Språkresor till St Julians

Från början var St Julians bara en simpel fiskeby men nuförtiden är det Maltas hippaste och mest fashionabla nöjescentrum.

Staden har ett brett utbud av barer, nattklubbar, restauranger, konserter och biografer. Folk kommer hit, turister som studenter, för att äta och dricka gott och dansa under stjärnorna. Det bästa är att allt ligger bara några hundra meter från det stora blå.

Två städer i en

St Julians har numera växt ihop med den större grannstaden Sliema. Tillsammans har de runt 22 000 invånare och utgör Maltas primära turiststad. Sliemas charmiga gamla gränder kryllar av små affärer, pubar och restauranger. Om du följer strandpromenaden västerut så befinner du dig snart i St Julians.

Ett paradis för vattensport

Om du är svag för vattenport har du kommit till paradiset. Här finner du några av de vackraste platserna i världen att dyka på eller varför inte vattenskidåkning, segling i världsklass och surfing som kan hålla dig sysselsatt länge. Klimatet är mycket behagligt året runt vilket har gjort Malta till ett populärt alternativ för engelska språkkurser även på vintern

Språkskolor i St Julians

EC Malta

Modern och ljus skola med varierat aktivitetsutbud

Skolor » Engelska » St Julians

- Läs mer här »