Språkresor till Cambridge

Cambridge - en traditions-kär studentstad med modern prägel och sjudande liv!

Cambridge förefaller vara det naturliga valet att studera i om målet är att lära sig klassisk brittisk engelska. Det verkar ha varit så ett tag för studenter har strömmat till staden ända sedan 1200-talet; här finns nämligen några av landets mest prestigefulla college. Man kan nog säga att det är den ständiga ström av studenter som ger staden en ung och dynamisk atmosfär, även om omgivningen är allt annat än ny. Det kan vara det som är charmen med Cambridge, tradition och förnyelse går samman och bildar en stad med både hjärta och själ.


Traditionellt färdmedel

Ett bra sätt att uppleva Cambridge på traditionellt sätt är punting – du stakar dig fram i små flatbottnade träbåtar på floden Cam som kantas av idylliska strand- och grönområden. Med andra ord en perfekt plats för en picknick eller eftermiddagsplugg. Cykel är ett annat färdmedel som fungerar utmärkt i Cambridge, på detta sätt kan du även nå alla de historiska sevärdheter som finns i utkanten av staden.

Festivalstämning

På senare år har Cambridge blivit en populär turistort och det är gott om pubar, musikevenemang och restauranger. Sista helgen i juli arrangeras Cambridges mycket populära musikfestival med såväl brittiska som internationella artister. God stämning utlovas!

Språkskolor i Cambridge

Cambridge Academy

En av Englands ledande språkskolor med eget campus strax utanför Cambridge.

Cambridge Academy Ungdomskurser

Cambridge är en mysig stad som ligger ca en timmes resa nordväst om London.

EC Cambridge

Språkskola mitt i centrala Cambridge med prisvärda kurser och brett aktivitetsprogram.

LSI Cambridge

Upplev klassisk brittisk kultur i studentstaden Cambridge!

Erbjudanden på språkkurs i Cambridge

Skolor » Engelska » Cambridge

Säkra sommarens äventyr redan nu och spara pengar på din juniorkurs! - Läs mer här »