Språkresor till San Francisco

Det är skönt. Det är hippt. Det är brant. Det är San Francisco.

Kullarna reser sig brant i San Francisco i delstaten Kalifornien på USAs västkust. En stad med lång historia kantad av hippiekultur och kamp mot orättvisor. Där man värdesätter frihet och demokrati. San Francisco är som en skön hyllning till livet.

Bland spårvagnar och fängslande historia

Staden San Francisco är ett charmigt virrvarr av viktoriansk kontra modern arkitektur, spårvagnar som mot förmodan tar sig upp för de branta gatorna och mäktiga Golden Gate bron-där utsikten är magnifik. Gör en dagsutflykt till Alcatraz-ön där det legendariska och ökända fängelset med samma namn släppte sina sista fångar 1969. Yosemite national park erbjuder vild natur och ett spännande djurliv.

Himmelriket för vinkännare

I närheten av San Francisco ligger även USAs kanske mest kända vindistrikt, Napa Valley. Vackert som en dröm med vinodlingar som bildar ett naturligt rutmönster i landskapet producerar denna region mest vin i hela USA.

Hemligheten med San Franciscos storhet är invånarnas avspända och enkla förhållningssätt till livet. En skön stad med hippiekänsla helt enkelt.

Språkskolor i San Francisco

EC San Francisco

Populär skola mitt i möjligheternas stad!

Skolor » Engelska » San Francisco

- Läs mer här »