra engelska språkresor har du vanligtvis undervisning 15-30 timmar i veckan med fokus på praktiskt språkbruk. Så fort du går utanför klassrummet får du öva dina språkkunskaper i verkligheten. På så sätt lär du dig språket mycket snabbare på en språkresa än du kan göra hemma. Sist men inte minst så innebär en språkresa även en massa roliga upplevelser utanför klassrummet!


Australien

Irland

Kanada

Malta

Nya Zeeland

Storbritannien

Sydafrika

USA

Språk » Engelska språkkurser utomlands

- Läs mer här »